به گزارش شهرآرانیوز، سرانجام آنتونیو آدان، دروازهبان اسپانیایی که سوابقی طولانی در لالیگای اسپانیا دارد و حتی در رئال مادرید نیز بازی کرده، با استقلال به توافق نهایی رسید. قرارداد این دروازهبان با استقلال به مدت یک سال نوشته شده، اما در قرارداد ذکر شده که اگر دو طرف رضایت کافی از این همکاری داشتند، قرارداد تا یک فصل دیگر قابلتمدید است.
آدان درحالی با استقلال به توافق نهایی رسید که طی روزهای گذشته زمزمه لغو این همکاری کاملاً داغ شده بود و حتی باشگاه استقلال مذاکرات خود با محمدرضا اخباری را کلید زده بود. حتی گفته شد اقوام نزدیک به آدان به وی توصیه کردهاند که به ایران نرود، اما ماجرا طور دیگری رقم خورد و آدان در بحبوحه اعتراضات هواداران استقلال به مدیریت، سرانجام با این باشگاه به توافق رسید تا بهزودی شاهد حضورش در چهارچوب دروازه استقلال باشیم.
قرار شده آدان راهی ترکیه شود و در آنجا تست بدهد و بعد از آن، همراه با کاروان استقلال به ایران بیاید. البته فرصت برای این کار محدود است و طبق برنامه قرار شده باشگاه استقلال پنجشنبه از ترکیه راهی ایران شود که باید دید در این اندک زمان باقیمانده تا پایان زمان اردوی استقلال در ترکیه، آیا زمان برای حضور آدان در اردوی آبیها باقی خواهد ماند یا خیر؟!
نزدیکان به باشگاه استقلال اعلام کردند که آدان به احتمال زیاد به اردوی ترکیه نخواهد رفت و مستقیم به تهران خواهد آمد. پیرو زمان حضور این بازیکن در اردوی استقلال، خبرهای متعددی به گوش میرسد که باید دید درنهایت چهزمان و در کجا آدان به استقلال پیوند خواهد خورد.