اعترافات دردناک جوان ۲۷ ساله مشهدی: همسرم به خاطر اعتیادم می‌خواهد طلاق بگیرد! اعترافات هولناک قاتل ۳۰ ساله در مقابل پلیس آگاهی مشهد: پدرم را هنگام جست‌وجوی گنج در مرز ترکمنستان کشتم | جسد مقتول توسط حیوانات خورده شد ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف جاده‌ای خراسان جنوبی (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) سقوط مرگبار از ارتفاعات کلات خراسان رضوی جان مرد میانسال را گرفت (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) جزئیاتی تازه از عملیات اطفای حریق کارگاه مبل در مشهد و شهادت یکی از آتش‌نشان‌ها (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس اولین تصویر از آتش‌نشان رضا فخریان، شهیدِ عملیات اطفای حریق کارگاه مبل بزرگراه بابانظر مشهد + عکس شهادت آتش‌نشان‌‌ مشهدی در عملیات اطفای حریق کارگاه مبل‌سازی بزرگراه بابانظر مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم حریق گسترده کارگاه مبل‌سازی در بزرگراه بابانظر مشهد | ۵۰ آتش‌نشان در حال عملیات هستند + فیلم دمای هوای خراسان رضوی ۸ درجه کاهش می‌یابد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) سه گروگانگیر در مشهد به دام افتادند (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه چه تأثیری بر بازار دارو دارد؟ | ذخایر استراتژیک دارو برای روز‌های سخت تحریمی قتل جوان ۲۲ ساله‌ در نزاع دسته جمعی در فریمان زلزله، بیرم از توابع شهرستان لارستان فارس را لرزاند (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یک‌طرفه شد | ترافیک سنگین در خروجی جاده‌های شمال (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) جذب ۲ هزار سرایدار برای مدارس جدید خراسان رضوی | افزایش ۳۰ درصد حقوق و مزایا برای «بابا‌های مدرسه» صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی رگبار باران در نیمه شمالی استان (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) راهنمای هوشمند سفر به استانبول؛ اپلیکیشن‌های ضروری برای یک تجربه بی‌نقص اهدای ۱۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت در سراسر کشور توزیع ۵۷ هزار بسته تحصیلی در مشهد و خراسان رضوی به همت کمیته امداد و خیرین مؤثرترین روش‌ها برای مقابله با خواب‌آلودگی پاییزی ذخیره ۲۵۰ هزار نمونه خون بندناف در ایران متناسب‌سازی حقوق در پایه مستمری بازنشستگان نفت اعمال شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پرداخت علائم بالا بودن سطح کورتیزول در بدن چیست؟ هشدار به ۴۰ ساله‌ها، مراقب تحلیل عضلات خود باشید ضرورت درمان تنبلی چشم پیش از ۱۰ سالگی دلیل ضعیف شدن ماهیچه‌های قلب چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک باشند پرداخت ۱۵ هزار فقره تسهیلات ارزان قیمت به بازنشستگان فرهنگی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نوار شمالی
سرخط خبرها

حدود ۳ هزار روانشناس و مددکار به آسیب‌دیدگان جنگ خدمات حمایتی ارائه می‌دهند

  • کد خبر: ۳۴۴۷۴۲
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹
حدود ۳ هزار روانشناس و مددکار به آسیب‌دیدگان جنگ خدمات حمایتی ارائه می‌دهند
سرپرست دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی گفت: حدود سه هزار روانشناس و مددکار در قالب ۸۲۲ تیم مداخلات حمایتی، روانی‌اجتماعی موسوم به تیم‌های «محب»، خدمات تخصصی به شهروندان در معرض آسیب جنگ ارائه می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم غفاری افزود: تیم‌های محب بعد از اینکه بحران فروکش می‌کند، اقدامات لازم را برای سلامت روان افراد و سلامت اجتماعی انجام می‌دهند و اکنون پس از بحران جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی ۸۲۲ تیم در سراسر کشور فعالیت دارند که ۱۰۶ تیم جدید هستند.

تیم‌های محب با لباس فرم و کارت شناسایی مراجعه می‌کنند

سرپرست دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سئوال که برای بهره‌مندی از خدمات تیم‌های محب چه باید کرد، گفت: تیم‌های محب معمولا افراد در معرض آسیب را شناسایی می‌کنند، اما اگر کسی نیاز به دریافت این خدمات داشت نیز می‌تواند با صدای مشاوره بهزیستی با شماره تلفن ۱۴۸۰ تماس بگیرد.

غفاری افزود: تاکنون خدمات زیادی از سوی تیم‌های محب ارائه شده است؛ بخشنامه‌ها ابلاغ، هماهنگی‌ها انجام، دوره‌های بازآموزی برگزار، لباس‌های فرم آماده و کارت‌های شناسایی صادر شده است تا به افراد آسیب دیده از جنگ و خانواده آنها، خدمات لازم در حوزه روانی و اجتماعی را ارائه دهند.

آمادگی ۲۸۴ مرکز غیردولتی برای ارائه خدمات رایگان به آسیب دیدگان جنگ

سرپرست دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: اگر شهروند آسیب دیده از جنگ به مشاوره‌های طولانی مدت و حضوری نیاز داشته باشد به مراکز مشاوره ارجاع می‌شود.

غفاری با اشاره به اینکه بهزیستی برای همکاری داوطلبانه مراکز غیردولتی برای ارائه رایگان خدمات مشاوره در استان‌های مختلف، فراخوان صادر کرده است، افزود: تاکنون ۲۸۴ مرکز در این رابطه اعلام آمادگی کرده‌اند که به صورت رایگان خدمات ارائه دهند و تا زمان حاضر ۹۵۰ نفر به این مراکز مراجعه داشتند.

وی یادآور شد: پس از دوران جنگ، برخی افراد دچار ترس، ترومای ناشی از جنگ و اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا PTSD می‌شوند؛ بنابراین خدمات شناسایی، ارائه مشاوره از سوی تیم‌های محب و در صورت نیاز خدمات ارجاع به مراکز مشاوره حضوری برای این افراد صورت می‌گیرد.

بیشترین تماس‌های صدای مشاور بهزیستی در دوران جنگ مربوط به استان تهران بود

سرپرست دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه صدای مشاور با شماره تلفن ۱۴۸۰ در دوران جنگ ۱۲ روزه، ۲۴ ساعته شد، اظهار کرد: ۵۱۰ نیرو از قبل در این خط فعال بودند که با آغاز جنگ و افزایش ساعات مشاوره، ۳۰۱ نفر از نیرو‌های بهزیستی به صورت داوطلبانه به این ظرفیت، اضافه شد.

غفاری افزود: در دوران جنگ، ۷۰ هزار تماس با صدای مشاور با شماره تلفن ۱۴۸۰ داشتیم که بیش از سه هزار تماس مرتبط با عوارض ناشی از جنگ بود.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین تماس‌ها با صدای مشاور با شماره تلفن ۱۴۸۰ در دوره جنگ ۱۲ روزه مربوط به استان‌های تهران، البرز، اصفهان، فارس، سیستان و بلوچستان و ایلام بوده است.

قول ارائه خدمات سریع به کنکوری‌ها

سرپرست دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور به نوجوانان در آستانه کنکور توصیه کرد در صورت احساس اضطراب یا از دست دادن تمرکز با تماس با صدای مشاور با شماره تلفن ۱۴۸۰ تماس بگیرند.

غفاری افزود: اگر اضطراب نوجوانان در تماس با تماس با صدای مشاور با شماره تلفن ۱۴۸۰، کاهش پیدا نکرد و تمرکز آنها برنگشت می‌توانند از خدمات مراکز حضوری مشاوره بهزیستی استفاده کنند تا سلامت روان خود را زودتر به دست بیاورند و زندگی نرمال خود بازگردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->