ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۳۴۵۶۵۵
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹
اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟
ادعای افشای سؤالات آزمون ورودی مدارس سمپاد، اعتراضاتی را در میان داوطلبان به راه انداخته است؛ با این حال وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید که مستندات دقیقی برای اثبات این ادعا به دست آنها نرسیده است و بررسی‌های فنی در این باره انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با برگزاری آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان (سمپاد) در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۱۹ و ۲۰ تیرماه ۱۴۰۴، شماری از داوطلبان پایه‌های هفتم و دهم این مدارس با حضور مقابل ساختمان مرکزی وزارت آموزش‌وپرورش، مدعی افشای سؤالات این آزمون شدند.

بر اساس آمار رسمی، ۲۵۲ هزار و ۷۳۷ داوطلب برای ورود به پایه هفتم و ۳۷۱ هزار و ۱۵۰ داوطلب برای پایه دهم در این آزمون شرکت کردند. قرار است از این میان حدود ۲۰ هزار نفر در پایه هفتم و حدود ۱۰ هزار نفر در پایه دهم در مدارس سمپاد سراسر کشور پذیرفته شوند.

معترضان با استناد به مستنداتی که در اختیار دارند، اعلام می‌کنند که یک کانال تلگرامی و یک مؤسسه خصوصی آموزشگاهی، شب پیش از آزمون یعنی چهارشنبه ۱۸ تیر، به سؤالات دسترسی پیدا کرده‌اند. به ادعای این افراد، مؤسسه مذکور سؤالات را در اختیار دانش‌آموزانی گذاشته که در دوره‌های آمادگی آن ثبت‌نام کرده بودند و کانال تلگرامی نیز بخشی از سؤالات را منتشر کرده و پس از دریافت هزینه، کل دفترچه‌ها را برای متقاضیان ارسال کرده است.

برخی داوطلبان همچنین مدعی شده‌اند که با توجه به خروج زودهنگام برخی طراحان از قرنطینه و تأخیر در زمان برگزاری آزمون، امکان نشت سؤالات افزایش یافته و احتمال دارد اطلاعات از داخل آموزش‌وپرورش به بیرون درز کرده باشد.

این اعتراضات در سازمان بازرسی کل کشور نیز ثبت شده و معترضان خواستار ورود فوری نهاد‌های نظارتی به ماجرا شده‌اند.

پیگیری ها از وزارت آموزش‌وپرورش در اینباره با عدم تمایل رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان و دانش پژوهان جوان برای پاسخگویی همراه بود.

با این حال یکی از مسئولان مطلع در این باره گفت: انتشار سوالات در کانال تلگرامی هنوز برای ما تایید شده نیست، اما اینکه سؤالات توسط یک مؤسسه خصوصی منتشر شده است در این باره باید گفت تمام مؤسسات آموزشی، پیش از هر آزمونی جلسات جمع‌بندی برگزار می‌کنند، اینکه ادعا شده مؤسسه‌ای عین سؤالات را در اختیار داشته، در حال بررسی است. تاکنون مستندی رسمی به دست ما نرسیده، اما به دلیل ایجاد شبهه، بررسی فنی موضوع آغاز شده و نتایج آن به‌زودی اعلام خواهد شد.

طبق پیگیری‌ها، بررسی فنی ادعای مطرح‌شده در وزارت آموزش‌وپرورش به پایان رسیده و نتایج آن در روز‌های آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->