خانی: توصیه‌های FATF از سال‌ها پیش در ایران به اجرا درآمده است میزان عیدی کارمندان دولت تعیین شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اعلام کرد: بخشودگی جرائم مالیاتی به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۳ افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در ایران قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ، گوشت و دام سبک و سنگین (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ۱۳ تفاوت کفش ونس اصل و فیک که باید بشناسید! امکان تمدید و اصلاح پروانه‌های کسب از درگاه ملی مجوز‌ها انعقاد ۴ تفاهم‌نامه در سفر استاندار خراسان رضوی به پاکستان سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) افت اندک قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) علت افزایش قیمت سیب زمینی چه بود؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | رشد ۲۰ میلیونی هایما S۵ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | ورود دوباره دلار به کانال ۸۴ هزار تومان قطع انشعاب غیرمجاز هزار باغ‌ویلای مشهد فقط در سال ۱۴۰۳ | آخرین سد تأمین آب شهرستان مشهد در آستانه خروج از مدار است افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | آریسان ۱۱ میلیون تومان ارزان‌تر شد راهکارهای کاهش وابستگی به دلار در گفت‌وگو با کارشناسان | توسعه تجارت با رهایی از یکه‌تازی دلار یک خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار ممنوع شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تذکر بانک مرکزی به بانک‌هایی که ضوابط وام ازدواج، فرزندآوری و مسکن را رعایت نمی‌کنند رشد قرارداد‌های سفیدامضا و زیرپله‌ای کارگران باوجود کمبود نیروی کار نمایشگاه بهاره از ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ در مشهد برگزار می‌شود + جزئیات تخفیفات قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | پرتقال گران شد هجوم خریداران مسکن به شهر‌های شمالی + جدول قیمت یارانه نقدی خانوار‌ها در چه صورتی حذف می‌شود؟
سرخط خبرها

هشدار: خودتان بنزین نزنید

  • کد خبر: ۳۵۳۲۱
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
هشدار: خودتان بنزین نزنید
یکی از مکان‌های پر خطری که امکان بالای ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد پمپ‌بنزین‌ها هستند. در این تابستان کرونایی که رفت و آمد با ماشین‌های شخصی به مراتب بیشتر شده است، بیشتر در خطر ابتلا و انتقال ویروس کرونا هستیم.
به گزارش شهرآرانیوز، متاسفانه جملاتی مانند «ما که تا به الان کرونا نگرفتیم، دیگر نمی‌گیریم» از برخی افراد شنیده می‌شود و باید گفت که این دلیل قانع‌کننده‌ای برای رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و به خطر انداختن جان خانواده و هم‌وطنان‌مان نیست. آن هم در شرایطی که بیماران کرونایی که نجات یافتند بعد از ۲ الی ۳ ماه، در معرض حمله دوباره این ویروس هستند.

کرونا در پمپ بنزین‌ها راحت‌تر انتقال می‌یابد؛ زیرا اکثر افرادی که امکان شست و شوی مرتب دست‌هایشان را در طول روز را ندارند، در این مکان حضور دارند. توصیه‌های بهداشتی برای ایده‌آل‌ترین حالت این است که هیچ یک از رانندگان و شرنشینان وسیله نقلیه با این محیط تماس نداشته باشند و از کارت بانکی تا کارت سوخت را به مسول پمپ بنزین، برای سوخت‌گیری بسپارند.

حالا دیگر فقط نیاز است کارت‌ها را ضدعفونی کنید و خودتان در آن محیط به اجسام مختلف دست نزنید. تنها در این صورت است که این محیط در زنجیره انتقال کرونا، حذف می‌شود و دیگر در انتقال یا انتشار این ویروس نقشی ندارد. در این محیط نمی‌شود از مواد ضدعفونی کننده با درصد بالای الکل استفاده کرد؛ زیرا پمپ بنزین‌ها به خودی خود محیطی فوق‌العاده حساس به اشتعال و مواد اشتعال‌زا هستند؛ بنابراین استفاده زیاد از اسپری‌های الکلی در این مکان‌ها ریسک آتش‌سوزی را بالا می‌برد.

اگر خودتان مجبور به انجام عمل سوخت‌گیری شدید بهتر است سبک قدیمی سوخت‌گیری را فراموش کنید و سبک جدید متناسب با شرایط حال را رعایت کنید:

۱. دست‌کش یکبار مصرف و ماسک داشته باشید

۲. در باک و نازل پمپ بنزین را با مواد ضدعفونی کننده غیر الکی تمیز کنید.

۳. سوخت‌گیری را انجام دهید.

۴. در باک و نازل را دو مرتبه با مواد ضدعفونی کننده غیر الکلی تمیز کنید.

۵. از کارت بانکی به جای پول نقد استفاده کنید.

۶. خلال دندان را نصف کنید و برای وارد کردن رمز کارت خود بر روی دستگاه، از آن استفاده کنید.

۷. دستکش، ماسک و خلال دندان را قبل از ورود به ماشین به درون سطل زباله در دار بیندازید.

۸. وقتی وارد ماشین شدید، قبل از راه افتادن، دستان خود را ضدعفونی کنید. در این مورد استفاده از مواد ضدعفونی کننده الکی بلامانع است.

منبع: همشهری آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->