مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند
سرخط خبرها

تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر

  • کد خبر: ۳۵۰۵۵۸
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر
استاندار خراسان رضوی، در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر ویژه دهه پایانی ماه صفر، بر اجرای دقیق مصوبات و برنامه‌ریزی جامع برای میزبانی شایسته از زائران امام رضا (ع) تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان ویژه دهه پایانی ماه صفر با اشاره به پیگیری ۱۲ بند از مصوبات دائمی کارگروه ملی زیارت که طی نامه استاندار به معاون اول رئیس‌جمهور درخواست شده بود، گفت: معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول این مصوبات را برای اجرا مجدد ابلاغ کرده است.

وی تأکید کرد: این بند‌ها که در مصوبات شورای عالی زیارت نیز آمده، مکاتباتش آماده شده و باید با همه دستگاه‌های مسئول در سطح ملی ارتباط برقرار و با آنها برای به انجام مسئولیت‌شان تاکید کنیم.

مظفری با بیان اینکه در مصوبات قبلی شورای عالی زیارت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور در مشهد برای ستاد خدمات سفر دهه پایانی صفر مستقر بود، اظهار داشت: این موضوع را باید اکنون نیز پیگیری کنیم.

وی در بیان پیگیری برخی از مصوبات ۱۲ گانه گفت: با شهرداری تهران به عنوان معین استان، مکاتبه و درخواست‌های مشخص خود را اعلام کنیم و از آنها بخواهیم یکی از معاونان شهردار را در مشهد مستقر کنند تا ارتباطات مستقیم برقرار شود.

وی ادامه اداد: همچنین از دستگاه‌های ملی فعال در اربعین، به‌ویژه بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، درخواست کنیم مانند اربعین برای دهه پایانی صفر به استان کمک کنند.

وی افزود: ۶۴ درصد اقتصاد استان مربوط به بخش خدمات بوده و زیارت باید همزمان علاوه بر جنبه معنوی بر اقتصاد استان و بخش خصوصی نیز اثرگذار باشد. ۵۰ درصد هتل‌های ایران در مشهد قرار دارد و باید تلاش کنیم تا اقتصاد گردشگری و زیارت منتفع شود. در حالی‌که درآمد سرانه استان باید بالاتر از میانگین کشور باشد، این‌گونه نیست و علت آن توجه ناکافی به حوزه خدمات است. نباید صرفاً به کمیت خدمات توجه کنیم، بلکه باید کیفیت را نیز افزایش دهیم.

استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به نیاز‌های زیرساختی استان گفت: برخی کمبود‌ها مانند جاده‌ها و خطوط ریلی، ماهیتاً به سرعت قابل حل نیستند، اما در حوزه اینترنت، آنتن‌دهی و فیبر نوری انتظار داریم مشهد و خراسان کمتر از میانگین کشور نباشند. با قولی که از وزیر ارتباطات گرفته‌ایم، تا پایان سال مشهد و خراسان رضوی رتبه اول کشور در توسعه فیبر نوری را کسب کرده و تمام مشکلات این حوزه حل خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: برای این ایام باید نیاز‌ها از قبل پیش‌بینی می‌شد. اینکه زبان فارسی پاس داشته شود، امر درستی است، اما در شهری بین‌المللی مانند مشهد، اجبار به استفاده از تنها کلمات فارسی در تابلو‌ها جایز نیست. تقاضا دارم تا پس از دهه پایانی ماه صفر این موضوع مجدد بررسی شود.

مظفری با تأکید بر اهمیت کار فرهنگی در حوزه زیارت گفت: باید همه ظرفیت استان و کشور را به‌کار بگیریم تا در قالب پویش‌های مختلف، فرهنگ رضوی پاس داشته شود. روابط عمومی‌ها باید برنامه‌های خود را در این زمینه تدوین کنند. می‌توان نذورات فرهنگی راه‌اندازی کرد، پادکست‌هایی ویژه زائران پیاده تهیه کرد و نذر آب و کتاب اجرا کرد.

در ادامه نشست، علی دارابی، قائم‌مقام و معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اظهار کرد: ما بزرگ‌ترین زنجیره انسانی متعلق به جامعه اسلامی و شیعی را داریم که در ایام اربعین، ایام حج و پس از آن، در دهه آخر صفر شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به رخداد‌های اخیر افزود: در جنگ دوازده‌روزه تحمیلی، اقدام بزرگی در خصوص اسکان و عزیمت مسافرین خارجی از مشهد انجام شد که به سلامت و با موفقیت خاتمه یافت و جای قدردانی و تشکر دارد.

قائم‌مقام و معاون وزیر میراث فرهنگی ادامه داد: ما به دنبال آن هستیم که پرونده فرهنگ رضوی را به ثبت جهانی برسانیم. اگر این پرونده ثبت جهانی شود، متعلق به تمام جهان خواهد بود و ظرفیت‌های فرهنگی مشهد و خراسان را به عرصه بین‌المللی معرفی خواهد کرد. برای سه تا چهار میلیون زائر اربعین، ستاد ملی در کشور تشکیل داده و همه دستگاه‌ها را بسیج می‌کنیم، اما مشابه این موضوع در سال چندین نوبت در مشهد رخ می‌دهد. از این‌رو، شایسته است یک ستاد ملی در تهران برای دهه پایانی صفر مشهد و سایر رویداد‌های مرتبط با این شهر تشکیل شود.

وی افزود: حجم بالایی از مسافران و زائران به استان می‌آیند که این میزان در دنیا مورد توجه است و باید خدمات شایسته ارائه دهیم تا در نهایت بهره‌ای برای استان داشته باشد. اولویت ما اصل زیارت است، اما استفاده اقتصادی از این حوزه نیز بلامانع است.

در پایان این نشست، با قرائت حکم وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی توسط علی دارابی، سیدجواد موسوی در سمت مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی ابقا شد و حکم وی توسط استاندار خراسان رضوی به او اعطا گردید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->