روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبرداد؛

پاساژ فیروزه مانند یک بمب ساعتی است

  • کد خبر: ۳۵۴۲۱
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۳
پاساژ فیروزه مانند یک بمب ساعتی است
عزیزی گفت: برخی از بازار‌ها مثل بازار فیروزه که برخی حرفه‌های واقع در آن با کپسول‌های گاز و اکسیژن کار می‌کنند، مانند یک بمب ساعتی است و اصلا نباید این گونه مشاغل در مجموعه‌ها و اماکن تجمعی شهر باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، امیرعزیزی، در گفتگو با برنامه رادیویی صبح بخیر خراسان، در خصوص ساختمان‌های ناایمن اظهار کرد: حدود ۴۸ ساختمان ناایمن در شهر مشهد وجود دارد که برای اولین بار و با تاکیدات شهردار جهت حفظ حقوق شهروندان، اسامی این اماکن اعلام شد.

وی افزود: ۱۲ ساختمان ناایمنی که معرفی شد، از دو منظر استحکام بنا که حوزه تخصصی سازمان نظام مهندسی ساختمان است و حوزه آتش نشانی و خدمات ایمنی نا ایمن هستند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: این ساختمان‌ها در حوزه آتش نشانی فاقد سیستم‌های اعلام و اطفا حریق و حتی کپسول‌های آتش نشانی هستند.

عزیزی با اشاره به این که در این فاز، اسامی ۱۲ مکان با ریسک بسیار بالا را اعلام کردیم، خاطرنشان کرد: اگر خدایی ناکرده در این اماکن اتفاقی رخ دهد، قابلیت تبدیل شدن به فاجعه‌ای دیگر مانند ساختمان پلاسکو را دارند.

اعلام نکردن نام سایر ساختمان‌ها و بازار‌های ناایمن به معنای ایمن بودن آن‌ها نیست

وی اضافه کرد: اعلام نکردن نام سایر ساختمان‌ها و بازار‌های ناایمن به معنای ایمن بودن آن‌ها نیست، زیرا اقدامات ما سطح بندی شده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان این که نخستین جلسه کارگروه دائمی ایمن سازی اماکن تجمعی فردا چهارشنبه با حضورنماینده دادستان در دادسرای انقلاب برگزار می‌شود، تصریح کرد: تشکیل این کارگروه و برگزاری اولین جلسه برای رسیدگی به وضعیت ساختمان‌های ناایمن اقدام مهمی است که برای اولین بار دستگاه‌های مختلف دخیل در این موضوع را با حمایت دستگاه قضایی گرد یکدیگر جمع کرده است.

مهلت آتش نشانی به اماکن نا ایمن، تا پایان شهریور ماه است
عزیزی گفت: ما به اماکن نا ایمن اعلام کرده ایم که مهلت سازمان آتش نشانی برای رعایت نکات ایمنی یک سال و دو سال نیست، بلکه دو ماه و تا پایان شهریور است.

وی ادامه داد: پس از جلسه فردا مجدد به تمامی بازار‌ها و ساختمان‌های ناایمن حتی برخی از بازار‌های نوساز که طی یک تا دوسال اخیر ساخته شده اند، اخطار خواهیم داد و اگر ظرف ۱۰ روز آینده به آتش نشانی، نظام مهندسی، اتاق اصناف و... مراجعه کنند، در کنار آن‌ها خواهیم بود و از آن‌ها حمایت خواهیم کرد، اما اگر مراجعه نکنند، با حمایت دستگاه قضایی هم بحث نصب تابلو ناایمن بودن و هم پلمب محل را در دستور کار قرار خواهیم داد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با شاره به این که ما از دید ایمنی به موضوع نگاه می‌کنیم، اظهارکرد: اگر همین سرای عزیز الله اف تبدیل به یک پلاسکو دیگر شود، کسبه تمام سرمایه شان را از دست می‌دهند.

بازار فیروزه همچون بمب ساعتی است

عزیزی گفت: برخی از بازار‌ها مثل بازار فیروزه که برخی حرفه‌های واقع در آن با کپسول‌های گاز و اکسیژن کار می‌کنند، مانند یک بمب ساعتی است و اصلا نباید این گونه مشاغل در مجموعه‌ها و اماکن تجمعی شهر باشند، زیرا این‌ها جزو مشاغل پرخطر هستند و باید چنین مشاغلی از شهر خارج شوند.

وی افزود: در همین زمینه با پیگیری‌های انجام شده در کمیسیون ماده ۲۰ و سازمان آتش نشانی، صنف جعبه سازی‌ها و انبار‌های چوب به عنوان یک شغل پر خطر از میدان توحید به خارج از شهر منتقل شدند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: از میان بازار‌ها و ساختمان‌های ناایمن معرفی شده مسئولان مجتمع زیست خاور و بازار رضا (ع) با مراجعه به سازمان آتش نشانی به دنبال ایمن ساختن این دو مجموعه هستند.

عزیزی گفت: ۱۲ ساختمان و مجتمع تجاری ناایمن که اسامی آن‌ها اعلام شد، قابلیت رفع نقص و مجهز شدن به سیستم اعلان و اطفا حریق را دارند و اگر ایمنی آن‌ها در حال حاضر در سطح ۱۰ است می‌توانند با اعمال تغییراتی آن را به ۶۰-۷۰ برسانند.
 
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->