ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد

  • کد خبر: ۳۵۴۸۸۰
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد
شهردار مشهد گفت: به‌زودی کلنگ‌زنی و بهره‌برداری ۴۷ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان طی هفته آینده انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در دوازدهمین قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع اظهار کرد: عملکرد این قرارگاه بسیار مهم است و تحولی که باید در آن ایجاد شود، باید در حوزه‌هایی همچون استحصال درآمدها، تأمین منابع، اجرای پروژه‌ها، وصول حقوق شهری و عملکرد کلی شهرداری به‌طور ملموس دیده شود.

وی بیان کرد: به‌زودی کلنگ‌زنی و بهره‌برداری ۴۷ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان طی هفته آینده انجام خواهد شد. با وجود تمام سختی‌ها، شهرداری تنها دستگاه اجرایی است که هر هفته پروژه‌های عمرانی، آن هم در سطح کلان، افتتاح یا آغاز می‌کند؛ در حالی که در بسیاری از دستگاه‌های دیگر، حتی برای پروژه‌های کوچک، مراسم افتتاحیه با حضور مقامات کشوری برگزار می‌شود. از این‌ رو لازم است در راستای امیدآفرینی و تبیین خدمات شهرداری، اقدامات رسانه‌ای مؤثرتری صورت گیرد.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: بازگشایی بلوار امام خمینی (ره) نقش مؤثری در کاهش ترافیک مسیر جنوب مشهد در ایام پایانی ماه صفر داشت. همچنین بهره‌برداری از خط ۳ قطار شهری، زیارت را برای زائران تسهیل کرد، ایستگاه این خط در میدان بسیج نیز تا پایان سال افتتاح خواهد شد.

شهردار مشهد با رد شایعات منتشرشده در فضای مجازی درباره تغییرات مدیریتی در شهرداری عنوان کرد: در حوزه مدیریت کلان شهری، معاونت‌ها و مدیران مناطق تغییری نخواهند داشت و تنها در صورت ضرورت و به‌منظور ایجاد انگیزه تغییرات احتمالی انجام خواهد شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->