ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور، تکلیف ما و کلام معیار رهبر معظم انقلاب

  • کد خبر: ۳۵۴۹۱۹
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
رئیس‌جمهور، تکلیف ما و کلام معیار رهبر معظم انقلاب
رهبر فرزانه انقلاب حُکم کردند که اتحاد مقدس، اجتماع عظیم و سپر پولادین دل‌ها و اراده‌های مردم نباید مخدوش شود.

رهبر فرزانه انقلاب حُکم کردند که اتحاد مقدس، اجتماع عظیم و سپر پولادین دل‌ها و اراده‌های مردم نباید مخدوش شود. نسبت به این حکم همه مکلفان باید خود را مسئول بدانند. حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای حفظ آن را وظیفه اهل بیان و قلم و تحقیق، کسانی که توئیت می‌زنند و همه مردم و مسئولان کشور اعلام کردند. به‌خصوص مسئولان قوای سه‌گانه که بحمدا... آنها نیز امروز در کمال اتحاد و همدلی با یکدیگر کار می‌کنند.

آنها که در ادعای ولایت‌مداری، پیش‌قراول‌اند باید در عمل هم جلودار باشند چه حضرت ایشان، حمایت از خدمتگزاران کشور را ضروری خواندند و گفتند: مردم از خدمتگزاران از جمله رئیس‌جمهور که پرکار، پرتلاش و پیگیر است حمایت کنند، چون که از چنین عناصری باید قدرشناسی کرد. با این بیان صریح و کلام منصوص، نباید بعد از این شاهد اجتهاد در برابر نص باشیم. نباید برخی‌ها کلام به تضعیف خدمتگزاران کشور به ویژه رئیس‌جمهور، خسته کنند. امروز تراشیدن دولت، تیشه زدن به ریشه انقلاب است. مشابه‌سازی‌های بی‌وجه تاریخی، تکرار پندار‌های ناصواب، عملی ضدانقلابی است. 

وقتی رهبر معظم انقلاب، از پشت تریبون به‌صراحت مختصات رفتاری را تبیین می‌کنند کسی را نمی‌رسد که بخواهد جور دیگری به تفسیر کلام روشن بپردازد. ایشان با تأکید بر اینکه وجود نظر‌های گوناگون در مسائل مختلف هیچ اشکالی ندارد، گفتند: اهل فکر توجه کنند که ارائه فکری نو که مکمّل موجودی ملت باشد با تخریب و اهانت کردن متفاوت است و نباید مبانی جمهوری اسلامی را که باعث رشد ملت و ارتقای کشور و قدرت ملی است تخریب کرد. این کار خواست دشمن است. 

کسی هم که خواست دشمن را عملی می‌کند سرباز اوست هرچند ندانسته چنین کند. هوشیاری مؤمنانه اجازه نمی‌دهد که کسی شکار برنامه‌های دشمن و مزدور بی‌جیره‌و‌مواجب شود. این از مردم عادی و عامی پذیرفته نیست چه رسد به ارباب سخن و اصحاب سیاست که قطعا نمی‌شود پذیرفت نادانسته تیغ تفرقه بگردانند. 

باید گوش به کلام هدایتگر رهبر معظم انقلاب داد که حفظ اتحاد بین «آحاد مردم با یکدیگر»، «مردم و دولت»، «آحاد مسئولان نظام با یکدیگر» و «مردم و نیرو‌های مسلح» را ضرورتی قطعی می‌دانند و به این صراحت هشدار می‌دهند که: علائم و قرائن حاکی از آن است که امروز بیشترین تلاش دشمن بر خدشه‌دار کردن این هم‌صدایی و همدلی و همکاری است. نباید بگذاریم دشمن به هدف شوم خود برسد که در آن صورت شام شکست ایران بزرگ را بار خواهد گذاشت. 

ایشان عوامل داخلی آمریکا و صهیونیسم در گوشه‌وکنار کشور و گویندگان و نویسندگان غافل را عاملان ایجاد اختلاف و چندصدایی برشمردند و افزودند: امروز بحمدا... مردم متحدند و با وجود اختلاف سلایق سیاسی و اجتماعی، برای دفاع از نظام و کشور و ایستادگی در برابر دشمن یکپارچه‌اند که این اتحاد مانع تجاوز و تعرض دشمنان است و به همین دلیل هم در پی نابود کردن این وحدت هستند. ان‌شاءا... بتوانیم با هوشیاری حداکثری و احساس تکلیف ملی و انقلابی نسبت به هشدار آگاهی‌بخش رهبر معظم انقلاب، درست و بهنگام انجام وظیفه کنیم. همه در کنار هم توان‌هایمان را هم‌افزا کنیم تا کتاب عظمت ایران فصلی مبارک خورد. ان‌شاءا...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->