هشدار وزارت بهداشت؛ استفاده از سولاریوم در ایران ممنوع است کاهش آمار طلاق در ایران به زیر ۲۰۰ هزار فقره وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری واریز شد (یکم مهر ۱۴۰۴) دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد آموزش در ازدحام کم وبیش به سوی عدالت آموزشی | مشکلات توسعه فضای آموزشی همچنان باقی است ماجرای عجیب دستگیری یک سارق مکار با شکایت خاص ۲ زن ضرورت ارتقای مهارت معلمان در عصر آموزش ترکیبی معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نماز یک بحث قلبی، دلی و ارتباطی با خدا است و ما با اجبار آن مخالف هستیم فرماندار مشهد: نماز باید به عملی مقدس در بین دانش‌آموزان تبدیل شود صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی وقوع بارش‌های رگباری (یکم مهر ۱۴۰۴) «بوتاکس معده» روشی غیراستاندارد و پرعارضه برای کاهش وزن چگونه خواب نوزادان را تنظیم کنیم؟ معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان رضوی: جامعه نمازگزار، جامعه رشدیافته و بالنده‌ای است پیشبرد طرح عرضه نان کامل در مشهد | ۳۵ درصد هدف‌گذاری ملی محقق شد وزیر آموزش و پرورش: مدارس استاندارد جایگزین مدارس کانکسی شدند رسوایی جراح قلابی | شکایت ۵۰ زن، پس از یک مرگ مشکوک بزاق دهان می‌تواند از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری کند مطالبه فرمانداران خراسان رضوی درخصوص اتصال راه‌آهن مشهد - بافق به مشهد - تهران مشاور وزیر آموزش و پرورش: دشمن با جنگ ۱۲ روزه می‌خواست کلاس‌های درس را خالی کند، اما به هدفش نرسید پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ اسنپ و تپسی‌فود حق دریافت مالیات بر ارزش افزوده ندارند بررسی راهکارهای جلوگیری از افزایش آلودگی هوای خراسان رضوی در کمیسیون هوای پاک شیوع کوتاهی قد و آسیب‌دیدگی چشم بین دانش‌آموزان
سرخط خبرها

پس از ۱۲ سال: اعتراف تکان‌دهنده قاتل همسر در جوین خراسان رضوی + تصویر شوهر سنگدل

  • کد خبر: ۳۵۱۳۸۴
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۴
پس از ۱۲ سال: اعتراف تکان‌دهنده قاتل همسر در جوین خراسان رضوی + تصویر شوهر سنگدل
کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی بعد از گذشت ۱۲سال، از یک پرونده جنایی رازگشایی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی، روز گذشته پس از کشف بقایای جسد یک زن در یکی از روستا‌های اطراف شهرستان جوین گفت:در ادامه رسیدگی‌های تخصصی به پرونده‌های جنایی مربوط به سال‌های گذشته که توسط گروهی از کارآگاهان زبده پلیس آگاهی زیر ذره بین تحقیقات قرار می‌گیرند، پرونده گم شدن ناگهانی یک زن جوان در جوین، روی میز افسران کارآزموده اداره جنایی قرارگرفت.

سرتیپ دوم احمدنگهبان افزود: در مطالعه سطور رنگ و رورفته این پرونده پر رمز و راز، سرنخ‌هایی از اختلاف زن گم شده با شوهرش به دست آمد که در سال۱۳۹۲ در کشاکش طلاق بودند. همین موضوع ظن کارآگاهان را برانگیخت و بدین ترتیب با راهنمایی‌های تجربی سرهنگ کارآگاه نبی اله مرادی (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) گروه تخصصی افسران جنایی با هدایت مستقیم سرهنگ محمدهمتی (رئیس اداره جنایی پلیس آگاهی) به رصد‌های اطلاعاتی پرداختند و تحقیقات نامحسوسی را در دستور کار قرار دادند.

پس از ۱۲ سال: اعتراف تکان‌دهنده قاتل همسر در جوین خراسان رضوی + تصویر شوهر سنگدل

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد:خیلی زود سوابق اختلافات «ناهید-ق» و همسرش روی میز کارآگاهان خودنمایی کرد و مشخص شد که زوج مذکور در کشاکش طلاق بودند که ناگهان زن جوان به طرز مشکوکی ناپدید شده است.

سردار نگهبان با اشاره به شناسایی «حسین-الف» (همسر زن گم شده) در زندان شهید لاجوردی چناران اضافه کرد: هماهنگی‌های قضایی و پلیسی بیانگر آن بود که مرد جوان به دلیل حمل ۴ گرم هروئین در زندان به سر می‌برد؛ بنابراین با اعطای نیابت قضایی از سوی قاضی محمودعارفی راد (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) گروه عملیاتی کارآگاهان به سرپرستی سرگرد رجبی عازم زندان چناران شدند و متهم مذکور را به مقر پلیس آگاهی استان انتقال دادند.

جانشین سکاندار امنیت سرزمین خورشید افزود: متهم که تصور نمی‌کرد بعد از گذشت ۱۲سال، کسی پیگیر ماجرای جنایت او باشد، وقتی اسناد و مدارک مستند پلیس را دید دیگر چاره‌ای جز بیان حقیقت نیافت و در اعترافاتی تکان دهنده از ماجرای قتل همسرش رازگشایی کرد.

​​​​​​​این مرد جوان به کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: «آن زمان (سال۹۲) همسرم قصد داشت از من طلاق بگیرد و با یکی از دوستانم به نام «ع» ازدواج کند. این موضوع در حالی مرا سخت برآشفت که در روز حادثه قراربود برگه‌ای را برای ارائه به دادگاه از شورای حل اختلاف دریافت کنیم. این بود که همسرم را سوار موتورسیکلت کردم و به محل استقرار شورای حل اختلاف رفتیم، اما آن روز رئیس شورا نبود به همین خاطر دوباره همسرم را سوار موتورسیکلت کردم و به طرف بیابان‌های روستا به راه افتادم.

وقتی به نقطه‌ای خلوت رسیدیم، مشاجره ما شروع شد چرا که او مدعی بود مرا دوست ندارد و می‌خواهد با «ع» ازدواج کند. من هم که از حرف‌های او به شدت خشمگین بودم ناگهان سنگی را از روی زمین برداشتم و دو ضربه به ناحیه سر او زدم. وقتی جان سپرد، جسد او را درون شیاری انداختم و با برداشتن پسرم که روی ترک موتورسیکلت نشسته بود به سوی روستا حرکت کردم. ساعتی بعد هم با بیل به محل جنایت بازگشتم و جسد همسرم را در همان نقطه دفن کردم.

سرتیپ دوم احمد نگهبان گفت:: در پی اعترافات صریح این متهم، بی درنگ عوامل انتظامی جوین و کارآگاهان پلیس آگاهی با دستور‌های مقام قضایی در جوین، به محل مذکور رفتند و پس از جست‌و‌جو‌های طولانی با بیل مکانیکی، بالاخره بقایایی از استخوان‌های زن جوان را کشف کردند که تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->