افزایش شمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۸ نفر (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) ناامیدی ترامپ از پوتین؛ ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ایران و ساخت «گنبد طلایی» دفاعی + ویدئو سخنگوی سپاه: ایران در موضع برتر، آتش‌بس را پذیرفت اعتراض متفاوت ۲۵۰ رسانه در ۷۰ کشور جهان به شهادت خبرنگاران در غزه امیر قطر از تصمیم کانادا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین استقبال کرد شهادت تصویربردار رسانه فلسطینی در حمله اسرائیل به غزه (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) چگونه «ترامپ» هند را به چین و روسیه نزدیک‌تر کرد؟ چرا نتانیاهو بر انتقال جلسه کابینه امنیتی به پناهگاه محرمانه اصرار دارد؟ ساعت کاری ادارات قم تعیین شد (شهریور ماه ۱۴۰۴) بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان در ابهام | تعیین تکلیف با معاونت حقوقی رئیس‌جمهور افزایش تعداد شهدای غزه به ۶۳ هزار و ۶۳۳ تن (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اسرائیل | یحیی سریع: ستاد مشترک دشمن را با پهپاد صماد۴ هدف قرار دادیم + فیلم (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) عراق و آمریکا بر پایبندی به توافق خروج نظامیان آمریکایی تأکید کردند تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: بسیاری از اختلافات و نزاع‌ها ناشی از جهل و نادانی است جدیدترین پیام ترامپ پس از شایعه مرگ | شیکاگو، پایتخت قتل دنیا است کاخ سفید: ترامپ امشب سخنرانی خواهد کرد + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست نیویورک‌تایمز: اسرائیل با اصرار بر توافق جامع به دنبال طولانی شدن جنگ غزه است رئیس‌جمهور چین: به حق ایران برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای احترام می‌گذاریم دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پوتین و نخست‌وزیر پاکستان در چین دیدار کردند + فیلم سخنگوی دولت: دولت از رفع موانع موتورسواری بانوان استقبال می‌کند + فیلم در ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۷۶ شهید و ۲۸۱ زخمی به بیمارستان‌های غزه رسیده است ویدئو | لحظاتی از حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد مقدس جمکران رئیس قوه‌قضائیه: شورای حل اختلاف نباید اداری شود روس اتم از فعالیت عادی نیروگاه هسته‌ای بوشهر خبرداد
سرخط خبرها

تجاوز رژیم صهیونیستی به آسمان عراق پیگیری قانونی می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۷۰۳۵
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
تجاوز رژیم صهیونیستی به آسمان عراق پیگیری قانونی می‌شود
هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با نمایندگان استان کربلا در پارلمان عراق دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم رضایی از دیدار هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با نمایندگان استان کربلا در پارلمان عراق خبر داد و گفت: در این جلسه نبویان، نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارشی از دفاع ۱۲ روزه ملت ایران در نبرد با رژیم صهیونیستی و پیروزی ملت ما در این نبرد داد و تصریح کرد همه اقدامات رژیم صهیونیستی با دستور و پشتیبانی مستقیم آمریکایی‌ها بوده و تفاوت قائل شدن بین رژیم صهیونیستی و آمریکا یک خطای راهبردی است. بدون شک آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست و رژیم صهیونیستی به دنبال توسعه سرزمینی خودش است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین خضریان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز تجاوز و استفاده صهیونیست‌ها از آسمان عراق در جنگ اخیر را نقض حاکمیت این کشور دانست و گفت باید پاسخ جدی به نقض حاکمیت عراق توسط صهیونیست‌ها داده شود.

وی افزود: خضریان تصریح کرد باید در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی با اقدام عملی پاسخ داده شود و بر ضرورت برخورد با گروهک‌های ناامن ساز تاکید کرد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم ادامه داد: در این میان بنده نیز از میزبانی ملت عراق در ایام اربعین حسینی قدردانی کردم؛ بدون شک حماسه اربعین، میعادگاه شیعیان است و نمادی از وحدت دو ملت ایران و عراق محسوب می‌شود. همچنین در این دیدار شخصا تاکید داشتم که باید از همه ظرفیت‌ها برای برخورد با متجاوزینی که از آسمان عراق بر علیه ایران استفاده کردند، بهره برده شود و جاسوسان رژیم صهیونیستی در عراق نیز اخراج و مورد برخورد قرار بگیرند. در ادامه بر اجرای مصوبه پارلمان عراق در سال ۲۰، ۲۰ مبنی بر اخراج نیرو‌های آمریکایی از عراق تاکید شد.

رضایی بیان کرد: آقای خفاجی، نماینده کربلا در پارلمان عراق نیز پیروزی ملت ایران در جنگ اخیر را تبریک گفت و بیان کرد کاری که نیرو‌های مسلح ایران کردند و بر رژیم صهیونیستی پیروز شدند، برای ما نیز باعث افتخار است. وی تصریح کرد مردم، دولت و مرجعیت عراق نسبت به اینکه رژیم فاسد و اشغالگر صهیونیستی باطل بوده و به دنبال تجاوز است هیچ اختلاف نظری ندارند، زیرا می‌دانند آنها به دنبال اشغال کشور‌های دیگر هستند. خفاجی همچنین یادآور شد که پارلمان عراق، تجاوز رژیم صهیونیستی به آسمان این کشور و تجاوز به ایران را محکوم کرده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بخش دیگری از اظهارات خفاجی، نماینده کربلا در پارلمان عراق، گفت: وی به قانون شجاعانه سال ۲۰۲۰ پارلمان عراق مبنی بر اخراج آمریکایی‌ها بعد از ترور شهید سلیمانی اشاره و تاکید کرد که دولت عراق باید به تعهد خودش درباره حاکمیت کشور عمل کند چراکه در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی حاکمیت عراق نقض شده است؛ وی عنوان کرد در رابطه با قانون خروج نیرو‌های آمریکایی، موضوع در دست اجراست و تاکید داشت عناصر تروریستی، گروهکی و جاسوسانی که در عراق هستند باید مورد برخورد قرار بگیرند و اخراج شوند.

وی اظهار کرد: در ادامه این دیدار خانم هلالی، عضو دیگر پارلمان عراق نیز به روابط تاریخی و هزاران ساله دو کشور و ملت ایران و عراق اشاره کرد و گفت شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس رابطه جدایی ناپذیری را بین ایران و عراق پدید آوردند، وی اعلام کرد ما افتخار می‌کنیم به پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی و پیروزی جمهوری اسلامی بر رژیم؛ چراکه این موضوع باعث سربلندی ملت عراق بود. وی همچنین بر خروج کامل نیرو‌های آمریکایی از عراق تاکید و تصریح کرد که ایران همواره پشتیبان عراق بوده به ویژه در جنگ با داعش لذا ما امروز باید با ایران همکاری ویژه داشته باشیم. عناصر تروریستی نیز باید از عراق اخراج شوند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم افزود: خانم موسوی، عضو کمیته انرژی و برق مجلس نمایندگان عراق نیز در این دیدار با تبریک پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه، گفت ما از دولت خواستیم که در سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی شکایت و در توافقات خودش با آمریکا و ناتو تجدید نظر کند؛ وی اظهار کرد امنیت ایران و عراق یکی بوده و ما به صورت واحد باید به آن نگاه کنیم.

رضایی با اشاره به اظهارات خانم منال موسوی، نماینده دیگر کربلا در پارلمان عراق، خاطرنشان کرد: وی ضمن تبریک پیروزی ایران، بیان کرد آمریکا تاکید دارد که عراق خلع سلاح شود، اما به هدف خودش نخواهد رسید؛ منطقه و عراق هم اکنون در پیچ خطرناکی هستند، زیرا آنها مثلثی علیه عراق تشکیل دادند؛ بنا به گفته این عضو پارلمان عراق، یک راس این مثلث ترامپ است که به دنبال خاورمیانه بوده و دیگری نتانیاهو است که به دنبال تجاوز و توسعه طلبی و جنایت است و ضلع شوم پروژه دولت عثمانی اردوغان است که تلاش می‌کند برای تحقق نقشه ترامپ کمک کند. همچنین وی به فشار‌هایی که برای خلع سلاح حشد الشعبی می‌آورند اشاره کرد و گفت ما از حشد الشعبی نمیگذریم و کوتاه نمی‌آییم و سلاحشان را تحویل نمی‌دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->