رسول خطیبی سرمربی مس شد + عکس ساپینتو مهاجمانش را دوست ندارد! مهاجم مازاد پرسپولیس هیچ خواهانی ندارد! جایگاه عجیب رئال در میان پرخرج‌ترین باشگاه‌های اروپایی | ۱۷ تیم انگلیسی بالاتر از کهکشانی‌ها! آجورلو در آستانه بازگشت به مدیریت استقلال قایدی و آزمون به دنبال توپ طلای امارات + عکس مربی استقلالی در لیگ یک معاوضه حسینی و بیرانوند نقل و انتقالات را منفجر می‌کند واکنش باشگاه پرسپولیس به جدایی احتمالی دورسون آلگری: هدف میلان بازگشت به لیگ قهرمانان است فرشاد در خط پایان؛ احمدزاده شاگرد گل‌محمدی می‌شود؟ گزینه پرسپولیس سر از روسیه درآورد صعود ۳ پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی والیبال دلیل غیبت جلالی در ترکیب ساپینتو مشخص شد زمان اولین دادگاه دوومیدانی‌کاران خاطی در کره جنوبی مشخص شد رکورد سریع‌ترین برد لیگ ملت‌های والیبال برای ایران دورسون در آستانه جدایی از پرسپولیس فرامین چهارگانه برای تحول رئال مادرید دعوا بالا گرفت | سیدورف - ساپینتو؛ دو خط موازی در استقلال برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ مشخص شد
سرخط خبرها

صداقت: با حداکثر امتیاز ممکن، تراکتور آسیایی می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۶۰۳
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
صداقت: با حداکثر امتیاز ممکن، تراکتور آسیایی می‌شود
مربی جدید تیم تراکتور از هدف‌گذاری این تیم برای کسب سهمیه آسیایی خبر داد.

شروین رمضانی/شهرآرانیوز، مصطفی صداقت، مربی تیم تراکتور تبریز در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش در برابر شهرخودرو اظهار کرد: خوشحالم که در کسوت مربی، بار دیگر فرصتی فراهم شده که بتوانم در شهر امام رضا(ع)، در ورزشگاه امام رضا(ع) حضور یابم. شهرخودرو تیم قدرتمندی است و دو سال است که فرم خیلی خوبی دارند. این تیم روی زمین بازی می‌کند و بازیکنان خوبی هم در ترکیب دارد، اما ما هم تراکتور با هوادارانی زیاد و پرشور هستیم و امیدواریم بتوانیم به نتایج مطلوب دست یابیم تا توقع هواداران نیز برآورده شود. فردا قطعا شاهد بازی تاکتیکی از سوی هر دو تیم خواهیم بود و واقعا ناراحتیم که متاسفانه هواداران در بازی فردا در ورزشگاه حضور ندارند.

وی افزود: در خصوص محروم و مصدوم تیم صحبتی نمی‌کنم. خوشبختانه اما شرایط خوبی داریم و هفته گذشته در جدالی سخت مقابل سپاهان، به نتیجه‌ای خوب دست یافتیم. از لحاظ روانی نیز شرایط خوبی داریم و آماده مصاف با شهرخودرو هستیم.

وی در خصوص جدایی از شهرخودرو پیوستن به تراکتور افزود: بعد از استعفای سرآسیایی و جدایی ایشان از شهرخودرو، دیگر اخلاقی نبود که بدون ایشان ادامه دهم. من در نیم‌فصل از تراکتور پیشنهاد داشتم اما به احترام سرآسیایی نرفتم، به همین خاطر پس از جدایی او ترجیح دادم که از سمت خود در شهرخودرو کناره‌گیری کنم و راهی تراکتور شوم.

صداقت در خصوص رقابت شهرخودرو و تراکتور برای سهمیه آسیایی گفت: در مورد شهرخودرو صحبت نمی‌کنم، اما در خصوص تراکتور باید بگویم شرایط خوبی داریم و امیدواریم به کسب سهمیه اسیایی برسیم. هدفگذاری باشگاه با توجه به فاصله امتیازی بالا با پرسپولیس، کسب سهمیه آسیایی و کسب حداکثر امتیاز از بازی‌های باقیمانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->