مدنی زاده و فرزین به کمیسیون اقتصادی مجلس می‌روند جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سیدان شهید مقاومت در بیروت با سخنرانی شیخ نعیم قاسم لاریجانی وارد بیروت شد | امروز مقاومت سنگر مقاومی در برابر رژیم صهیونیستی است + فیلم حکم اعدام متهمان شبکه جاسوسی مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نشست امنیتی-انتظامی برگزار خواهد کرد عارف: کاغذبازی موجب کاهش درآمد ایران از ترانزیت شده است اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن رئیس جمهور در گفت و گو با فاکس نیوز: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است وزیر خارجه امارات در نیویورک با نتانیاهو دیدار کرد دادستانی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه در پی فعال سازی مکانیسم ماشه برخورد می‌کند ترامپ: صحبت‌های بسیار سازنده درباره مساله غزه داشتم رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم انتقاد اسلامی از عدم محکومیت حمله به تأسیسات اتمی ایران از سوی آژانس انفجار و آتش سوزی در مرکز داده‌های کره‌جنوبی 600 سامانه دولتی را از دسترس خارج کرد بیانیه سپاه در اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله: دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر خواهند شد جزئیاتی از طرح ترامپ برای غزه دیدگاه برخی نمایندگان مجلس در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه تاکید رئیس جمهور عراق برعدم تمایل ایران برای داشتن سلاح هسته‌ای مهاجرانی: «بیانیه ملی ایران در نیویورک»، نقطه عطفی در دیپلماسی کشور است مجلس، اجرای سال نخست برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار خواهد داد واکنش ایروانی به سخنرانی نتانیاهو: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید پزشکیان از نیویورک عازم تهران شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا شماره پلاک خودروها لاتین می‌شوند؟ | فایده این طرح چیست؟ توییت رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از پایان جلسه شورای امنیت واکنش عراقچی به اتهام‌زنی فرانسه علیه ایران: بازرسان آژانس در ایران حضور دارند سخنرانی عراقچی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه: آمریکا به دیپلماسی خیانت اما اروپا آن را خاک کرد تعلیق همکاری با آژانس در صورت فعال سازی مکانیسم ماشه
سرخط خبرها

پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۷۴۰۱
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم
رئیس جمهور در وزارت امورخارجه و در جمع خبرنگاران گفت: تمام سازمان های بین المللی به جز سازمان ملل و شورای امنیت، با پیگیری و تلاش شبانه روزی دستگاه دیپلماسی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران را محکوم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان صبح امروز ( شنبه چهارم مرداد) با حضور در وزارت امورخارجه در جمع خبرنگاران، بیان کرد: در دفاع سخت و جانانه ای که در دوازده روز انجام گرفت؛ در این دوازده روز این ها با تمام قدرت آمدند و تلاش کردند که کشور را به زانو دربیاورند، اما  در وهله اول مردم عزیز ما در داخل کاری کردند که کارستان بود. باید از مردم کشور خود قدردانی کنیم. دیپلماسی ما نیز همان گونه که از طریق صدا و سیما و رسانه ها مشخص بود، ۲۴ ساعته در زمان جنگ که طبیعتا تعدادی از ادارات خالی شده بودند در وزارت خارجه پای کار حضور داشتند.

وی در ادامه اظهار کرد: دستگاه دیپلماسی در این ایام حضور داشت و روابط را برقرار کرد. نتیجه کار این بود که تمام سازمان های موجود در دنیا، غیر از سازمان ملل و شورای امنیت، این تجاوز را محکوم کردند. این دستاورد به این سادگی ایجاد نمی شود، بلکه با برقراری ارتباطات و با تلاش به دست آمده است.

رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: اسرائیل جنگی را شروع کرد که از نظر تمامی قوانین بین المللی غلط بود. اما متاسفانه در این دنیایی که ما زندگی می کنیم اینجور کارها توسط قدرت‌های بزرگی که در این دنیا حضور دارند، معمولا توجیه می شود. ما امروز به اینجا آمدیم تا از برادران و خواهران خود که در این ایام زحمت کشیدند، تشکر کنیم. بر اساس توصیه‌ای که مقام معظم رهبری فرمودند اکنون یک طرف  قضییه نیروهای دفاعی و امنیتی ما هستند که باید آماده بوده و تلاش کنند تا با قدرت از این خاک دفاع کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: طرف دیگر دیپلماسی است که باید فعال باشد. این عزیزان ما  در عرصه دیپلماسی هستند که تمام تلاش خود را انجام می دهند. ما  با هماهنگی و سیاست هایی که در حال شکل گیری است تلاش می کنیم با همان اولویت قبلی یعنی در وهله اول ارتباط خود را با همسایگان صمیمی تر و عمیق تر کنیم و در وهله دوم  با کشورهایی که ارتباط های مناسبی داریم، این ارتباط را پر پیمان تر و هماهنگ تر کنیم. با روسیه  و چین و کشورهای عضو بریکس و شانگهای می توانیم ارتباط خود را توسعه دهیم. طبیعتا با کشورهای اروپایی و بقیه کشورها بر اساس سه اصلا عزت، حکمت و مصلحت روند را ادامه خواهیم داد.

وی افزود: ان شاءالله با وحدت و انسجام پیش خواهیم رفت. از مردم عزیز کشور قدردان هستیم. از ایرانیان خارج از کشور که علی رغم گلایه ها  و دلخوری ها همراهی کردند و باز پای ایران ایستاده و این تجاوز ها را محکوم کردند، قدردانی می کنیم.

 
 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->