تل‌آویو در حال بررسی خروج اعضای حماس از تونل‌های رفح در ازای تحویل جسد نظامی صهیونیست نامه شدیداللحن ایران به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در پی تهدیدات هسته‌ای ترامپ استقبال مکرون از آزادی شهروندان فرانسوی بازداشت شده در ایران تهدید بمب‌گذاری در حوزه‌های انتخاباتی نیوجرسی آمریکا سنای آمریکا برای چهاردهمین بار در تصویب لایحه بودجه ناکام ماند (۱۳ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مساجد بهترین کانون برای ساماندهی امور اجتماعی در محله‌ها هستند تحریم‌های جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه کره شمالی نتانیاهو دوباره در دادگاه حاضر شد عراقچی: جایزه نوبل اعتبار خود را از دست داده است افزایش کمک‌های مالی آلمان به اوکراین به ۱۱.۵ میلیارد یورو حملات پهپاد‌های اوکراینی به یک مجتمع پتروشیمی روسیه (۱۳ آبان ۱۴۰۴) زلنسکی با نیرو‌های اوکراینی در نزدیکی پوکروفسک دیدار کرد هشدار ترامپ درباره پیروزی دموکرات‌ها عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است کشف جسد یک اسیر صهیونیست در شرق الشجاعیه | حماس: در تلاش برای تکمیل روند تبادل هستیم (۱۳ آبان ۱۴۰۴) واکنش ستاد کل نیروهای مسلح به صحبت های اخیر ثابتی: اظهارات افراد ناآگاه در رابطه با همکاری‌های نظامی فاقد اعتبار است متکی: مواضع رئیس‌جمهور درخصوص بازسازی تأسیسات هسته‌ای، کاملاً قانونی و بین‌المللی است + فیلم دیک چنی، معاون جورج بوش درگذشت + علت مرگ و بیوگرافی پزشکیان: تمهیدات لازم برای پایداری منابع طرح پزشک خانواده اتخاذ شود اسناد تصویب CFT تحویل سازمان ملل شد ویدئو | بازتاب گسترده فرمایشات رهبر معظم انقلاب به مناسبت ۱۳ آبان در رسانه‌های غربی قالیباف عازم پاکستان خواهد شد رئیس جمهور: اگر دشمن خطایی انجام دهد، پاسخی سریع، کوبنده و دردناک دریافت خواهد کرد نایب‌رئیس مجلس: وزیر اقتصاد مانع صدور مقررات خلق الساعه شود جانمایی ۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی انتخابات شورا‌ها در مشهد | بیش از ۴۱ هزار نفر، دست‌اندرکار برگزاری انتخابات هستند سخنگوی وزارت امور خارجه چین: با اقدامات آمریکا در کارائیب مخالفیم معاون هماهنگ‌کننده ارتش: هیمنه پوشالی آمریکا را شکستیم
سرخط خبرها

جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست عارف برگزار شد | حمایت معاون اول رئیس جمهور از بخش خصوصی

  • کد خبر: ۳۵۵۷۷۰
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست عارف برگزار شد | حمایت معاون اول رئیس جمهور از بخش خصوصی
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان این‌که «بخش خصوصی با همدلی و انسجام همیشه یاور نظام و مردم به‌ویژه در ماه‌های اخیر بوده است»، گفت: با کمک بخش خصوصی که مسئولیت توزیع کالاهای اساسی به عهده داشت، وضعیت خوبی در توزیع کالاهای مورد نیاز مردم داشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف در جلسه ستاد تنظیم بازار که وزرای صنعت، معدن و تجارت، دادگستری، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سخنگوی دولت، رئیس شورای اطلاع‌رسانی، رئیس‌کل بانک مرکزی و معاون اجرایی رئیس‌جمهور و مسئولان دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط حضور داشتند، با اشاره به برگزاری جلسات مختلف با بخش خصوصی خاطرنشان کرد: بخش خصوصی علی‌رغم گرفتاری‌ها، مطالبات و مشکلات در حوزه عرضه کالاهای اساسی به ویژه در جنگ ۱۲ روزه به خوبی عمل کرد و به میدان آمد.

وی افزود: اصناف در ماه‌های گذشته درخشیدند و مهمتر از وظیفه قدردانی دولت از این بخش‌ها، حفظ انسجام، همدلی و وحدت است که باید این فضا برای ارائه خدمات بهتر به مردم را حفظ کند.

وی تأکید کرد: باید نظارت‌ها افزایش یابد تا شرمنده مردم نباشیم؛ مردمی که همه چیز خود را برای کشور و نظام به میدان آورده‌اند.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان این‌که «بخش خصوصی با همدلی و انسجام همیشه یاور نظام و مردم به‌ویژه در ماه‌های اخیر بوده است»، تأکید کرد: با کمک بخش خصوصی که مسئولیت توزیع کالاهای اساسی به عهده داشت، وضعیت خوبی در توزیع کالاهای مورد نیاز مردم داشتیم.

وی با تأکید بر این‌که «معیشت مردم دغدغه اصلی دولت است» ادامه داد: شهادت می‌دهم، ستاد تنظیم بازار در ماه‌های گذشته خوش درخشید و با وجود اینکه موافق برخورد نبودیم اما در جایی که نیاز به تصمیم جدی بود و منافع مردم ایجاب می‌کرد، با بخش‌هایی که به شرایط کشور توجهی نداشتند، برخوردهای قانونی صورت گرفت و عموماً این برخوردها اصلاحی بود. با این حال،  دولت با گرانفروشی و عدم عرضه کالاها برخورد جدی می‌کند.

 وی هم‌چنین با تأکید بر این‌که «باید ظرفیت‌های غیردولتی را شناسایی کنیم»، گفت: دبیرخانه ستاد تنظیم بازار به طور جدی بر شناسایی ظرفیت‌های بخش خصوصی برنامه‌ریزی و اقدام کند.

عارف گفت: باید به امکانات داخلی کشور اشراف داشته باشیم و یکی از زنجیره‌های توزیع کالاها در کشور در جلسه‌ای به ظرفیت و تعداد بالای وسایل نقلیه جابجایی کالاها در بنگاه‌های اقتصادی خود اشاره کرد که با توجه به وجود چنین ظرفیت‌های گسترده‌ای در کشور دبیرخانه ستاد تنظیم بازار با هدف کالاهای اساسی امکانات و ظرفیت‌های بخش خصوصی را شناسایی کند.

همچنین رئیس‌کل بانک مرکزی در این جلسه پس از ارائه گزارشی از اقدامات در دستور کار برای ثبات و کاهش التهابات بازار ارز، اجرای دقیق سیاست‌های پولی و ارزی و جلوگیری از انتظارات تورمی، تصریح کرد: افزایش ذخایر ارزی و طلای کشور از جمله اقدامات مهم بانک مرکزی در دولت چهاردهم است و برخی تغییر قیمت‌ها در بازار ارز ناشی از فضای روانی است که بانک مرکزی در کنار سایر وزارتخانه‌های اقتصادی دولت برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازگشت به نرخ ارز به قیمت واقعی اتخاذ کرده است.

در این جلسه در راستای تبصره (۴) ماده (۴۰) آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات اختیار عدم تمدید  ثبت سفارش کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی توسط وزارت جهادکشاورزی بعد از دوره قانونی ۳ ماه مورد تأکید قرار گرفت.

الزام تحویل کلیه برنج‌های وارداتی با ارز ۲۸۵۰۰ به شرکت بازرگانی دولتی و توزیع آن از طریق کارگروه‌های تنظیم بازار استانی در جهت کنترل قیمت‌ها از دیگر مصوبات این جلسه بود.

در ادامه نیز سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گزارشی از روند تغییرات میانگین قیمت کالاهای منتخب در کشور در هفته اول شهریور ماه ارائه کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->