رئیس مجلس: ایران و قطر در مواقع خطر همواره حامی یکدیگر هستند حمله پهپادی یمن به اسرائیل (۸ مرداد ۱۴۰۴) مصر از عملکرد خود در قبال فاجعه غزه دفاع کرد آمریکا پسر علی شمخانی و ۱۱۴ نهاد و فرد دیگر را تحریم کرد ایران خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل شد ذوالقدر در دیدار با خانواده سرلشکر شهید «محمد کاظمی»: ملت ایران پیروز جنگ تحمیلی اخیر شد رئیس مجلس پاکستان با قالیباف دیدار کرد شیخ نعیم قاسم: رژیم صهیونیستی جنایات جنگی بزرگی در نوار غزه مرتکب می‌شود تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل موزه دفاع مقدس با کارکرد ملی آغاز فوران آتشفشان «کلوچفسکایا» پس از زلزله امروز در «کامچاتکا» مقامات سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو دیدار کردند واکنش معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور به اعلام جرم دادستانی علیه طراح کاریکاتور توهین آمیز عصبانیت رئیس کنست از اقدام قالیباف در اجلاس ژنو آمار تازه شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه (۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: روابط ایران و ونزوئلا عمیق‌تر و گسترده‌تر خواهد شد تاکید وزارت خارجه روسیه بر امکان توافق در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران دبیر شورای نگهبان: باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت ۴۶۰۰ فروند کشتی از ۸ شرکت در دام عملیات‌های انصارالله یمن نیروی هوایی رژیم صهیونیستی تا پایان ۲۰۲۶ دو هواپیما‌های سوخت‌رسان را دریافت کند پزشکیان در هیئت دولت: چاره مشکل کم آبی، تعطیل کردن نیست واکنش سفارت ایران به ادعای دریا صفایی، عضو ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک مهاجرانی: تاکنون هیچ شکایتی از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای از سوی رئیس جمهور انجام نشده است پیام حامیان فلسطین به اجلاس سازمان ملل: اسرائیل را تحریم کنید سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل عراق (۸ مرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر صهیونیست: غزه در حال محو کردن اسرائیل از نقشه جهان است قالیباف در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد رئیس قوه قضاییه با خانواده سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی دیدار کرد
سرخط خبرها

جلسه ستاد بازسازی خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه با حضور معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد

  • کد خبر: ۳۴۸۵۰۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
جلسه ستاد بازسازی خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه با حضور معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت بازسازی سریع خسارات ناشی از حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی گفت: مردم در جنگ ۱۲ روزه خوش درخشیدند و سهم خود را ادا کردند و حال نوبت ما مسئولان است که نقش خود را در بازسازی خسارات و کمک به آسیب‌دیدگان ایفا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف در جلسه ستاد مرکزی بازسازی خسارات ناشی از جنگ‌ ۱۲ روزه که وزرای راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی، روسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با بیان اینکه همه جبهه‌ها در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند،تاکید کرد: مقام معظم رهبری در راس همه جبهه‌ها در کمتر از ۱۲ ساعت سامان بسیار خوبی به بخش‌های دفاعی و نظامی دادند و مدیریت جدید نظامی نیز در کمتر از ۱۲ ساعت عملیات‌های نظامی موفقیت‌آمیز خود را آغاز کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مردم برغم همه شیطنت‌ها و تبلیغات دشمنان در جنگ ۱۲ روزه بی‌نظیر نقش آفرینی کردند، گفت: دشمنان به این امید به کشور حمله کردند که در روز دوم جنگ، کار را یکسره می‌کنند البته این مردم ایران بودند که کار دشمنان را یکسره کردند و در این جنگ بار دیگر نشان داده شد که همه مدعیان حقوق بشر، گروهک‌ها و مخالفان نظام هیچ درکی از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی و مردم ایران ندارند و هیچگاه نتوانستند در طول ۴۰ سال گذشته درک درستی از مردم ایران داشته باشند.

وی به برنامه‌ریزی اقتصاد جنگی در اوایل روی کار آمدن دولت چهاردهم در کنار راهبرد حفظ و تقویت آرامش جامعه اشاره و تصریح کرد: با وجود برنامه‌ریزی‌های دولت، مردم فوق تصور ظاهر شدند و آمار خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای در طول جنگ متوسط ۲۰ درصد تغییرات داشت و با همکاری که مردم داشتند، دشمنان مجبور شدند تقاضای توقف آتش کنند و به دلیل اینکه ما اهل جنگ نیستیم، توقف آتش را پذیرفتیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر بازسازی هرچه سریعتر خسارات ناشی از حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: مردم در جنگ ۱۲ روزه خوش درخشیدند و سهم خود را ادا کردند و حال نوبت ما مسئولان است که نقش خود را در بازسازی خسارات و کمک به آسیب‌دیدگان ایفا کنیم. البته آسیب‌دیدگان ناشی از جنگ در طول مدت بعد از توقف آتش تحمل و همراهی کردند که این صبوری و آرامش وظیفه ما را کم نمی‌کند دولت از روز اول توقف آتش برای تشکیل ستاد بازسازی تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات لازم را اتخاذ کرد.

عارف در ادامه با اشاره به روند شکل‌گیری ستاد مرکزی بازسازی خسارات ناشی از حمله رژیم صهیونیستی، افزود: در دولت مقرر شد که ستاد مرکزی بازسازی با محوریت مردم شکل گیرد چرا که راهبرد دولت چهاردهم بر این مبنا است که مردم را محور اصلی فعالیت‌ها قرار دهیم و با استفاده از توانایی‌های آنان امور کشور را اداره کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین تاکید کرد: تمامی اقدامات دستگاه‌های مختلف اجرایی و عمومی و وزارتخانه‌های مرتبط در راستای جبران خسارات ناشی از حمله رژیم متجاوز صهیونیستی در چارچوب تصمیمات و مصوبات ستاد مرکزی بازسازی خسارات انجام شود.

همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، سازمان برنامه و بودجه گزارشی از محورهای اصلی فعالیت ستاد مرکزی بازسازی خسارات ناشی از حمله رژیم صهیونیستی و اقدامات سریع این سازمان برای مقابله با آثار حمله رژیم صهیونیستی و همچنین خسارات اعلام شده دستگاه‌های اجرایی و استان‌ها در بخش‌های حکومتی و مردمی ارائه کرد.

در ادامه نیز در خصوص تامین تسهیلات برای آسیب‌دیدگان، اسکان اضطراری، تعمیر، مقاوم‌سازی و احداث واحدهای مسکونی، اداری و خدماتی دولتی و بخش خصوصی و مردم و جبران خسارت‌ها به بخش‌های مختلف بحث، بررسی و تصمیم‌گیری شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->