ترافیک سنگین در معابر مشهد هم‌زمان با بارش باران | افزایش نسبی تصادفات در پی بارش‌ها (۱۲ آبان ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای نام آشنا در مشهد که قدمتش به دوره صفوی می‌رسد | در این «سراب» ۵۰۰ سال زندگی جاری است قرارداد ۲۵ ساله خرید پساب برای حفظ نیمی از فضای سبز مشهد اجرایی شد شهرداری مشهد در آماده‌باش کامل برای بارش‌های پیش‌بینی‌شده | ۶۵۰۰ نیروی خدمات شهری در خدمت شهروندان انسداد موقت مسیر‌های اطراف میدان امام‌حسن‌مجتبی(ع) مشهد به‌دلیل اجرای پروژه عمرانی (۱۲ آبان ۱۴۰۴) تملک بیش از ۱۸۰ ملک برای ساخت مسیر کندرو بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد جزئیات حفاری خطوط قطار شهری مشهد | ساخت و حفاری بی‌سابقه در ۳ خط متروی مشهد شفاف‌سازی شهرداری درباره نرخ قبور در آرامستان‌های مشهد | تعرفه‌ها بسیار کمتر از ارقام غیررسمی است انجام بیش از ۲۹ میلیون سفر شهری با اتوبوس در مشهد طی ۷ ماه نخست سال | ۳۵ اتوبوس جدید به ناوگان اضافه شد آسفالت‌ریزی و توسعه پارکینگ ضلع جنوبی آرامستان بهشت جواد الائمه (ع) برای تسهیل تردد شهروندان لزوم ارتقای ظرفیت معابر شهری مشهد | همه معابر شهر مستعد ترافیک هستند استقبال بی‌سابقه از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» مشهد در سال ۱۴۰۴ بولوار مشرف به دانشگاه آزاد مشهد، به نام «شهید محمدمهدی طهرانچی» نام‌گذاری شد هوای ناسالم، نفس‌های ناتمام | نگاهی به تداوم آلودگی در کلانشهر مشهد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سرویس‌دهی صلواتی خطوط مترو در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) | تمهیدات شهرداری مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری اعلام شد گذر از شهر فناوری‌محور به شهر هوشمند مردم‌محور آلودگی هوای مشهد، فردا (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) بیشتر می‌شود بازدید استاندار خراسان رضوی از جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد + فیلم پاکستان به توافق ۱۰ ساله هند و آمریکا واکنش نشان داد
سرخط خبرها

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اهتمام شورای ششم و مدیریت شهری به محدوده توس بر همگان روشن است + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۵۷۴۸
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اهتمام شورای ششم و مدیریت شهری به محدوده توس بر همگان روشن است + فیلم
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: همه از اهمیت توس اطلاع داریم و اهتمام و رویکرد حمایتی شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره نسبت به محدوده توس و بولوار شاهنامه بر همگان روشن است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان امروز، ۱۱ شهریورماه، در یکصدوپنجاه‌ونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز شهادت مظلومانه یازدهمین اختر تابناک ولایت، حضرت امام حسن‌عسکری علیه‌السلام، اظهار کرد: امروز مصادف با آغاز امامت حضرت ولی‌عصر، امام زمان (عج) است. امیدواریم همه ما با اخلاص و عمل، در شمار منتظران واقعی ظهور آن حضرت باشیم.

وی با اشاره به یازدهم شهریورماه، روز ملی صنعت چاپ، عنوان کرد: این روز نماد گسترش فرهنگ، دانش و پاسداشت هویت مکتوب این سرزمین کهن است. همچنین در آستانه هفته وحدت قرار داریم، هفته‌ای که سرشار از پیام همبستگی و برادری میان همه مسلمانان است.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: هفته وحدت فرصتی ارزشمند است تا بیش از پیش به دوری از تفرقه و تقویت همدلی بیندیشیم و مشهدالرضا(ع) را به برکت امام مهربانی‌ها، به الگویی از وحدت اسلامی معرفی کنیم.

بذر امید در دل مردم توس

موحدیان با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث چپ‌گرد غیرهم‌سطح شاهنامه در سه‌راهی فردوسی تصریح کرد: همه از اهمیت توس اطلاع داریم و اهتمام و رویکرد حمایتی شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره نسبت به محدوده توس و بولوار شاهنامه بر همگان روشن است.

وی ادامه داد: ادوار مدیریت شهری همگی نسبت به این محدوده توجه شایسته‌ای داشته‎‌اند و هرکدام به سهم خود سعی کردند به منویات و تأکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص جامه عمل بپوشانند.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تعدد پروژه‌های کلنگ‌زنی و بهره‌برداری‌شده در مراسم روز یکشنبه هفته جاری، بذر امید را در دل مردم و به ویژه اهالی محدوده بولوار توس و شاهنامه کاشت. این اقدامات ارزشمند در شرایط سخت کنونی، شایسته تحسین است که از ارکان مختلف مدیریت شهری تقدیر و تشکر می‌کنم.

نقش پررنگ شهرداری در اربعین و دهه پایانی صفر

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به خدمت‌رسانی در ایام اربعین و دهه پایانی صفر گفت: خوشبختانه امسال مشکلی در این ایام پیش نیامد و پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته بود. بیشترین بار بر دوش شهرداری بود و ۹۰ درصد کارها توسط شهرداری انجام شد.

مصوبات

در ادامه لایحه نامگذاری تعدادی از معابر فرعی با حفظ شماره به نام شهدای گرانقدر به تصویب رسید. براساس این لایحه شهرداری مشهد مقدس مکلف است، نسبت به نامگذاری معابر فرعی با حفظ شماره به نام شهدای گرانقدر، به شرح ذیل اقدام نماید.

۱-نامگذاری معبر فرعی شهید براتی ۱۲ واقع در شهید شفیعی ۵۰ گلشهر با حفظ شماره، به نام "شهید جواد یعقوبی شاه‌مهری" (منطقه ۵)

۲-نامگذاری معبر شهید سالم ۴ واقع در بلوار فدائیان اسلام با حفظ شماره، به نام "شهید محمدرضا عبداللهی" (منطقه ۷)

۳-نامگذاری معبر فرعی شهید جعفری ۱۱ در معبر ابرار ۲ واقع در خیابان شریعتی ۸۲ با حفظ شماره، به نام "شهید محمود اشرافی" (منطقه ۱۰)

۴-نامگذاری معبر فرعی فاطمیه ۱۱ واقع در بلوار شهید فلاحی با حفظ شماره، به نام "شهید علی‌اکبر همت‌آبادی" (منطقه ۱۰)

۵- نامگذاری معبر فرعی سجادیه ۵۲ واقع در بلوار سجادیه با حفظ شماره، به نام "شهید صفرعلی عمارلو" (منطقه ۱۲)

در بخش دیگری از جلسه طرح دوفوریتی با موضوع تشکیل کمیسیون رفع موانع تصویب شد. براساس این طرح مصوبه شماره ۵/۱۴۰۰/۵۰۹۷/ش مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۹ با موضوع تشکیل کمیسیون رفع موانع به منظور بررسی مشکلات و چگونگی رفع موانع ایجاد شده در سایر پروژه‌ها و موضوعات شهری تمدید شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->