جزئیاتی تازه از دیدار ترامپ و وزیر خارجه قطر وزارت خارجه عربستان اظهارات نتانیاهو علیه قطر را محکوم کرد عراقچی در یادداشتی در رسانه‌های تونس مطرح کرد: پیوند‌های ناگسستنی؛ در مسیر آینده‌ای مشترک برای ایران و تونس جلسه اضطراری نظارتی کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امورخارجه برگزار می‌شود نیازمند تجدید نظر نسبت به استفاده از دو تابعیتی ها در مشاغل حساس کشور هستیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: تحقق جهان چند قطبی از راه روابط ایران و روسیه میسر خواهد شد توافقات ایران و تونس در مورد تقویت همکاری های فرهنگی و اقتصادی نماینده مجلس: خواهان نظارت بیشتر ستاد تنظیم بازار بر کالا‌ها هستیم نخست وزیر قطر در دیدار مقامات آمریکایی: دفاع از امنیت و حاکمیت ما برابر اسرائیل ضروری است الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم بقایی: «بی‌طرفی» در قبال نسل‌کشی در فلسطین پذیرفته نیست جلالی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه از روسیه تقاضای دریافت اس-۴۰۰ نکرده است آغاز فرایند انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا + شرایط متقاضیان و زمان ثبت‌نام مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه خیانت دیگر علی‌اف آذربایجان علیه اسلام و به نفع صهیونیست‌ها بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس درباره حمله اسرائیل به قطر حماس زنده بودن خلیل الحیه را رسما تایید کرد مصر سطح هماهنگی امنیتی با اسرائیل را کاهش داد تعداد شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۷۵۶ تن رسید (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه تشکیل کشور فلسطین توسط مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد پزشکیان در اجلاس اضطراری دوحه شرکت می‌کند ولایتی به حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش نشان داد آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) امارات سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد لاریجانی: گروسی نقش آتش‌بیار معرکه علیه ایران را ایفا می‌کند
سرخط خبرها

اولیانوف: کشور‌های اروپایی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند

  • کد خبر: ۳۵۳۷۳۰
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰
اولیانوف: کشور‌های اروپایی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند
نماینده دائم روسیه در نهاد‌های بین‌المللی مستقر در وین اعلام کرد: تروئیکای اروپایی به لحاظ حقوقی و رویه‌ای حق راه اندازی اسنپ‌بک را ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در نهاد‌های بین‌المللی مستقر در وین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: انگلیس، فرانسه و آلمان تهدید کرده‌اند مکانیسم اسنپ‌بک برای بازگرداندن تحریم‌های قبلی علیه ایران را راه‌اندازی می‌کنند.

نماینده دائم روسیه در نهاد‌های بین‌المللی مستقر در وین ادامه داد: بیایید برای لحظه‌ای مسائل حقوقی و رویه‌ای را که مطمئناً به ۳ کشور اروپایی حق انجام این کار را نمی‌دهد، کنار گذاشته و از منظری صرفاً سیاسی به موضوع بپردازیم.

میخائیل اولیانوف، در این باره اضافه کرد: این سوال مطرح می‌شود که آیا ۳ کشور اروپایی راهبرد خروج و چشم‌اندازی برای یافتن راهی برای برون رفت از بن‌بستی که قرار است ایجاد کنند را دارند یا خیر. به نظر می‌رسد پاسخ این سوالات منفی باشد.

وی پیشتر نیز گفته بود: انگلیس، آلمان و فرانسه سعی در باج‌گیری از ایران داشته و تهدید می‌کنند که تا پایان ماه آگوست مکانیسم موسوم به «اسنپ‌بک» را که در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل پیش‌بینی شده است را فعال کنند. اما یک مانع جدی در مسیر اجرای این تهدید وجود دارد. کشور‌های اروپایی مذکور (تروئیکای اروپایی طرف ایران در توافق سال ۲۰۱۵) خود ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام هستند. بنابراین، از نظر قانونی، آنها به عنوان ناقض، حق فعال سازی اسنپ‌بک را ندارند. دکترین حسن نیت در حقوق بین‌الملل مانع از آن می‌شود که یک طرف ادعای برخورداری از حقوقی ذیل یک توافق را داشته باشد، در حالی که همزمان از انجام تعهدات خود ذیل همان توافق قصور ورزد (به نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد پیامد‌های حقوقی برای کشور‌ها در صورت ادامه حضور آفریقای جنوبی در نامیبیا علیرغم قطعنامه ۲۷۶ شورای امنیت (۱۹۷۰) مراجعه کنید). به عبارت دیگر، تلاش ۳ کشور اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) برای فعال کردن اسنپ‌بک علیرغم عدم پایبندی خودشان (به قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت)، با اصول اساسی حقوق بین‌الملل مغایرت دارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->