بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند جریان دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز موج هشتم حمله ایران به اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم رویترز: ایران مذاکره برای آتش‌بس زیر حملات اسرائیل را نمی‌پذیرد اعتراف رسانه‌های اسرائیلی: فریب جنگ روانی ایران را خوردیم جنازه ۲ صهیونیست دیگر از زیر آوار در تل‌آویو بیرون کشیده شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
عباس شیخ الاسلامی، حقوقدان:

لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی با پدران خارجی باید پیوست داشته باشد

  • کد خبر: ۳۴۹
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶
لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی با پدران خارجی باید پیوست داشته باشد

یک حقوقدان در خصوص لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی با پدران خارجی معتقد است: برای هر مصوبه قانونی، چه طرح، چه لایحه، باید کار کاشناسی وسیعی صورت گیرد و آثار مثبت و منفی آن بررسی شود.

نجمه سرباز-عباس شیخ الاسلامی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه در مرحله اول باید مخاطبان این قانون مشخص شوند، و اینکه چه افرادی را مشمول می‌شود، افزود: علاوه بر این باید آثار فرهنگی و اجتماعی و مهمتر امنیت آن مدنظر قرار گیرد.

 وی با اشاره بر اینکه باید کارهای پژوهشی برروی طرح‌ها و لوایحی که در صحن علنی مجلس می‌آید و تصویب می‌شود، انجام شود، گفت: همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی باید خیلی با قدرت و قوت و کارها و طرح‌های جرم شناسانه را بررسی کند.

شیخ الاسلامی خاطر نشان کرد: من موافقم که این طرح هنوز خام است؛ اگرچه موافق حقوق  این افراد هستم، بالاخره افرادی که در ایران زندگی کردند و مادرایرانی دارند، نباید از حق و حقوق خود محروم شوند، نباید موضوع تابعیت فقط به پدر برگردد بلکه در قضیه تابعیت باید سیستم خاک نیز مدنظر قرارگیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد مشهد با ابراز اینکه لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی با پدران خارجی از سوی مجلس به نظر می رسد خیلی خام و بدون در نظرگرفتن تبعات جامعه شناختی، جرم شناختی، امنیتی و سیاسی بوده، ادامه داد: با این حال شورای نگهبان نظر خودش را داده و باید بر روی آن کار کارشناسی صورت گیرد و تبعات امنیتی آن نیز سنجیده شود.

وی افزود: معتقدم اصل کار خوب است چرا که با حقوق بشری و انسانی سروکار دارد، اما باید حتما آثار مثبت و منفی این لایحه از سوی مجلس بررسی شود و این لایحه با یک توجیه و پیوست فرهنگی و اجتماعی به شورای نگهبان داده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->