وال‌استریت‌ژورنال ادعا کرد: رایزنی عراقچی با کالاس درباره برنامه هسته‌ای ایران افشاگری روزنامه آمریکایی: مقامات امنیتی اسرائیل نتانیاهو را به آتش‌بس فوری ترغیب می‌کنند عراقچی در جریان آخرین وضعیت میدانی در غزه قرار گرفت نادره رضایی از مردم برای لغو کنسرت همایون شجریان عذرخواهی کرد حمله پلیس اسرائیل به معترضان در حیفا؛ ده‌ها نفر بازداشت شدند + فیلم و تصاویر هشدار دستگاه امنیتی اسرائیل در مورد افزایش عملیات فلسطینی‌ها در کرانه باختری عراقچی: همیشه برای مذاکره و جنگ آمادگی داریم رییس کمیسیون عمران مجلس:طرح‌های مسکن بدون همراهی بانک‌ها به ثمر نمی‌نشیند سردار سرلشکر علی عبداللهی، فرمانده جدید قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) کیست؟ + سوابق کریدور کمربندی و شهر فرودگاهی مشهد محور همکاری‌های راهبردی خراسان رضوی با چین ارسال نخستین محموله کمک‌های بشردوستانه از مشهد برای زلزله‌زدگان افغانستان (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) تماس تلفنی عراقچی با وزیر خارجه حکومت سرپرست افغانستان اخطار الحوثی به جهان اسلام درباره پروژه صهیونیستی در خاورمیانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سکوت مشکوک در برابر ساخت‌وسازهای هسته‌ای جدید اسرائیل فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) رسما معرفی شد نقش کلیدی ایران در تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی سازمان شانگهای وزیر امور خارجه با امیر قطر دیدار کرد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) سرنوشت اوکراین پس از نشست پاریس چه خواهد شد؟ وزیر نیرو: قطعی برق و آب تا پاییز به حداقل می‌رسد پوتین: توسعه صنعت انرژی هسته‌ای را ادامه خواهیم داد سفیر استرالیا، ایران را ترک کرد پزشکیان: دانشگاهیان باید به میدان بیایند دنیا مالی: ارزان کردن ورزش از اهداف ماست | همکاری با آموزش و پرورش سبب رشد ورزش قهرمانی خواهد شد مدودف درباره مصادره اموال انگلیس در مسکو هشدار داد استاد دانشگاه تهران: خروج از NPT برای ایران هزینه‌زا است عملیات جدید یمن در دریای سرخ؛ یک کشتی در شمال غرب حدیده هدف قرار گرفت دیدار عارف با تعدادی از خانواده فرماندهان شهید و دانشمندان شهید در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
سرخط خبرها

جنگ یا صلح | رژه بزرگ ارتش چین با حضور مقامات عالی‌رتبه هم‌پیمان + عکس و فیلم

  • کد خبر: ۳۵۵۹۹۶
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
جنگ یا صلح | رژه بزرگ ارتش چین با حضور مقامات عالی‌رتبه هم‌پیمان + عکس و فیلم
رژه نظامی بزرگ ارتش چین امروز (چهارشنبه) با سخنرانی «شی جین‌پینگ» و رونمایی از جدیدترین دستاورد‌های نظامی این کشور با حضور رهبران جهان به نمایش درآمد.

به گزارش شهرآرانیوز، رژه نظامی بزرگ برای جشن هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ مقاومت خلق چین علیه تجاوز ژاپن و جنگ جهانی دوم، صبح چهارشنبه در میدان «تیان‌آن‌من» در مرکز پکن آغاز شد.

«شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین سخنرانی افتتاحیه را ایراد کرد و از کهنه‌سربازان جنگ قدردانی کرد و به سهم چین در صلح جهانی اشاره کرد.

چین در رژه نظامی امروز در پکن، از موشک بالستیک قاره‌پیمای دونگ‌فنگ ۵ (DF-۵ C) رونمایی کرد و برای اولین بار نیرو‌های استراتژیک زمینی، دریایی و هوایی خود را به عنوان یک سه‌گانه هسته‌ای معرفی کرد.

یک مفسر در جریان پخش زنده رژه نظامی گفت که موشک DF-۵ C بردی دارد که کل سیاره را پوشش می‌دهد و وسیله‌ای مهم برای تضمین امنیت و صلح استراتژیک است.

نیرو‌های هوافضا، نیرو‌های فضای مجازی و نیرو‌های پشتیبانی اطلاعاتی چین برای اولین بار در رژه نظامی پکن شرکت می‌کنند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی، در این رژه که حدود ۷۰ دقیقه ادامه داشت، شرکت کردند. خبرنگار ریانووستی گزارش داد که پوتین و کیم جونگ اون در حالی که به سمت جایگاه رژه در پکن می‌رفتند، گفت‌وگوی کوتاهی با شی جین‌پینگ داشتند.

این رژه ۷۰ دقیقه‌ای، با حضور ۲۶ نفر از سران کشور‌ها از جمله ایران، صربستان، اسلواکی، پاکستان و میانمار، شامل نمایش بیش از ۱۰ هزار نیروی نظامی، صد‌ها دستگاه تجهیزات زمینی، جنگنده، پهپاد‌های پیشرفته، موشک‌های مافوق صوت و سامانه‌های دفاعی بود که همگی ساخت چین بودند.

رئیس‌جمهور چین در سخنان خودش تاکید کرد که پکن «غیر قابل توقف» شده و در برابر فشار‌ها و زورگویی‌های خارجی «هرگز مرعوب نخواهد شد.»

شی در سخنرانی خود همچنین گفت: «تاریخ به ما هشدار می‌دهد که بشریت با هم اوج می‌گیرد و با هم سقوط می‌کند. ملت چین هرگز از زورگویی‌ها نمی‌هراسد و همواره با عزم راسخ به پیش می‌رود.»

رئیس‌جمهور چین در مراسم افتتاحیه جشن‌های هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی دوم در پکن، همچنین گفت: «چین از دولت‌های خارجی به خاطر حمایت و کمکشان در مقاومت در برابر تجاوز، صمیمانه سپاسگزاری می‌کند. بشریت بار دیگر با انتخاب بین صلح یا جنگ، گفت‌و‌گو یا درگیری رو‌به‌رو است.»

رژه پکنرهبر چین گفت که ارتش کشورش باید از حاکمیت و وحدت ملی، تمامیت ارضی محافظت کند و سهم بیشتری در صلح و توسعه جهانی داشته باشد.

ورق بزنید:

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->