براجعه نزد درویش می‌رود اوریه بازی با فولاد را از دست داد مهاجم معروف در راه پرسپولیس استیلی هم فخریان را گردن نگرفت!| در پرسپولیس چه خبر است؟ مذاکره استقلال با هافبک سابق یوونتوس و بارسلونا حبس تعلیقی برای مهاجم سابق سپاهان درباره شرایط این روز‌های کاپیتان تیم ملی | جهان جهانبخش طلا و نقره سوغات بوچیاکاران خراسان رضوی از قزاقستان ماشاریپوف بلاتکلیف برای جراحی | اختلاف میان پزشکان ایران و ازبک پرونده فخریان و پرسپولیس در کمیته اخلاق سعید مهری در لیست ساپینتو نیست حمایت تمام قد هاشمیان از بازیکنان پرسپولیس مشهد گزینه میزبانی بازی‌های آسیایی استقلال شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) ارزشمندترین تیم‌های فوتبال جهان پس از نقل و انتقالات تابستان ۲۰۲۵ مشخص شدند | رئال در صدر ویدئو | تمامی گل‌های ایساک، مهاجم جدید لیورپول در لیگ انگلیس قلعه‌حسن‌خان؛ معبد بیچارگی فوتبال ایران بنیادی فر در راه مالزی محرومیت آلوز تا نیم فصل! سیمئونه، ناکام‌ترین مربی اروپا
سرخط خبرها

صداقت: با حداکثر امتیاز ممکن، تراکتور آسیایی می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۶۰۳
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
صداقت: با حداکثر امتیاز ممکن، تراکتور آسیایی می‌شود
مربی جدید تیم تراکتور از هدف‌گذاری این تیم برای کسب سهمیه آسیایی خبر داد.

شروین رمضانی/شهرآرانیوز، مصطفی صداقت، مربی تیم تراکتور تبریز در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش در برابر شهرخودرو اظهار کرد: خوشحالم که در کسوت مربی، بار دیگر فرصتی فراهم شده که بتوانم در شهر امام رضا(ع)، در ورزشگاه امام رضا(ع) حضور یابم. شهرخودرو تیم قدرتمندی است و دو سال است که فرم خیلی خوبی دارند. این تیم روی زمین بازی می‌کند و بازیکنان خوبی هم در ترکیب دارد، اما ما هم تراکتور با هوادارانی زیاد و پرشور هستیم و امیدواریم بتوانیم به نتایج مطلوب دست یابیم تا توقع هواداران نیز برآورده شود. فردا قطعا شاهد بازی تاکتیکی از سوی هر دو تیم خواهیم بود و واقعا ناراحتیم که متاسفانه هواداران در بازی فردا در ورزشگاه حضور ندارند.

وی افزود: در خصوص محروم و مصدوم تیم صحبتی نمی‌کنم. خوشبختانه اما شرایط خوبی داریم و هفته گذشته در جدالی سخت مقابل سپاهان، به نتیجه‌ای خوب دست یافتیم. از لحاظ روانی نیز شرایط خوبی داریم و آماده مصاف با شهرخودرو هستیم.

وی در خصوص جدایی از شهرخودرو پیوستن به تراکتور افزود: بعد از استعفای سرآسیایی و جدایی ایشان از شهرخودرو، دیگر اخلاقی نبود که بدون ایشان ادامه دهم. من در نیم‌فصل از تراکتور پیشنهاد داشتم اما به احترام سرآسیایی نرفتم، به همین خاطر پس از جدایی او ترجیح دادم که از سمت خود در شهرخودرو کناره‌گیری کنم و راهی تراکتور شوم.

صداقت در خصوص رقابت شهرخودرو و تراکتور برای سهمیه آسیایی گفت: در مورد شهرخودرو صحبت نمی‌کنم، اما در خصوص تراکتور باید بگویم شرایط خوبی داریم و امیدواریم به کسب سهمیه اسیایی برسیم. هدفگذاری باشگاه با توجه به فاصله امتیازی بالا با پرسپولیس، کسب سهمیه آسیایی و کسب حداکثر امتیاز از بازی‌های باقیمانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->