جدول نهایی مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | شانس با ایران یار نبود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ساپینتو از جذب آل کثیر پشیمان شد خارجی‌ها در پرسپولیس باید تست بدهند ارونوف، هاشمیان را امیدوار کرد مدافع آلمانی به پرسپولیس نه گفت امیری در دفاع چپ پرسپولیس دورسون در لیست مازاد هاشمیان؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و بلغارستان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | بردی برای فراموش شکست‌ها برد شیرین سامورایی‌ها مقابل یانکی‌ها در لیگ ملت‌های والیبال شکایت ساپینتو از عملکرد مدیران استقلال + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و بلغارستان در لیگ ملت‌های والیبال | تلاش برای پایان خوش مهرداد محمدی؛ یک قدم تا ثبت قرارداد با تراکتور انصاری جانشین بادامکی شد + عکس پیشنهاد ویژه پرسپولیس برای جذب زارع نوراللهی در اتحاد کلبا بازگشت طارمی به پورتو؟ تاریخ سازی بانوان فوتبالیست امبومو طلسم مهاجمان منچستریونایتد را می‌شکند؟ لاپورت و اوتاویو در لیست خروج النصر درباره لیست خروج پرسپولیس | شروع دردسر‌های هاشمیان
سرخط خبرها

روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند

  • کد خبر: ۳۴۶۰۶۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند
در شرایطی که دوباره مقابل درب باشگاه استقلال تجمعاتی شده روزبه چشمی در اظهاراتی تازه از نقش هواداران در قهرمانی این تیم گفت. روزبه هواداران حامی همیشگی تیمش می‌داند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، روزبه چشمی، هافبک با تجربه استقلال که زودتر از حسینی قراردادش را با استقلال تمدید کرد و به اردوی ترکیه رفت، درباره حال و هوای تمرینات این تیم گفت: «خدا را شکر که آن فصل سخت را توانستیم، شیرین تمام کنیم. خیلی دوست داشتم آن شادی گل را یکبار انجام دهم. وقتی گل را زدم یادم رفته بود که می‌خواهم آن خوشحالی گل را انجام دهم و بعد از یکی دو قدم یادم افتاد.»

مدافع-هافبک استقلال درباره حضور ساپینتو در این تیم نیز این جملات را به زبان آورد: «آمدن ساپینتو نشان می‌دهد که کار نیمه تمامی دارد که می‌خواهد آن را انجام دهد. در تیم ما بازیکنان جوانی حضور دارند و باید به آنها کمک کنیم و نباید بار سنگینی روی دوش آنها قرار دهیم. مربیان پرتغالی در کنار رابطه دوستانه‌ای که با بازیکنان دارند، خیلی در کار جدی هستند.» چشمی درباره اینکه پست مطلوبش در استقلال چیست به این نکته اشاره کرد: «در دوره قبلی آقای ساپینتو بیشتر هافبک بازی می‌کردم و امیدوارم امسال هم این اتفاق بیشتر رخ دهد.»

اما تمرینات بدنسازی چه طور پیش می‌رود؟ چشمی پاسخی برای این سوال دارد: «تمرینات خیلی پرفشاری را پشت سر می‌گذاریم که قطعا در طول فصل به ما کمک خواهد کرد.  شرایط اردویی ما خوب است. ما از تجربه خسرو حیدری استفاده می‌کنیم و حضور ایشان به ما کمک می‌کند. بودن بیژن طاهری یک حس بزرگی را به تیم می‌دهد. هواداران همیشه پشت ما بوده‌اند و خدا را شکر می‌کنم که آخر فصل گذشته به خوبی تمام شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->