آسوشیتدپرس: ایران و آژانس درباره از سرگیری بازرسی‌ها به توافق دست نیافتند تظاهرات به سوی مقر نخست وزیر رژیم صهیونیستی آغاز شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) مشاور نخست‌وزیر انگلیس با لاریجانی گفت‌و‌گو کرد واکنش قطر به حمله اسرائیل به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان حمله موشکی یمن به اسرائیل + فیلم (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) اتحادیه اروپا نگران همگرایی ایران، روسیه، چین و کره شمالی است گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران تکرار شد | ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران گروسی: مذاکرات احیای بازرسی‌ها در ایران طولانی نشود معاون عراقچی با عمار حکیم در عراق دیدار کرد ۳ شهید درپی حملات اسرائیل به جنوب لبنان (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) رای‌گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه سی‌اف‌تی (CFT) به جلسه بعد موکول شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پوتین برای دیدار با زلنسکی اعلام آمادگی کرد رایزنی اولیانوف با گروسی درباره ایران پوتین: توافقات با چین برای هر دو طرف سودمند است گردان‌های القسام به ارتش اشغالگر حمله کردند (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) پنتاگون: حمله به ونزوئلا پایان ماجرا نخواهد بود شاباک مدعی شد؛ طرح ترور بن‌گویر را خنثی‌ کرده است پزشکیان وارد تهران شد | تشریح دستاورد‌های سفر ۴ روزه به چین وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند آیین تکریم و معارفه اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور عارف برگزار شد هشدار یک نماینده مجلس: اگر مثل تابستان رفتار کنیم، زمستان سختی خواهیم داشت | نباید همه کاسه کوزه‌ها را سر وزیر نیرو شکست افشای مکالمه پوتین و شی در جریان رژه بزرگ ارتش چین آیت‌الله علم‌الهدی: آزادی یک زندانی، احیای یک خانواده است | «نذر هشتم»؛ برنامه موفق مساجد مشهد برای آزادسازی زندانیان وزارت دفاع ارمنستان عالی‌ترین مدال افتخار خود را به سفیر ایران اهدا کرد استاندار خراسان رضوی: پذیرای همه نخبگان خراسانی برای توسعه و آبادانی استان هستیم + فیلم قائم پناه: تکمیل طرح های ریلی کشور تسریع خواهد یافت در صحن علنی ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ مجلس چه گذشت؟
سرخط خبرها

ارتش یمن در واکنش اولیه به بمباران صنعا ۲ موشک بالستیک به اراضی اشغالی پرتاب کرد

  • کد خبر: ۳۵۶۰۳۶
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
ارتش یمن در واکنش اولیه به بمباران صنعا ۲ موشک بالستیک به اراضی اشغالی پرتاب کرد
نیرو‌های مسلح یمن از عملیاتی دوگانه با دو موشک بالستیک علیه اهداف حساس در اراضی اشغالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن امروز-چهارشنبه- اعلام کرد: این عملیات نظامی دوگانه در تل‌آویو با استفاده از دو موشک بالستیک که یکی از آنها موشک ترکش‌زن با کلاهک‌های چندگانه بود، انجام گرفت.

وی افزود: برای دومین بار از موشک ترکش‌زن فلسطین ۲ با کلاهک‌های چندگانه استفاده کردیم. عملیات نظامی دوگانه را با موشک‌های فلسطین۲ و ذوالفقار علیه اهداف حساس در شهر اشغالی یافا (تل‌آویو) انجام دادیم. این عملیات اهداف خود را با موفقیت محقق کرد و منجر به فرار میلیون‌ها صهیونیست به پناهگاه‌ها و تعلیق فعالیت فرودگاه شد.

وی گفت: این عملیات پیروزی برای یاری کردن ملت فلسطین و برادرانمان در نوار غزه و در چارچوب پاسخ اولیه به تجاوز علیه کشور ما بود. دشمن جنایتکار مرتکب شنیع‌ترین جنایت‌ها علیه دو میلیون مسلمان در غزه در سایه سکوت و بی‌توجهی دو میلیارد مسلمان شده است.

طبق گزارش المسیره، یحیی سریع گفت: کسی که مسلمان است و نبی اکرم (ص) را قبول دارد در برابر جنایت نسل کشی تماشاگر نمی‌ماند. دشمن صهیونیستی در امنیت و ثبات نخواهد بود و عملیات ما در مرحله آتی با روندی روزافزون ادامه خواهد یافت.

این در حالی است که به دنبال نبرد هوایی پدافند هوایی یمن برای رهگیری موشک یمنی طی ساعات قبل، در نقطه‌ای در منطقه مرکزی سرزمین‌های اشغالی فلسطین، آتش‌سوزی رخ داد.

در ساعاتی پیش شلیک موشکی از یمن به منجر به تعطیلی فرودگاه بن گوریون و به صدا درآمدن آژیر‌های خطر در مرکز اراضی اشغالی شد.

این حمله و آتش‌سوزی پس از آن رخ داد که نیرو‌های مسلح یمن دیروز سه‌شنبه اعلام کردند که با استفاده از تعدادی پهپاد و یک موشک کروز، پنج عملیات نظامی ویژه علیه اشغالگران اسرائیلی انجام دادند.

به گفته یک منبع نظامی در صنعا که با الاخبار صحبت کرد، تشدید جدید درگیری‌ها توسط یمن «به عنوان بخشی از یک استراتژی نظامی جدید و بدون هیچ خط قرمزی» صورت می‌گیرد.

در همین راستا، «ضیف الله الشامی»، عضو دفتر سیاسی انصارالله از «وجود غافلگیری‌های واقعی علیه دشمن اسرائیلی» خبر داد.

او در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: «ما غافلگیری‌های واقعی داریم که نه دوست و نه دشمن انتظار آن را ندارند. ذخایر نظامی ما دارای قابلیت‌های عظیمی هستند.»

وی افزود: «ما غافلگیری‌های زیادی داریم و صنعا تاکتیک‌های جدید و استراتژی‌های پیشرفته‌ای در همه زمینه‌ها دارد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->