معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص) اعتراض متهمان به جنایت جنگی در افغانستان به محدودیت‌های حضور در جلسات تحقیقاتی مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: هدف کشور‌های حاضر در نشست گروه ۴ کمک به افغانستان برای عبور از چالش‌هاست جلوگیری از خروج غیرقانونی ۲۸ نفر از مرز هرات (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) ایران چهارمین محموله کمک‌های خود را برای زلزله زدگان افغانستان فرستاد قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) طالبان حمله رژیم صهیونیستی به جلسه رهبران حماس در قطر را محکوم کرد  حریفان تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در بازی‌های آسیایی مشخص شد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) افغان بودن یعنی جنگیدن | بازتاب درخشش ندیم امیری در بازی تیم ملی فوتبال آلمان مقابل ایرلند + فیلم روزنامه تلگراف مدعی شد: پاکستان از افغانستان در تولید تریاک پیشی گرفت یونیسف: آب پاک از نیاز‌های فوری زلزله‌زدگان در شرق افغانستان است هند در تلاش برای گرفتن مجوز سفر امیرخان متقی به دهلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه هفدهم شهریورماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است

  • کد خبر: ۳۴۹۵۸۲
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
  • ۱
نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است
سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: تاکنون و در مجالس قبلی، وجود تعارض منافع بین دستگاه‌های مختلف سبب عدم رسیدگی به اتباع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسنعلی اخلاقی‌امیری با اشاره به نشست بررسی روند تصویب لایحه تأسیس سازمان ملی مهاجرت که با حضور نمایندگان مجلس و استاندار خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست، گزارشی از روند تصویب لایحه سازمان ملی مهاجرت ارائه شد و استاندار نقطه‌نظراتی را از جمله دغدغه رئیس‌جمهور مبنی بر تفویض اختیارات به استانداران ارائه کردند و پیشنهاد دادند تا به صورت قانونی، اختیارات استان‌های مرزی را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: ما ضمن موافقت با افزایش اختیارات استانداران، پیشنهاد دادیم که پس از تصویب قانون، خودمان هم پیگیر اجرای آن باشیم و ما نمایندگان نیز کمک کنیم تا اختیارات استاندار خصوصاً در حوزه تصمیم‌گیری‌های مربوط به اتباع، افزایش یابد.

سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان رضوی با بیان اینکه تاکنون وجود تعارض منافع بین دستگاه‌های مختلف سبب عدم رسیدگی به اتباع شده است، عنوان کرد: در مجلس دهم و یازدهم تلاش‌هایی انجام شد تا سازمان‌ها تحت یک مدیریت واحد برای اتباع فعالیت خود را انجام دهند، اما بین سازمان‌ها اختلافات و تعارض منافعی به وجود آمد و سبب شد تلاش‌های آن‌ها به نتیجه نرسد.

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اما در مجلس دوازدهم، لایحه تأسیس سازمان ملی مهاجرت در صحن علنی تصویب شد و مطابق با اصل ۸۵ قانون اساسی، در حال بررسی در کمیسیون مشترک است و امیدواریم نتیجه مطلوب را بگیرد.

اخلاقی‌امیری با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت اتباع برای توسعه کشور، افزود: لایحه تاسیس سازمان ملی مهاجرت نگاه اقتصادی ندارد، بلکه در پی این است که از طریق این سازمان، اتباع را ساماندهی کند تا تنها اتباع مجاز وارد کشور شوند و مجموعه‌های مختلف بتوانند از ظرفیت حضور این افراد در ایران استفاده کنند.

وی بیان کرد: در نشست با استاندار، در رابطه با سرمایه‌گذاری اتباع افغانستان در ایران نیز گفت‌وگوی خوبی انجام و گزارشی در رابطه با آن ارائه شد و تصمیم گرفتیم برخی مشکلاتی که سرمایه‌گذاران افغانستانی در داخل کشور ما با آن مواجه هستند را در پایتخت بررسی کنیم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی روند خروج اتباع از کشور، اظهار کرد: سرعت خروج اتباع غیرمجاز خوب است، البته که برخی زیرساخت‌ها برای خروج آماده نبود و برخی اتباع در روز‌های اول برای خروج از کشور اذیت شدند اما، اما رفته‌رفته نارسایی‌ها کاهش یافت و از ۱۵ اردیبهشت تاکنون بیش از ۱ میلیون اتباع غیرمجاز از کشور خارج شدند.

اخلاقی‌امیری ادامه داد: اگر اتباع غیرمجاز خارج‌شده طبق ضوابط درخواست ورود به کشور دهند و ضوابط شامل حال آنان شود، به صورت قانونی می‌توانند وارد ایران شوند. دغدغه مردم و مسئولین ما این است که اتباع غیرمجاز به کشور خود برگردند و در رشد و ارتقای کشور خود سهیم باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
0
2
دغدغه ما مردم خروج همه اتباع افغان چه قانونی وچه غیر قانونیه اما شما مسئولین دغدغه تون فقط داشتن یا نداشتن مدرک توسط اونهاست که البته این میزان درک وفهم وعقل ومنطق وغیرت ومیهن دوستی ومدیریت و...شما رو می رسونه افغانها چه مجاز وغیر مجاز رو به مرور وبا برنامه ومدیریت شده وبا حمایت واحترام به کشورشون برگردونید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->