اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان خشم اسلام‌آباد از نزدیکی دهلی نو- کابل | هدف هند از دعوت امیرخان متقی افزایش تنش افغانستان و هند بود «ملاکمال صلاحی‌زهی» از معتمدین بلوچ ترور شد‌ نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل اجرا شده است برگزاری افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی با حضور یکی از سران قوا در مشهد پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به رهبر انصارالله در پی شهادت رئیس ستاد ارتش یمن اسلامی در اردبیل: فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند

  • کد خبر: ۳۵۲۰۴۵
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۷
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند
به گفته مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، رهبران اروپایی بر ضرورت هماهنگی با آمریکا برای مقابله با روسیه تأکید دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، «کایا کالاس» مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز شنبه در پی دیدار حساس «دونالد ترامپ» و «ولادیمیر پوتین»، روسای جمهور آمریکا و روسیه در آلاسکا که بدون توافقی بر سر اوکراین به پایان رسید، با انتشار پیام‌هایی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «عزم رئیس جمهور ترامپ برای دستیابی به یک توافق صلح حیاتی است.»

به گفته کالاس، اتحادیه اروپا و شرکای اروپایی آن پیش از نشست آلاسکا برای هماهنگی با رئیس‌جمهور آمریکا تلاش کردند. او مدعی شد: «اما واقعیت تلخ این است که روسیه قصد ندارد به این زودی‌ها به این جنگ پایان دهد.»

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: «حتی با وجود دیدار هیئت‌ها، روسیه حملات جدیدی را به اوکراین آغاز کرد. پوتین همچنان مذاکرات را به درازا می‌کشاند و امیدوار است که از مجازات فرار کند. او انکوریج آلاسکا را بدون هیچ تعهدی برای پایان دادن به کشتار ترک کرد.»

به گفته این مقام اروپایی، ایالات متحده قدرت دارد روسیه را مجبور به مذاکره جدی کند.

کالاس افزود: «اتحادیه اروپا با اوکراین و ایالات متحده همکاری خواهد کرد تا تجاوز روسیه موفقیت‌آمیز نباشد و هرگونه صلحی پایدار باشد. مسکو تا زمانی که متوجه نشود که نمی‌تواند ادامه دهد، به جنگ پایان نخواهد داد؛ بنابراین اروپا به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد، از جمله با کار بر روی بسته نوزدهم تحریم‌های روسیه.»

او با تاکید بر اینکه «امنیت اروپا قابل مذاکره نیست»، مدعی شد: «علت اصلی جنگ، سیاست خارجی امپریالیستی روسیه است، نه یک عدم تعادل خیالی در معماری امنیتی اروپا.»

پوتین، اما بار‌ها تاکید کرده که یکی از ریشه‌های جنگ در اوکراین، سیاست گسترش ناتو به شرق است.

اظهارات این مقام در شرایطی مطرح می‌شود که پیشتر شورای اروپا در بیانیه‌ای مشترک پس از نشست ترامپ–پوتین، بر حمایت کامل از اوکراین، تضمین‌های امنیتی قوی، ادامه فشار بر روسیه و مخالفت با هرگونه حق وتوی مسکو در مسیر عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا و ناتو تأکید کرد.

علاوه بر این، سفرای اتحادیه اروپا در نشست اضطراری بروکسل در حال بررسی پیشنهاد کاهش تحریم‌ها علیه روسیه هستند؛ اقدامی که مشروط به تعهد مسکو به برقراری آتش‌بس در اوکراین خواهد بود.

در همین حال، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین که به اجلاس آلاسکا دعوت نشده بود، امروز شنبه پس از گفت‌وگوی طولانی با ترامپ و رهبران اروپایی، حمایت خود را از نشست سه‌جانبه اوکراین، آمریکا و روسیه اعلام کرد. او همچنین بر نقش قدرت آمریکا، مشارکت اروپا و هماهنگی برای تضمین امنیت اوکراین تأکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->