همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری و تأمین مالی در صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی با حضور قالیباف آغاز شد نماینده مجلس: روزانه ۱۰ هزار میلیارد تومان پول بدون پشتوانه خلق می‌شود سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: تقاضایی برای خرید «اس ۴۰۰» از روس‌ها نداشتیم فرودگاه ارومیه: تمرین شبیه‌سازی خروج هواپیما از باند باعث نگرانی مردم نشود وزیر کشور از واگذاری برخی اختیارات دولت به استانداران خبرداد مقام روس: غرب هرگز نمی‌تواند روسیه را به زانو درآورد حماس: برای کشف اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم | به دنبال ازسرگیری جنگ نیستیم درگیری مرزی بین پاکستان و هند بالا گرفت (۴ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل مدعی ترور یک مسئول حزب‌الله لبنان شد + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم | حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیئت دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در لبنان سقوط کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا تشدید شد (۴ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی: کنترل امنیتی کامل بر نوار غزه را حفظ می‌کنیم چین توافق با آمریکا را اعلام کرد (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قدردانی رئیس هلال‌احمر فلسطین از حمایت ایران در بحران انسانی غزه

  • کد خبر: ۳۴۹۵۷۵
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
قدردانی رئیس هلال‌احمر فلسطین از حمایت ایران در بحران انسانی غزه
به دنبال ارسال پیام رسمی رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در محکومیت حمله به مقر هلال‌احمر فلسطین در خان‌یونس و ابراز همبستگی با مردم مظلوم غزه، دکتر یونس خطیب، رئیس جمعیت هلال‌احمر فلسطین (PRCS)، با ارسال پاسخی رسمی، از حمایت انسانی و مسئولانه جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خطیب در این پیام با اشاره به وخامت شدید وضعیت انسانی در غزه، تأکید کرده است: جمعیت هلال‌احمر فلسطین عمیقاً از تعهد مستمر هلال‌احمر ایران به اصول بشردوستانه و حمایت از غیرنظامیان در مناطق درگیری قدردانی می‌کند. شرایط در غزه به دلیل خصومت‌های مستمر و تخریب گسترده زیرساخت‌ها، هر روز بحرانی‌تر می‌شود.

وی افزود: نیاز‌های بشردوستانه بسیار گسترده است و ما با فوریت و تعهدی مشابه، برای حمایت از غیرنظامیان، به‌ویژه زنان، کودکان و اقشار آسیب‌پذیر، در میدان حاضر هستیم.

خطیب همچنین از تلاش‌های ایران برای تقویت صدای واحد در نهضت بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر، با هدف توقف خصومت‌ها، تسهیل دسترسی بشردوستانه و حفظ کرامت انسانی، قدردانی و بر استمرار همکاری‌های دیپلماتیک و میدانی تأکید کرد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، او در پایان خاطرنشان کرد: حمایت جمعیت هلال‌احمر ایران، صدای ما را در مسیر دفاع از انسانیت تقویت می‌کند و تجلی واقعی روح همبستگی در خانواده بزرگ بشردوستی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->