سخنگوی قوه‌قضائیه: گزارش سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر ایران بر پایه دروغ تهیه شده است نیویورک‌تایمز: دولت ترامپ قصد دارد حدود ۱۰۰ ایرانی را از آمریکا به ایران بازگرداند سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰: دستگاه قضا و دولت باید قرارداد‌های بابک زنجانی را شفاف اعلام کنند چین اجازه بازپس‌گیری پایگاه هوایی بگرام را به ترامپ نمی‌دهد گزینه‌های هند پس از لغو معافیت تحریمی آمریکا درباره چابهار چه خواهد بود؟ حاجی بابایی: ایران ۴۶ سال است که در برابر زورگویی‌های آمریکا کوتاه نیامده است مجلس برنامه هفتم پیشرفت را در نوبت عصر بررسی می‌کند واکنش ویتکاف به پاسخ حماس درخصوص طرح ترامپ درباره غزه کره شمالی: تقویت بیشتر روابط با چین موضع تزلزل‌ناپذیر پیونگ‌یانگ است کره‌شمالی: رژیم صهیونیستی فوراً جنایات علیه بشریت را متوقف کند و از نوار غزه بیرون برود عراقچی در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان: اسنپ‌بک مشکل را حل نخواهد کرد و پیچیدگی‌ها را افزایش می‌دهد نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رایزنی وزیر دادگستری با بیش از ۱۰۰ کشور برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۴۸۵۲۸
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
رایزنی وزیر دادگستری با بیش از ۱۰۰ کشور برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران کارزاری دیپلماتیک را با هدف محکومیت حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به جمهوری اسلامی ایران و پیگیری حقوقی و قضایی جنایات آنها آغاز کرده و بر این اساس وزیر دادگستری با همتایان خود در بیش از ۱۰۰ کشور رایزنی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امین‌حسین رحیمی با ارسال نامه ای به وزرای دادگستری بیش از ۱۰۰ کشور، دبیرکل سازمان همکاری‌های اسلامی و مقامات حقوقی و قضایی همچنین مکالمه تلفنی با تعدادی از همتایان خود در سایر کشورها، کارزاری دیپلماتیک را با هدف همگرایی منطقه‌ای و جهانی با همتایان خود در محکومیت تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا به کشورمان و پیگیری حقوقی و قضایی جنایات آنها آغاز کرده است.

رحیمی در این نامه با اشاره به نقض صریح بنیادی‌ترین قواعد حقوق‌ بین‌الملل بشر و بشردوستانه در جریان تجاوز ددمنشانه رژیم اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران، عدم رعایت اصل تفکیک میان نظامیان و غیرنظامیان، حمله عامدانه به شهروندان عادی، تهاجم به زندان اوین و شهادت تعدادی از کارشناسان، قضات، وکلای دادگستری، کارمندان غیرنظامی، زندانیان و شهروندان، ترور دانشمندان هسته‌ای و هدف قراردادن خانواده آنان را نمونه‌هایی از نادیده‌گرفتن اساسی‌ترین هنجارهای حقوق بشری و بشردوستانه عنوان کرد که از مصادیق بارز «جنایت جنگی» به‌ شمار می‌روند.

وزیر دادگستری با اشاره به اینکه حقوق بین‌الملل مقابله با پدیده «بی‌کیفرمانی» را تکلیفی عمومی برای تمامی دولت‌های جهان عنوان کرد و افزود: بی‌پاسخ گذاشتن این جنایات آشکار و خطرناک زیربنای نظم حقوقی جهان را ویران می‌کند.

وی از همتایان خود در سایر کشورها خواسته است با محکومیت صریح این تجاوز و جنایت‌های ارتکابی، از صلاحیت‌های حقوقی قضایی خود برای صیانت از عدالت و نظم بین‌الملل استفاده کنند.

رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز دوم تیرماه در بیانیه ای اعلام کرد: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه‌ العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.

سرانجام، سوم تیرماه رئیس‌جمهوری آمریکا توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم اسرائیل را اعلام کرد و جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->