وزیر آموزش و پرورش: مشارکت و مردمی سازی، مهم ترین رویکرد نهضت مدرسه سازی است حدود ۱۰ هکتار از مراتع بام ایران در آتش سوخت اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) شرکت ۳ هزار داوطلب در آزمون دادگستری خراسان رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۴) خودروی کارکنان گمرک پیشین توسط قاچاقچیان سوخت مورد حمله مسلحانه قرار گرفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌ها براثرِ تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم

  • کد خبر: ۳۴۷۱۸۵
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم
یک مطالعه جدید می‌گوید تنهایی به طور چشمگیری خطر ابتلا به افسردگی و ضعف سلامت را در فرد افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که نیمی از افرادی که می‌گویند همیشه احساس تنهایی می‌کنند (۵۰٪) دچار افسردگی بالینی هستند، در مقایسه با تنها ۱۰٪ از کسانی که هرگز احساس تنهایی نمی‌کنند.

محققان همچنین دریافتند که آنها روز‌های بسیار بیشتری را با مشکلات سلامت روانی یا جسمی سپری می‌کنند.

دکتر «اولوواسگون آکینیمی»، محقق ارشد و پژوهشگر ارشد در کالج پزشکی دانشگاه هاوارد در واشنگتن دی سی، در یک بیانیه خبری گفت: «افرادی که همیشه احساس تنهایی می‌کردند، در مقایسه با کسانی که هرگز احساس تنهایی نمی‌کردند، پنج برابر بیشتر در معرض خطر افسردگی، ۱۱ روز بیشتر در معرض سلامت روانی ضعیف و پنج روز بیشتر در معرض سلامت جسمی ضعیف بودند.»

تیم او افزود: «تنهایی فقط یک حالت عاطفی نیست- بلکه پیامد‌های شدیدی برای سلامت روانی و جسمی دارد. پرداختن به تنهایی ممکن است یک اولویت مهم بهداشت عمومی برای کاهش افسردگی و بهبود رفاه عمومی باشد.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های جمع‌آوری‌شده بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۳ را به عنوان بخشی از یک نظرسنجی سالانه دولتی در مورد خطرات سلامتی، که شامل بیش از ۴۷۰۰۰ نفر بود، تجزیه و تحلیل کردند.

نتایج نشان می‌دهد که بیش از ۸۰٪ از افراد مورد بررسی، سطحی از تنهایی را گزارش کرده‌اند، اما افرادی که سطح بالاتری از تنهایی دارند، بیشتر احتمال دارد که از نظر روحی و جسمی رنج ببرند.

محققان نوشتند: «آنچه بیش از همه برجسته بود، این بود که تنهایی چقدر بر هر جنبه‌ای از سلامت تأثیر می‌گذارد که بر فوریت مقابله با این بیماری همه‌گیر پنهان تأکید می‌کند.»

محققان دریافتند که برخی از گروه‌ها عمیق‌تر از سایرین تحت تأثیر تنهایی قرار گرفته‌اند.

به عنوان مثال، زنان در تمام سطوح تنهایی، احتمال بیشتری برای ابتلا به افسردگی و سلامت روان ضعیف نسبت به مردان داشتند.

آکینیمی گفت: «جوان‌ترها، زنان، افراد بیکار و افرادی که تحصیلات رسمی کمتری دارند، بیشتر احتمال دارد که تنهایی را گزارش کنند. تنهایی فقط سالمندان را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد در همه سنین و پیشینه‌ها وجود دارد.»

محققان حدس می‌زنند که تنهایی ممکن است با تحریک سیستم‌های پاسخ به استرس «جنگ یا گریز» یا با تأثیر بر جریان مواد شیمیایی مغز مانند سروتونین و دوپامین، بر سلامت افراد تأثیر بگذارد.

محققان نوشتند: «این تغییرات عصبی-شیمیایی، همراه با عوارض روانی ناشی از قطع ارتباط اجتماعی، احتمالاً خطر ابتلا به علائم افسردگی را افزایش می‌دهد.»

آنها گفتند که مطالعات آینده باید بررسی کنند که آیا کاهش تنهایی فرد می‌تواند سلامت جسمی و روانی او را بهبود بخشد یا خیر.

آکینیمی گفت: «اعتراف به تنهایی می‌تواند به عنوان ضعف یا شکست اجتماعی تلقی شود که ممکن است افراد را از درخواست کمک منصرف کند. این سکوت می‌تواند پیامد‌های سلامتی را بدتر کند و مداخلاتی را که می‌توانند از آسیب‌های طولانی مدت جلوگیری کنند، به تأخیر بیندازد.»

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->