دستگیری زن جوان سارق و دو فرزند ۶ و ۱۰ ساله‌اش به جرم سرقت انتقام با سلاح سرد و آتش | ماجرای قتل فجیع جوان ۱۹ ساله به دست سه جوان دیگر در سبزوار صدور حکم برای شکارچی کودکان در تهران | دست‌درازی مرد شیطان‌صفت به ۳۰ کودک بی‌گناه درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز با یک کشته و ۳ زخمی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تا چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سفر افراد زیر ۱۸ سال به این جزایر، بدون رضایت والدین، ممنوع شد چشم‌انداز تاریک باران پاییزی در خراسان رضوی | ذخایر آبی سد‌های مشهد تنها ۵ درصد! چالش‌های دفاتر خدمات مسافربری خراسان رضوی | رقابت سنگین دفاتر استان با پلتفرم‌های آنلاین تدبیر جدید سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های درمعرض‌خطر | تجهیز مرال‌های مازندران به ردیاب‌های ویژه پشه آئدس دوباره خبرساز شد! نظارت بر نحوه فعالیت مدارس تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد | ممانعت شدید از فعالیت مدارس بدون مجوز اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پرواز‌های مستقیم کیش - اردبیل از دهه دوم مهر ۱۴۰۴ برقرار خواهد شد نابودی حدود ۱۰ هزار تن مواد مخرب لایه اوزون در کشور جزئیات بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی | کارکرد مشمولان چطور محاسبه می‌شود؟ آیا ناترازی‌های برق در فصل‌های سرد سال ۱۴۰۴ تمام می‌شود؟
سرخط خبرها

تست موفق واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد

  • کد خبر: ۳۵۲۴۹
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۸
تست موفق واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد
نتایج تحقیقات و آزمایش‌های گسترده پژوهشگران دانشگاه آکسفورد روی واکسن کرونا به نتیجه رسیده است. برخی گمانه‌زنی‌ها حکایت از ارائه این نوع واکسن در اوایل سال ۲۰۲۱ دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشگران دانشگاه آکسفورد در حال کار و توسعه بر واکسنی هستند که می‌تواند بدن را در برابر ویروس کرونا ایمن کند. بر این اساس، در آزمایش جدید پژوهشگران انگلیسی، واکسن جدید کووید به بیش از هزار نفر تزریق شد. پس از مدتی در خون این افراد آنتی‌‌بادی (پادتن) و سلول‌های تی مشاهده شد که با ویروس کرونا مبارزه می‌‌کنند.

این یافته‌ها باعث ایجاد موجی از امیدواری میان دانشمندان برای کشف واکسن ویروس کرونا شده است. با این وجود، بسیار زود است که بتوان درباره ایجاد مقاومت این واکسن اظهارنظر کرد.

تفاوت تحقیقات دانشمندان انگلیسی با سایر محققانی که به‌دنبال یافتن واکسن ویروس کرونا هستند مربوط به سلول‌های تی است. این سلول‌‌ها که بخشی از گلبول‌های سفید خون را تشکیل می‌دهند به ویروس حمله می‌‌کنند و باعث نابودی آن می‌شوند.

در واکسنی که محققان دانشگاه آکسفورد کشف کرده‌اند، هم آنتی‌بادی و هم سلول‌‌های تی وجود دارد.

افرادی که این واکسن را دریافت کرده‌اند پس از ۱۴ روز سلول تی خونشان به بالاترین حد ممکن رسیده است. همچنین آنتی‌بادی‌های بدنشان نیز پس از گذشت ۲۸ روز به نقطه اوج رسیده است.

محققان می‌گویند این واکسن ایمن است، ولی عوارض جانبی نیز دارد. تحقیقات بیشتر برای شناسایی عوارض جانبی و نیز اثرگذاری بیشتر این واکسن همچنان ادامه دارد.

دولت انگلیس پیش ‌تر ۱۰۰ میلیون دوز از این واکسن را سفارش داده است. تاکنون ۲۹۵ هزار تن در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده‌‌اند. از این میان، ۴۵ هزار تن جان خود را از دست داده‌اند.

لندن امیدوار است با کشف واکسن کرونا جلو قربانی‌شدن افراد بیشتر را بگیرد. با این وجود، در خوشبینانه‌‌ترین حالت نسخه اولیه واکسن کرونا در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی به بازار عرضه خواهد شد. از همین رو، سازمان جهانی بهداشت از مردم خواسته است فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت و در مکان‌های عمومی از ماسک استفاده کنند.

منبع: اسپوتنیک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->