سرخط خبرها

احمدزاده، مدافع چپ جدید پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۴۹۸۴۷
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷
احمدزاده، مدافع چپ جدید پرسپولیس
فرشاد احمدزاده در فصل جدید لیگ برتر در پستی جدید، اما آشنا به میدان خواهد رفت.

به گزارش شهرآرانیوز، میلاد محمدی هیچ رقیبی در پست دفاع چپ ندارد و وحید امیری هم به علت مصدومیت‌های متوالی و همچنین عدم آمادگی در تمرینات اخیر، وارد لیست مازاد وحید هاشمیان شده است. سرمربی پرسپولیس، اما طی تصمیمی جالب و نسبتا جنجالی، فرشاد احمدزاده را در پست دفاع چپ به کار گرفته که این بازیکن عملکرد قابل قبولی در تمرینات پرسپولیس داشته است.

شنیده‌ها حاکی از آن است که باتوجه به معادلات فعلی وحید هاشمیان، فرشاد احمدزاده در پرسپولیس خواهند ماند، اما باید در پست جدیدی برای قرمز‌های تهران به میدان برود؛ این، اما اولین باری نیست که احمدزاده در پست مدافع چپ به میدان می‌رود و در زمان برانکو ایوانکوویچ هم چنین اتفاقی رخ داد.

احمدزاده این روز‌ها به شدت از سوی هواداران پرسپولیس تحت فشار است، اما احتمالا حضور این بازیکن در پست دفاع چپ باعث کاهش برخی حواشی می‌شود و فرشاد می‌تواند با تمرکز بیشتری نسبت به گذشته کار خود را دنبال کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->