درباره فرانچسکا آلبانزه که به خاطر افشای نسل‌کشی اسرائیل تحریم شد | جرمش افشای جنایت است وزیر خارجه ترکیه: در برابر هرگونه تلاش برای تجزیه سوریه مداخله خواهیم کرد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در غزه بدون نان هستند آیت الله علم الهدی: خدمات جهادی بسیج پزشکی، نماد آمادگی جهانی امت اسلام برای ظهور است | نقش نظام جمهوری اسلامی ایران در اتحاد نیروهای ولایتمدار جهان فراخوان اردوغان درباره غزه: دیگر بس است منابع محلی از تحرکات «مشکوک» رژیم صهیونیستی برای عملیاتی احتمالی علیه دمشق خبر دادند کُرد‌ها برای کمک به دولت الشرع در برقراری ثبات شرط گذاشتند رئیس جمهور: هیچ مجوزی نباید برای برنامه‌های توسعه‌ای در فلات مرکزی ایران صادر شود کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با عراقچی دیدار کرد + فیلم پزشکیان در دیدار با جبهه اصلاحات: از طرح مسائل تفرقه برانگیز پرهیز شود بازداشت ۲ سرباز صهیونیست در بلژیک به اتهام جنایت جنگی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی راهکارهای مقابله با مکانیسم ماشه تشکیل جلسه داد شلیک موشکی دیگر از یمن به سرزمین‌های اشغالی (۳۱ تیر ۱۴۰۴) پیام اطلاعات سپاه به مردم درباره اقدامات سرویس‌های جاسوسی در برنامه‌های کاربردی تلفن همراه ابراز نگرانی رئیس اپوزیسیون اسرائیل از تلاش ترکیه برای توازن هوایی با این رژیم اشغالگر آخرین وضعیت بررسی «لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» در کمیسیون اجتماعی مجلس دریادار سعادت: در راستای تامین امنیت دریای خزر، آماده همکاری با کشورهای همسایه هستیم مجلس پیگیر کاهش سهم پرداختی مردم در بیمه‌هاست پزشکیان: ساخت بمب اتم توسط ایران دروغ است شهادت ۳۱ فلسطینی از بامداد امروز در غزه (۳۱ تیر ۱۴۰۴) شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه در درگیری با گروهک معاند (۳۱ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی قوه‌قضائیه: اقدامات ارزنده‌ای در رابطه با زمین‌خواری و کوه‌خواری‌ انجام شده است | کاظم صدیقی هیچ‌گونه مسئولیت قضایی و اداری در قوه‌قضائیه ندارند سخنگوی دولت از شهادت ۱۰۶۲ هم‌وطن در جنگ ۱۲ روزه خبرداد گولان: یهودیان به طور سیستماتیک فلسطینی‌ها را قتل‌عام می‌کنند لو فیگارو: توزیع غذا در غزه به قتل‌عام فلسطینیان منجر شده است پیام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر شهید غیب‌پرور ابلاغ شد نمایندگان مجلس در پاسخ به گزارش وزیر ارتباطات: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات رضایت‌بخش نیست
سرخط خبرها

ترامپ: اوباما، کلینتون و بایدن مرتکب جنایت قرن شده‌اند

  • کد خبر: ۳۴۶۶۶۵
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸
ترامپ: اوباما، کلینتون و بایدن مرتکب جنایت قرن شده‌اند
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر اوباما، هیلاری کلینتون و بایدن را به ساخت توطئه دخالت روسیه در انتخابات آمریکا متهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا امروز سه‌شنبه بار دیگر سلف خود، باراک اوبامای دموکرات را متهم کرد که اتهامات مربوط به دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا را ساخته است.

او همچنین اشاره کرد که دیگر دموکرات‌ها، از جمله جو بایدن و رقیب انتخاباتی سابقش، هیلاری کلینتون نیز در این موضوع دست داشته‌اند.

ترامپ در پلتفرم تروث سوشال خود نوشت: «اوباما خودش فریب روسیه، روسیه، روسیه را ساخت. هیلاری (کلینتون) حقه‌باز، جو (بایدن) خواب‌آلود و بسیاری دیگر در این موضوع، که جنایت قرن است، مشارکت داشتند! مدارک غیر قابل انکاری وجود دارد. این تهدیدی بزرگ برای کشور ماست!»

دونالد ترامپ همچنین روز دوشنبه ویدیویی عجیب و غریب از دستگیری و زندانی شدن باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده منتشر کرد.

طبق ویدیو، باراک اوبامای دموکرات در حال سخنرانی در تجمعی می‌گوید که «هیچکس بالاتر از قانون نیست.» سپس او در حال دستبند زدن توسط مأموران اف‌بی‌آی در جریان نشست در دفتر بیضی شکل با ترامپ خندان دیده می‌شود که با استفاده از فیلم واقعی از ملاقات این دو در کاخ سفید در نوامبر ۲۰۱۶، زمانی که اوباما در آستانه ترک کاخ سفید بود، ساخته شده است.

روز یکشنبه، تولسی گبرد، رئیس اطلاعات ملی آمریکا اعلام کرد که مقامات آمریکایی مدارکی در اختیار دارند که امکان طرح اتهام علیه عوامل دخیل در توطئه دولت اوباما برای بزرگ‌نمایی موضوع انتخابات ۲۰۱۶ را فراهم می‌کند؛ انتخاباتی که ترامپ در آن پیروز شد.

گبرد افزود که ایالات متحده به‌زودی اطلاعات بیشتری درباره این توطئه که با هدف بزرگ‌نمایی دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ انجام شده، منتشر خواهد کرد.

در مه ۲۰۲۳، جان دورهام، بازپرس ویژه آمریکا، گزارشی منتشر کرد که نتیجه می‌گرفت نه نهاد‌های اجرایی آمریکا و نه جامعه اطلاعاتی، هیچ مدرک واقعی از تبانی میان ترامپ و روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ نداشته‌اند.

طبق این گزارش، اف‌بی‌آی هیچ اطلاعاتی در اختیار نداشت که نشان دهد کسی از اطرافیان ترامپ با نهاد‌های اطلاعاتی روسیه تماس داشته باشد.

دورهام نتیجه گرفت که اف‌بی‌آی هرگز نباید تحقیقات کامل درباره ارتباط میان کمپین ترامپ و روسیه را آغاز می‌کرد و اینکه این نهاد با استفاده از «اطلاعات خام، تحلیل‌نشده و تأییدنشده» تحقیقات را کلید زد.

در همین حال، گزارشی تأییدنشده درباره دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا از وب‌سایت کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا حذف شده است.

به گزارش نیوزویک، کاربران اینترنتی آمریکایی متوجه شدند که این گزارش از وب‌سایت حذف شده است. صفحات مربوط به این گزارش اکنون پیام «یافت نشد» را نمایش می‌دهند.

روسیه بار‌ها اتهامات آمریکا درباره دخالت، از جمله در انتخابات ایالات متحده را رد کرده است. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، این اتهامات را «کاملاً بی‌اساس» خوانده است.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه نیز با اشاره به دخالت ادعایی روسیه در انتخابات کشور‌های مختلف، اعلام کرده که هیچ مدرکی برای تأیید این ادعا‌ها وجود ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->