اوباما: کشور مستقل فلسطین تشکیل شود ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا در حال آماده‌سازی طرحی برای حمله به داخل خاک ونزوئلا است فرمانده پلیس راهور کشور: رسیدگی به جرائم اشتباه رانندگی آنلاین می‌شود دبیرکل ناتو درباره اتحاد پکن، مسکو، پیونگ‌یانگ و تهران هشدار داد مدنی زاده و فرزین به کمیسیون اقتصادی مجلس می‌روند جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سیدان شهید مقاومت در بیروت با سخنرانی شیخ نعیم قاسم لاریجانی وارد بیروت شد | امروز مقاومت سنگر مقاومی در برابر رژیم صهیونیستی است + فیلم حکم اعدام متهمان شبکه جاسوسی مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نشست امنیتی-انتظامی برگزار خواهد کرد عارف: کاغذبازی موجب کاهش درآمد ایران از ترانزیت شده است اعتراف رژیم صهیونیستی به قابلیت‌های تولید موشک و پهپاد در ارتش یمن رئیس جمهور در گفت و گو با فاکس نیوز: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است وزیر خارجه امارات در نیویورک با نتانیاهو دیدار کرد دادستانی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه در پی فعال سازی مکانیسم ماشه برخورد می‌کند ترامپ: صحبت‌های بسیار سازنده درباره مساله غزه داشتم رئیس موقت سوریه: در آمریکا شاهد پافشاری بین‌المللی بر وحدت سوریه بودم انتقاد اسلامی از عدم محکومیت حمله به تأسیسات اتمی ایران از سوی آژانس انفجار و آتش‌سوزی در مرکز داده‌های کره‌جنوبی، ۶۰۰ سامانه دولتی را از دسترس خارج کرد بیانیه سپاه در اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله: دشمنان مقاومت رسوا و تحقیر خواهند شد جزئیاتی از طرح ترامپ برای غزه دیدگاه برخی نمایندگان مجلس در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه تاکید رئیس جمهور عراق برعدم تمایل ایران برای داشتن سلاح هسته‌ای مهاجرانی: «بیانیه ملی ایران در نیویورک»، نقطه عطفی در دیپلماسی کشور است مجلس، اجرای سال نخست برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار خواهد داد واکنش ایروانی به سخنرانی نتانیاهو: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید پزشکیان از نیویورک عازم تهران شد (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا شماره پلاک خودروها لاتین می‌شوند؟ | فایده این طرح چیست؟
سرخط خبرها

گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۱۷۶۹
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، هندوستان طی ۱۰ سال آینده به یک سیستم دفع موشکی جدید شبیه به گنبد آهنین اسرائیل مجهز خواهد شد.

نخست‌وزیر هند نارندرا مودی در روز جمعه، همزمان با روز استقلال هند، از ساخت سیستم دفاعی جدید این کشور برای محافظت از اماکن استراتژیک، غیرنظامی و مذهبی هند در برابر حملات احتمالی دشمن خبر داد.

این سیستم که «سودارشان چاکرا» نامیده شده، قرار است در هند توسعه و تولید شود. مودی افزوده که این سیستم نه‌تنها با حملات تروریستی مقابله می‌کند، بلکه به آنها حمله متقابل نیز خواهد کرد.

تنش‌های چندماه اخیر هند و پاکستان، دهلی را بیش از پیش به افزایش توان دفاعی و امنیتی این کشور وادار ساخته است. ساخت این سیستم دفاعی جدید یکی از اقدامات بلندمدت هند برای مقابله با تهدیدات احتمالی از سوی کشورهایی، چون پاکستان است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->