اطلاعیه دانشگاه جامع علمی کاربردی برای جذب مدرسان حق‌التدریس (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) میوه‌ای بی‌نظیر برای تقویت کبد و تصفیه خون غیرغایبان پذیرفته شده کنکور کارشناسی ارشد مشمول تسهیلات ویژه می‌شوند + جزئیات طرح حمایت از رتبه‌های برتر کنکور چیست؟ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به یک بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک چه بلایی سرتان می‌آورد چه کسانی در اولویت تأسیس داروخانه قرار دارند؟ واکسن آنفلوانزا با کدام تاریخ‌مصرف «معتبر» است نجات دختر نوجوان از پرتگاه تباهی؛ وقتی طلاق والدین، زندگی را به کام نوجوانی تلخ کرد اعتراف هولناک زن متهم به قتل: شوهرم را موقع مصرف شیشه کشتم انهدام باند حرفه‌ای سرقت از پارکینگ و انباری مجتمع‌های مسکونی مشهد دستگیری مادر و دخترشعبده‌باز که پوشاک مغازه‌ها را غیب می‌کردند! درخشش دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در مسابقات بین‌المللی اختراع و نوآوری تبعیض در  درمان، زخمی پنهان بر تن عدالت اجتماعی بایدها و نبایدهای مصرف جلبک «اسپیرولینا» + خواص و عوارض باید‌ها و نباید‌های استفاده از کودک درون در روابط دوران بزرگ‌سالی | کودک درونت را شاد و پویا نگه‌دار زلزله خنج فارس را لرزاند + جزئیات (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد | آغاز ثبت‌نام از شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ بازداشت ۵ تن از کارکنان شرکت توزیع برق مشهد تکذیب شد سارق حرفه‌ای با سابقه ۷ فقره سرقت در شیروان بازداشت شد واکنش آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درباره سابقه و تأهل استخدام هزار معلم ورزش جدید قطعی شد| سرانه ورزشی مدارس ۰.۳۸ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز! رئیس سازمان محیط زیست: حفاظت از یوز ایرانی یک اولویت ملی است طرح کاشت یک میلیارد درخت به کجا رسید؟ دیابت کنترل‌نشده و آب سیاه از مهم‌ترین عوامل کم‌بینایی در بزرگسالی بهترین هتل‌های ۵ ستاره تبریز را بشناسید اختصاص رایگان ۱۷۰۰ ناوگان حمل و نقل به ۵ هزار دانش‌آموز استثنایی وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط مهر ماه چگونه خواهد بود؟
سرخط خبرها

آیا حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگانی که مهاجرت کرده‌اند، واریز می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۴۷۰۸۰
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
آیا حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگانی که مهاجرت کرده‌اند، واریز می‌شود؟
یک حقوقدان ابعاد قانونی واریزشدن حقوق افرادی را که از کشور مهاجرت کردند، بررسی کرد و گفت: مهاجرت به‌تنهایی نمی‌تواند دلیلی بر قطع مستمری باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرمسعود نوعی، درباره بررسی ابعاد حقوقی قطع شدن حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان با مهاجرت و خارج شدن از کشور گفت: طبق مقررات سازمان تأمین اجتماعی، دریافت مستمری بازنشستگی یا سایر مستمری‌های بلندمدت مانند مستمری ازکارافتادگی یا مستمری بازماندگان، نیازمند احراز شرایط قانونی مشخصی است؛ یعنی یا باید فرد به سن و سابقه لازم برای بازنشستگی رسیده باشد، یا شرایط دریافت سایر مستمری‌ها مثل از کارافتادگی را داشته باشد.

این حقوقدان و وکیل پایه‌یک دادگستری افزود: نکته مهم این است که اصل پرداخت این مستمری‌ها به طور کلی ربطی به تابعیت یا محل اقامت فرد ندارد. به عبارت ساده‌تر، کسی که بازنشسته شده یا شرایط دریافت مستمری بلندمدت را دارد، حتی اگر از ایران مهاجرت کند یا در کشور دیگری زندگی کند، صرفاً به دلیل مهاجرت، مستمری‌اش قطع نخواهد شد.

نوعی خاطرنشان کرد: البته یک استثنا وجود دارد، اگر فرد به طور کلی و رسمی تابعیت ایرانی خود را ترک کند و این کار را طبق مقررات قانونی مربوطه انجام دهد، ممکن است شرایط خاصی شامل حالش شود که در آن حالت، قطع یا عدم پرداخت مستمری می‌تواند بررسی شود.

این حقوقدان تاکید کرد: که در هیچ‌کدام از مواد قانون تأمین اجتماعی، اشاره‌ای به این نشده که صرف مهاجرت یک فرد بازنشسته یا مستمری‌بگیر، دلیلی برای قطع مستمری باشد.

نوعی در پایان اضافه کرد: در واقع، اصل بر این است که مستمری‌ها به صورت مستمر و منظم پرداخت می‌شوند و فقط در شرایط خاصی که قانون به آن تصریح کرده، ممکن است قطع شوند. اما مهاجرت، به‌تنهایی از آن شرایط نیست و تأثیری بر استمرار پرداخت مستمری نخواهد داشت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->