رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل مرحله نخست ششمین انتخابات پارلمانی عراق به پایان رسید (۱۸ آبان ۱۴۰۴) توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو آیت‌الله علم‌الهدی: رفع مشکلات استان‌ها نیازمند افزایش اختیارات استانداران است | حل مشکل آب مشهد با استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود کرملین: دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نشده است رئیس ستاد نیرو‌های مسلح یمن به القسام پیام داد حماس جسد گولدن، افسر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد تکذیب اظهارات رسایی در مورد انتصاب مجدد یک دادستان دستگیر شده توضیح سازمان محیط زیست درباره هزینه سفر هیئت ایرانی به اجلاس کاپ ۳۰ برزیل گزارش سالانه ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس تحویل مسکن به ۱۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی همه‌چیز درباره انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق + جزئیات رئیس قوه قضائیه: در برخی پرونده‌های امنیتی هم می‌توان از صلح و سازش بهره برد انتخابات پارلمانی عراق ۲۰۲۵ | آغاز رأی‌گیری ویژه با ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده موشک مرگبار هسته ای آمریکا در یک پرواز مخفیانه مشاهده شد پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود نگاهی به ۵ انتخابات و پارلمان پساصدام به بهانه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بانک ملی محور توان اقتصادی کشور | تسهیل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه برای اقشار کم برخوردار فرانسه هم از استقرار نیرو‌های آمریکایی در کارائیب انتقاد کرد ثابتی مدعی شد: سفر ۵۰ میلیاردی رئیس سازمان محیط زیست به برزیل گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با امیرخان متقی | تأکید بر حل‌وفصل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از طریق گفت‌وگوهای دیپلماتیک
سرخط خبرها

شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست

  • کد خبر: ۳۴۸۱۷۲
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست
شبکه هفت رژیم صهیونیستی مدعی شد آذربایجان در نظر دارد در پیمان ابراهیم عضو شود. آمریکا تلاش‌هایی برای تحقق این امر صورت داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک منبع نزدیک به جریان سیاسی در گفت‌و‌گو شبکه با این بعد از ترسیم نقشه روند نزدیکی میان ایالات متحده و آذربایجان، مدعی شد آذربایجان ظرفیت عضویت در پیمان ابراهیم را دارد.

در بحبوحه گفتمان دیپلماتیک برای گسترش پیمان ابراهیم، یک منبع سیاسی این هفته ادعا کرد که آذربایجان با توجه به همکاری گسترده با رژیم صهیونیستی، می‌تواند به این توافق‌نامه‌ها بپیوندد. او در اظهارات خود، نقشه نزدیکی بین ایالات متحده و آذربایجان را برای کانال هفت ترسیم کرد و ادعا کرد که این امر تأثیرگذار است.

این منبع نزدیک به ساختار سیاسی در رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: در جلسه استماع این هفته در کمیته روابط خارجی سنا، سناتور جمهوری‌خواه استیو دینز، دیدار خود با رئیس‌جمهور علی‌اف و روابط دیپلماتیک و انتقال انرژی بین آذربایجان و اسرائیل را شرح داد.

در طول جلسه استماع، دینز به قرارداد گاز بین شرکت سوکار آذربایجان و اسرائیل اشاره کرد و گفت که این قرارداد امنیت انرژی کشور را تقویت خواهد کرد. دینز افزود که او همچنین با جورج دیک، سفیر اسرائیل در باکو، ملاقات کرده و تحت تأثیر عمق تاریخی همکاری بین باکو و اورشلیم قرار گرفته است.

این منبع سیاسی در ادامه عنوان کرد، گاهی این سوال مطرح می‌شود چگونه می‌توان توافق‌نامه‌های ابراهیم را با آذربایجان گسترش دهیم؟ آذربایجان سال‌هاست که با اسرائیل روابط دیپلماتیک دارد و یکی از کشور‌های مسلمان پیشرو است که مدت‌ها قبل از ظهور توافق‌نامه‌های ابراهیم این کار را انجام داده است، اهمیت استراتژیک آنها واقعاً غیرقابل انکار است.

وی افزود: «آن‌ها همچنین این توانایی فرهنگی را دارند که پل‌هایی ایجاد کنند و روابط اسرائیل را با سایر کشور‌های عرب و مسلمان، از جمله برخی کشور‌ها در جنوب آسیا یا آسیای مرکزی، که از قبل روابطی با اسرائیل دارند تقویت کنند.»

وی در ادامه گفت: در پشت صحنه، روابط بین واشنگتن و باکو مدتی است که رو به گرم شدن است. در نیمه اول سال ۲۰۲۵، گردش مالی تجاری بین دو کشور تقریباً ۶۰۰ میلیون دلار بود که نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد افزایش یافته است. آذربایجان به یک نقطه اتصال حیاتی در کریدور گاز جنوبی تبدیل شده است که گاز را از دریای خزر به جنوب اروپا منتقل می‌کند و گام نمادین دیگری در تلاش اروپا برای کاهش وابستگی به روسیه است.

این منبع سیاسی در پایان عنوان کرد «در حالی که دولت ایالات متحده در حال بررسی مجدد نفوذ خود در اروپای شرقی و آسیای مرکزی است، رابطه آن با آذربایجان در حال پیشرفت است و نه تنها به عنوان شریکی برای اسرائیل، بلکه به عنوان یک بازیگر کلیدی در عرصه ژئوپلیتیک جدید، جایگاه خود را تثبیت می‌کند.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->