نروژ: اشغالگری اسرائیل باید متوقف شود امیر قطر: نشست شرم‌الشیخ باید سرآغازی برای توافقات آینده و حل عادلانه مساله فلسطین باشد دبیرکل سازمان ملل: در حال گسترش عملیات امدادرسانی در غزه هستیم هشدار عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره احتمال کمبود مواد شوینده در آذرماه ۱۴۰۴ انتقاد رسانه متحد نتانیاهو از آزادی ۲ هزار زندانی فلسطینی قیمت خرید تضمینی گندم اعلام شد + جزئیات جلیلی: قدرت موشکی کشور حاصل اراده و دانش جوانان ایرانی است چرا نتانیاهو به نشست شرم‌الشیخ مصر نرفت؟ یمن: عربستان به تجاوز، محاصره و اشغال یمن پایان دهد السیسی: آزادی و تعیین سرنوشت، حق ملت فلسطین است زلنسکی: موشک‌های تاماهاوک محور ملاقاتم با ترامپ خواهد بود توافقنامه صلح غزه امضا شد | ترامپ: توافق اسرائیل و حماس پابرجا می‌ماند | جنگ جهانی سوم نمی‌خواهیم + فیلم (۲۱ مهر ۱۴۰۴) ترامپ، عرف دیپلماتیک را برهم زد | صف سران کشورها برای دست‌دادن با رئیس جمهور آمریکا + فیلم روسیه، افغانستان و پاکستان را به خویشتن‌داری فراخواند اردوغان تهدید کرد، ترامپ دعوت نتانیاهو به مصر را پس گرفت ادعای ترامپ علیه ایران: اگر سلاح‌ هسته‌ای داشتند، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد ترامپ وارد شرم‌الشیخ شد | رئیس جمهور آمریکا: برای توافق با ایران آماده‌ام + فیلم (۲۱ مهر ۱۴۰۴) چراغ سبز رئیس جمهور لبنان برای مذاکره با اسرائیل ارسال ۲۳۱ گزارش هشداری برای دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی از سوی سازمان بازرسی افزایش تعداد خبرنگاران شهید در جنگ غزه به ۲۵۵ نفر (۲۱ مهر ۱۴۰۴) انفجار مهیبی قاهره مصر را لرزاند + فیلم (۲۱ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر حاتمی: جنگ ۱۲ روزه به اندازه ۱۲ سال برای ما درس آموخته داشت رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: مردم مؤمن و شریف مشهد، شایسته دریافت بهترین خدمات کریمانه هستند پزشکیان در مراسم روز جهانی استاندارد: شاخص‌های استاندارد در زمینه مصرف بهینه انرژی رعایت شود ترامپ: به ایران می‌گویم، هر زمان که شما آماده توافق باشید، ما آماده‌ایم | دلیل قطع سخنرانی ترامپ در کنست چه بود؟ + فیلم نیکزاد: در صورت همکاری وزارت نفت، ناترازی انرژی نخواهیم داشت وزیر کشور: برگزاری انتخابات تناسبی، پایه‌های سیستم حزبی را تقویت می‌کند
سرخط خبرها

مجلس پیگیر کاهش سهم پرداختی مردم در بیمه‌هاست

  • کد خبر: ۳۴۶۷۵۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
مجلس پیگیر کاهش سهم پرداختی مردم در بیمه‌هاست
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بی‌توجهی مسئولان به اجرای قانون بیمه گفت: به دولت تذکر می‌دهیم که بیمه اقشار مختلف در آیین‌نامه‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرد؛ امروز بیمه برخی از صنوف از نانوایان گرفته تا مشاغل تخصصی مانند رانندگان درون‌شهری و برون‌شهری، اصحاب رسانه به‌ویژه خبرنگاران، مهندسان، مشاوران و فعالان حوزه‌های عمرانی کشور، باید به‌طور جدی مدنظر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجتبی یوسفی درباره وضعیت فعلی پرداخت حق بیمه اقشار مختلف، گفت: طی ماه‌های اخیر شاهد افزایش چند برابری سهم پرداختی بیمه از جیب مردم بوده‌ایم؛ موضوعی که موجب نارضایتی گسترده بیمه‌پردازان شده است؛ از سوی دیگر، گروه‌هایی که طبق قانون باید تحت پوشش بیمه فراگیر یا پایه قرار می‌گرفتند، نیز با بی‌توجهی مواجه شده‌اند، این مسائل بار‌ها در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و همچنان در دستور کار قرار دارد.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس با انتقاد از بی‌توجهی به اجرای قانون بیمه، تاکید کرد: متاسفانه در آیین‌نامه‌های اجرایی دولت، توجه به بیمه بسیاری از اقشار فعال و زحمت‌کش جامعه از جمله نانوایان، رانندگان درون‌شهری و برون‌شهری، خبرنگاران، مهندسان، مشاوران و نیرو‌های عمرانی کشور مغفول مانده است؛ در حالی که این گروه‌ها نقش اساسی در پایداری اجتماعی و اقتصادی کشور دارند و باید در اولویت حمایت بیمه‌ای قرار گیرند.

وی با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به بیمه مشاغل حساس تصریح کرد: گروه‌هایی مانند خبرنگاران که حتی در دوران جنگ، با تقدیم شهید، پای کار نظام ایستاده‌اند، باید در اولویت قرار گیرند. جلساتی نیز در این زمینه در کمیسیون‌های تخصصی مجلس و با وزارتخانه‌هایی نظیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده است. مجلس همواره در کنار مردم بوده و امروز نیز در موضوع پرداخت حق بیمه، از مردم دفاع خواهد کرد. این مطالبه شامل کارگران، بازنشستگان و سایر گروه‌ها خواهد بود.

یوسفی در ادامه، با انتقاد از واگذاری بانک رفاه؛ گفت: بانک رفاه متعلق به کارگران، کارمندان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی است و دغدغه‌های آنان در این زمینه پیگیری می‌شود.

این نماینده مجلس دوازدهم با تاکید بر اهمیت تقویت منابع مالی سازمان‌هایی نظیر تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: منابع مالی صندوق‌های بیمه باید به‌درستی تامین شود تا بار مالی آن بر دوش مردم نیفتد. اینکه سهم پرداختی کارگران، کارمندان، مهندسان، بازنشستگان و اصحاب رسانه افزایش یابد و کمبود‌ها از جیب مردم جبران شود، نوعی «کلاه‌برداری مدرن» است، مجلس این مشکل را تا حصول نتیجه دنبال خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->