ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی

  • کد خبر: ۳۵۰۲۶۷
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲
واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی
وزارت خارجه لبنان به اظهارات اخیر وزیر خارجه ایران در حمایت از مقاومت واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت خارجه لبنان امروز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای مدعی شد سخنان اخیر «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که «به مسائل داخلی لبنان پرداخته مردود و محکوم و به منزله نقض حاکمیت، وحدت و ثبات لبنان بوده و مداخله در امور داخلی و تصمیمات حاکمیتی آن محسوب می‌شود.»

وزیر خارجه ایران چهارشنبه شب درباره تلاش‌هایی که برای خلع سلاح حزب‌الله در لبنان انجام می‌شود، گفته بود: این برای اولین بار نیست که تلاش می‌شود حزب‌الله لبنان خلع سلاح شود و توانمندی حزب‌الله در این زمینه از کار انداخته شود. دشمنان دیده‌اند که در صحنه عمل سلاح مقاومت چه کارهایی می‌تواند، انجام دهد.

او ادامه داد: آن‌ها فکر می‌کردند با ضرباتی که حزب‌الله در جنگ متحمل شده، می‌توانند موضوع خلع سلاح را به پیش ببرند ولی موضعی که رهبر حزب‌الله لبنان اتخاذ کرد و بیانیه‌ای که در این زمینه از سوی حزب‌الله لبنان منتشر شد نشان داد که حزب‌الله ایستادگی می‌کند و محکم با این موضوع برخورد کرده است. خوشبختانه جریان امل وابسته به آقای «نبیه بری» نیز حمایت خوبی کرده است. شیعه در لبنان در اوج و اقتدار خود است و تا آنجایی که می‌دانیم ضرباتی که در جنگ به حزب‌الله لبنان وارد شده ترمیم شده است، فرماندهان جایگزین شده‌اند و حزب‌الله از قدرت کافی برخوردار است. 

عراقچی خاطرنشان کرد: ما از هر تصمیمی که حزب‌الله بگیرد، حمایت می‌کنیم و دخالتی در این زمینه نداریم.

به گزارش سایت «النشره»، وزارت خارجه لبنان در ادامه تاکید کرد: «روابط میان کشورها تنها بر اصل احترام متقابل، برابری، عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر و تعهد کامل به تصمیمات نهادهای قانون‌گذار مبتنی است و به هیچ عنوان قابل قبول نیست که از این روابط برای تشویق یا حمایت از برخی طرف‌های داخلی خارج از چارچوب دولت و نهادهای آن و به زیان دولت استفاده شود».

این بیانیه در حالی منتشر شده که ایران بارها از وحدت و انسجام داخلی لبنان حمایت و اعلام کرده دخالتی در امور داخلی لبنان ندارد. 

همچنین، مواضع اخیر دولت لبنان و پافشاری برای خلع سلاح مقاومت به‌جای تلاش برای توقف تجاوزگری رژیم صهیونیستی، با انتقادهای گسترده روبرو شده است. 

حزب‌الله نیز در بیانیه‌ای که روز گذشته و در واکنش به اقدامات دولت لبنان منتشر کرد، اعلام داشت: دولت نواف سلام، نخست وزیر لبنان در اتخاذ تصمیمی برای خلع لبنان از سلاح مقاومت در برابر دشمن اسرائیلی مرتکب اشتباه بزرگی شد چراکه این مسئله منجر به تضعیف قدرت لبنان و موضع آن در برابر ادامه تجاوز اسرائیل و آمریکا می‌شود و آنچه را که اسرائیل نتوانست در تجاوز خود علیه لبنان به دست آورد برای آن محقق می‌کند.

در بیانیه حزب‌الله لبنان آمده است: این تصمیم نتیجه دیکته‌های تام باراک، فرستاده آمریکاست. این تصمیم کاملا منفعت اسرائیل را محقق می‌کند و لبنان را در برابر دشمن اسرائیلی بدون هیچ بازدارندگی قرار می‌دهد.

حزب‌الله لبنان تاکید کرده است: ما مایل به مذاکره و پایان تجاوز اسرائیل علیه لبنان و آزادسازی سرزمین خود و آزادی اسرا و تلاش برای بازسازی و آماده بررسی استراتژی امنیت ملی هستیم. ابتدا باید توافق توسط اسرائیل اجرا شود و دولت باید به عنوان اولویت اقدامات لازم برای آزادسازی تمام خاک لبنان از اشغالگری اسرائیل را اتخاذ کند.

جنبش امل نیز با انتقاد از دولت لبنان اعلام کرد: «دولتی که برای ارائه امتیازات رایگان بیشتر به دشمن عجله دارد، باید تلاش‌های خود را ابتدا بر تثبیت آتش‌بس و پایان دادن به ماشین کشتار صهیونیستی که تاکنون صدها شهروند لبنانی، شهید و زخمی را به کام خود کشیده است، متمرکز می‌کرد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->