دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است آیا ادارات گرگان و گلستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ایران، روسیه و چین با بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت مخالفت کردند وزیر ارتباطات: توسعه فیبر باید هم‌زمان با تأمین مودم‌های مناسب پیش برود ۵۱ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) «عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود
سرخط خبرها

پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است

  • کد خبر: ۳۵۲۹۰۸
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۹
پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است
رئیس جمهور با بیان اینکه سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تقویت و تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است، گفت: سفر به ارمنستان به منظور تاکید بر دوستی دو کشور و تلاش برای گسترش همکاری‌ها انجام شد و خرسندیم که توافقات بسیار راهگشا و مفیدی در جریان رایزنی‌های صورت گرفته حاصل شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در آخرین بخش از برنامه‌های سفر به ارمنستان، عصر سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴، در دیدار «واهاگن خاچاطوریان» رئیس جمهوری این کشور، ضمن قدردانی از مواضع این کشور در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: کشور‌های زورگو جمهوری اسلامی ایران را که کاملا به چارچوب حقوق و تعهدات بین‌المللی پایبند است، متهم کرده و تحت فشار قرار می‌دهند، اما چشم خود را بر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و دیگر کشور‌های منطقه می‌بندند.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران نسبت به ارمنستان تقویت و تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است، افزود: ایران همواره بر حفظ تمامیت ارضی ارمنستان تاکید داشته و دارد. این سفر نیز به منظور تاکید بر دوستی دو کشور و تلاش برای گسترش همکاری‌ها انجام شد و خرسندیم که توافقات بسیار راهگشا و مفیدی در جریان رایزنی‌های صورت گرفته حاصل شد.

پزشکیان با اشاره به مخالفت اصولی جمهوری اسلامی ایران با حضور آمریکا در منطقه تصریح کرد: تجربه ما و نیز تجارب متعدد بین‌المللی گواه آن است که آمریکا به توافقات خود عمل نمی‌کند.

رئیس جمهور ارمنستان نیز در این دیدار با بیان اینکه اطمینان دارم سفر جنابعالی تحرک جدی و جدیدی در روابط فیمابین ایجاد خواهد کرد، گفت: بنده به شخصه از ابتدای استقلال ارمنستان در جریان کیفیت روابط با جمهوری اسلامی ایران و همکاری‌های ایران از ارمنستان بوده‌ام.

واهاگن خاچاطوریان خاطرنشان کرد: ایران و ارمنستان آزمونی چند هزار ساله را در روابط خود پشت گذاشته‌اند و اشتراکات گسترده و عمیق تاریخی، تمدنی و فرهنگی دارند. امروز نیز روابط ایران و ارمنستان در سایه دوستی و صمیمیت دیرین جریان دارد و شاهد فعالیت و همکاری سازنده فعالان و شرکت‌های ایرانی در عرصه‌های مختلف ارمنستان هستیم و زمینه برای توسعه بیش از پیش این همکاری‌ها وجود دارد.

رئیس جمهور ارمنستان با بیان اینکه تجاوز اسرائیل باعث تقویت انسجام ایرانیان شد، اظهار داشت: متاسفانه اصول و قواعد بین‌المللی به راحتی زیرپا گذاشته می‌شود و یکجانبه‌گرایی و زورگویی در عرصه جهان گسترش یافته است، با این وجود ارمنستان به صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز باور دارد و معتقدم سه جمهوری منطقه قفقاز می‌توانند در کنار ایران و ترکیه روابطی دوستانه و متضمن تامین منافع متقابل داشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->