نگاهی به سریال «کنکل»؛ مجموعه خوش ساخت رامتین لوافی پور به یاد مریم حسینیان | تنها عاشقان زنده می‌مانند همه چیز درباره سریال شغال+ زمان پخش، خلاصه داستان و بازیگران انتشار فراخوان مسابقه عکس جشن عکاسان سینما «آرش امینی» دبیر چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر شد جنگ و تبعات آن در ادبیات بومی در کتاب «سیاسنبو» از محمدرضا صفدری معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره ادبی «خیرِ ایران» اکران مجدد «جنگ ستارگان» در سینما‌ها به مناسبت ۵۰ سالگی اش آغاز نگارش نسخه دوم سینمایی «ببعی» زمان خاکسپاری «مریم حسینیان» داستان‌نویس مشهدی مشخص شد راه‌اندازی سینما در شهرستان های فاقد سینما خراسان رضوی همه چیز درباره سریال محکوم + بازیگران، خلاصه داستان آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) سینا مهراد در پشت صحنه سریال جنجالی «جان شیفته یلدا» + عکس آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) موسیقی تیتراژ سریال آلا با صدای «سالار عقیلی» منتشر شد + صوت رمان «شابجی» به بازار نشر آمد انتشار فراخوان مسابقه عکس نهمین جشن عکاسان سینما
سرخط خبرها

بازدید معاون سیما از رویداد آیینی «محرم شهر»

  • کد خبر: ۳۴۸۹۷۹
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
بازدید معاون سیما از رویداد آیینی «محرم شهر»
معاون سیما از بخش‌های مختلف رویداد آیینی «محرم شهر» بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برمهانی در حاشیه این بازدید درباره «محرم شهر» گفت: امسال توفیق دارم که برای سومین سال در «محرم شهر» شرکت کنم؛ فکر می‌کنم که این رویداد به یک فعالیت خانوادگی و شهری تبدیل شده است و اعضای خانواده‌ها به دنبال این هستند که چه زمانی «محرم شهر» برگزار می‌شود تا خود را به میدان آزادی برسانند. می‌توان گفت اتفاقاتی مثل «محرم شهر»، جشن ۱۰ کیلومتری عید غدیر، جشن امام‌رضایی‌ها و ... تبدیل به یک رویداد شده است.

وی ادامه داد: در مدیریت شهری، رویداد‌سازی‌های خانوادگی و فرهنگی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و بسیار مهم است که این مسیر امتداد پیدا کند. نکته مهم اینجاست که «محرم شهر» یک رویداد خانوادگی و مراسم سوگواری برای سیدالشهدا است، اما در بطن آن فرح و بهجت وجود دارد؛ چرا که اولاً بخش‌های مختلفی متناسب با نیاز همه اعضای یک خانواده دارد و ثانیاً مردم را دور هم جمع می‌کند تا در قالب یک مراسم گروهی، برای اباعبدالله عزاداری کنند.

معاون سیما از همکاری خوب میان رسانه ملی و شهرداری تهران در پوشش این رویداد خبر داد و گفت: ما به عنوان رسانه ملی از برگزاری چنین رویداد‌هایی استقبال می‌کنیم؛ مگر چه قدر می‌توانیم در استودیو‌ها و فضا‌های بسته مجری و کارشناس از قیام امام حسین علیه‌السلام صحبت و تبیین‌گری کنیم؟ چنین رویدادی با حس و حال خوب تصویری که دارد، حتما ظرفیت خوبی برای پوشش رسانه‌ای دارد و صدا و سیما از این فرصت به راحتی عبور نمی‌کند.

وی تاکید کرد: من فکر می‌کنم هم‌افزایی خوبی بین ما و شهرداری در این زمینه شکل گرفته است؛ اکنون برنامه‌های استیج «محرم شهر» به صورت زنده از قاب شبکه‌های مختلف مثل شبکه سه سیما، شبکه تهران، شبکه قرآن و معارف سیما، شبکه کودک و دو شبکه رادیویی تهران و اربعین پخش می‌شود. این اتفاق باعث می‌شود که هم خود رویداد و هم تلویزیون به یکدیگر ضریب بدهند. مخاطبی که از قاب تلویزیون «محرم شهر» را می‌بیند، ترغیب به حضور در اینجا می‌شود و هر چه قدر هم که تعداد حاضران در میدان آزادی بیشتر شود، کیفیت برنامه‌های ما بالاتر می‌رود.

برمهانی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و تاثیرپذیری هنرمندان برای تولید آثار هنری از آن گفت: دفاع مقدس ۱۲ روزه، این قدر بزرگ و عظیم است که تا سال‌ها هیچ فعال فرهنگی را نمی‌توانید پیدا کنید که بخواهد کاری بکند و در گوشه ذهنش سراغ این اتفاق نرود، هیچ نویسنده‌ای را نمی‌توانید پیدا کنید که بخواهد طرح فیلمنامه‌ای را بنویسد و به این موضوع فکر نکند و حتی هیچ کارگردانی را نمی‌توانید پیدا کنید که به نشانه‌شناسی‌های این جنگ فکر نکند؛ بنابراین هیچ هنرمند یا نویسنده‌ای نمی‌تواند از تأثیرات این وقایع بر فرهنگ و هنر غافل بماند و از کنار آن بی تفاوت بگذرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->