مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: ایمن‌ترین حمل‌و‌نقل کشور را داریم ۲۱ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ۱۲ پروژه عمرانی شهر مشهد ساخت و خرید ۳۴۰ چشمه سرویس بهداشتی جدید در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) | احتمال تداوم آلودگی هوا تا صبح فردا بیش از نیمی از بوستان‌های شهر مشهد زمین بازی کودکان دارند | ۳۸۴ زمین به وسایل بازی استاندارد مجهز شدند آلودگی هوای مشهد از وضعیت اضطرار عبور کرد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است
سرخط خبرها
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبرداد؛

پاساژ فیروزه مانند یک بمب ساعتی است

  • کد خبر: ۳۵۴۲۱
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۳
پاساژ فیروزه مانند یک بمب ساعتی است
عزیزی گفت: برخی از بازار‌ها مثل بازار فیروزه که برخی حرفه‌های واقع در آن با کپسول‌های گاز و اکسیژن کار می‌کنند، مانند یک بمب ساعتی است و اصلا نباید این گونه مشاغل در مجموعه‌ها و اماکن تجمعی شهر باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، امیرعزیزی، در گفتگو با برنامه رادیویی صبح بخیر خراسان، در خصوص ساختمان‌های ناایمن اظهار کرد: حدود ۴۸ ساختمان ناایمن در شهر مشهد وجود دارد که برای اولین بار و با تاکیدات شهردار جهت حفظ حقوق شهروندان، اسامی این اماکن اعلام شد.

وی افزود: ۱۲ ساختمان ناایمنی که معرفی شد، از دو منظر استحکام بنا که حوزه تخصصی سازمان نظام مهندسی ساختمان است و حوزه آتش نشانی و خدمات ایمنی نا ایمن هستند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: این ساختمان‌ها در حوزه آتش نشانی فاقد سیستم‌های اعلام و اطفا حریق و حتی کپسول‌های آتش نشانی هستند.

عزیزی با اشاره به این که در این فاز، اسامی ۱۲ مکان با ریسک بسیار بالا را اعلام کردیم، خاطرنشان کرد: اگر خدایی ناکرده در این اماکن اتفاقی رخ دهد، قابلیت تبدیل شدن به فاجعه‌ای دیگر مانند ساختمان پلاسکو را دارند.

اعلام نکردن نام سایر ساختمان‌ها و بازار‌های ناایمن به معنای ایمن بودن آن‌ها نیست

وی اضافه کرد: اعلام نکردن نام سایر ساختمان‌ها و بازار‌های ناایمن به معنای ایمن بودن آن‌ها نیست، زیرا اقدامات ما سطح بندی شده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان این که نخستین جلسه کارگروه دائمی ایمن سازی اماکن تجمعی فردا چهارشنبه با حضورنماینده دادستان در دادسرای انقلاب برگزار می‌شود، تصریح کرد: تشکیل این کارگروه و برگزاری اولین جلسه برای رسیدگی به وضعیت ساختمان‌های ناایمن اقدام مهمی است که برای اولین بار دستگاه‌های مختلف دخیل در این موضوع را با حمایت دستگاه قضایی گرد یکدیگر جمع کرده است.

مهلت آتش نشانی به اماکن نا ایمن، تا پایان شهریور ماه است
عزیزی گفت: ما به اماکن نا ایمن اعلام کرده ایم که مهلت سازمان آتش نشانی برای رعایت نکات ایمنی یک سال و دو سال نیست، بلکه دو ماه و تا پایان شهریور است.

وی ادامه داد: پس از جلسه فردا مجدد به تمامی بازار‌ها و ساختمان‌های ناایمن حتی برخی از بازار‌های نوساز که طی یک تا دوسال اخیر ساخته شده اند، اخطار خواهیم داد و اگر ظرف ۱۰ روز آینده به آتش نشانی، نظام مهندسی، اتاق اصناف و... مراجعه کنند، در کنار آن‌ها خواهیم بود و از آن‌ها حمایت خواهیم کرد، اما اگر مراجعه نکنند، با حمایت دستگاه قضایی هم بحث نصب تابلو ناایمن بودن و هم پلمب محل را در دستور کار قرار خواهیم داد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با شاره به این که ما از دید ایمنی به موضوع نگاه می‌کنیم، اظهارکرد: اگر همین سرای عزیز الله اف تبدیل به یک پلاسکو دیگر شود، کسبه تمام سرمایه شان را از دست می‌دهند.

بازار فیروزه همچون بمب ساعتی است

عزیزی گفت: برخی از بازار‌ها مثل بازار فیروزه که برخی حرفه‌های واقع در آن با کپسول‌های گاز و اکسیژن کار می‌کنند، مانند یک بمب ساعتی است و اصلا نباید این گونه مشاغل در مجموعه‌ها و اماکن تجمعی شهر باشند، زیرا این‌ها جزو مشاغل پرخطر هستند و باید چنین مشاغلی از شهر خارج شوند.

وی افزود: در همین زمینه با پیگیری‌های انجام شده در کمیسیون ماده ۲۰ و سازمان آتش نشانی، صنف جعبه سازی‌ها و انبار‌های چوب به عنوان یک شغل پر خطر از میدان توحید به خارج از شهر منتقل شدند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: از میان بازار‌ها و ساختمان‌های ناایمن معرفی شده مسئولان مجتمع زیست خاور و بازار رضا (ع) با مراجعه به سازمان آتش نشانی به دنبال ایمن ساختن این دو مجموعه هستند.

عزیزی گفت: ۱۲ ساختمان و مجتمع تجاری ناایمن که اسامی آن‌ها اعلام شد، قابلیت رفع نقص و مجهز شدن به سیستم اعلان و اطفا حریق را دارند و اگر ایمنی آن‌ها در حال حاضر در سطح ۱۰ است می‌توانند با اعمال تغییراتی آن را به ۶۰-۷۰ برسانند.
 
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->