رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی
سرخط خبرها

آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد

  • کد خبر: ۳۴۷۷۸۳
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد
منابع آگاه امروز (یکشنبه) از تحرکات نظامی گسترده و ارسال تجهیزات لجستیکی سنگین، تحت حمایت هوایی گسترده آمریکا به شرق سوریه خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع آگاه اعلام کردند که سه پایگاه تحت کنترل آمریکا در سوریه از ساعات اولیه بامداد امروز در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند؛ این اقدام در پی تحرکات نظامی گسترده و ارسال تجهیزات لجستیکی سنگین، با حمایت هوایی گسترده از سوی جنگنده‌های آمریکایی، انجام شده است.

این منابع در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «المعلومه» اعلام کردند که پایگاه‌های آمریکا در استان‌های الحسکه و دیرالزور از بامداد امروز شاهد آماده‌باش امنیتی شدید بوده‌اند. در این مدت، بمب‌های نوری در اطراف این پایگاه‌ها پرتاب شده و کاروان‌های نظامی حامل تجهیزات و تسلیحات وارد این پایگاه‌ها شده‌اند.

منابع مذکور در ادامه افزودند که نیرو‌های آمریکایی با ارسال تجهیزات بیشتر به این پایگاه‌ها از طریق زمینی و با حمایت هوایی جنگنده‌ها، آمادگی‌های میدانی بی‌سابقه را نشان دادند؛ این اقدامات در چارچوب طرح گسترده‌ای برای تقویت حضور آمریکا در خاک سوریه انجام می‌شود.

منابع همچنین اشاره کردند که این تحرکات در راستای هماهنگی غیررسمی با کابینه احمد الشرع، رئیس موقت سوریه انجام می‌شود. این باور وجود دارد که دولت الشرع چراغ سبز لازم را برای توسعه زیرساخت‌های پایگاه‌های آمریکا، از جمله ساخت باند‌های فرودگاه و مراکز پشتیبانی لجستیکی پیشرفته، داده است.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های آمریکایی در حال حاضر در حداقل پنج استان سوریه مستقر هستند. از دسامبر گذشته، فعالیت‌های نظامی آنها به طور چشمگیری افزایش یافته است و این امر نگرانی‌ها را نسبت به تشدید تنش‌ها در شمال و شرق سوریه افزایش داده است.

حضور نظامی آمریکا در سوریه با مخالفت گسترده مردمی و محکومیت مکرر از سوی دولت سوریه مواجه است. دولت سوریه این حضور را غیرقانونی و نقض آشکار حاکمیت کشور خود می‌داند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->