انهدام باند انتقال گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور توسط پلیس مشهد در تصادفات جرحی خودرو توقیف نمی‌شود مدیریت نادرست مقصر ردیف اول خشکسالی و کم‌آبی‌های کشور ثبت سومین سال کم‌بارش ایران طی ۳۰ سال اخیر ابعاد جدید از پرونده کلثوم اکبری جزئیات جدید از مرگ ۲ نوزاد در بیمارستانی در انزلی دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله نسبتا شدید والی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: می‌خواهیم در همه مدارس ورزش صبحگاهی اجرا شود

  • کد خبر: ۳۵۶۶۹۰
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
وزیر آموزش و پرورش: می‌خواهیم در همه مدارس ورزش صبحگاهی اجرا شود
وزیر آموزش و پرورش گفت: ورزش از برنامه‌های راهبردی و مهم ما در نظام تعلیم و تربیت است به نحوی که قصد داریم ورزش صبحگاهی را در تمامی مدارس کشور اجرایی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در آیین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و ورزش و جوانان بیان کرد: از فدراسیون‌های ورزشی می‌خواهیم که اگر به طور جداگانه برنامه‌ای برای فعال‌سازی رشته‌های خود در مدارس دارند به ما ارائه بدهند تا با همفکری کارشناسان وزارت آموزش و پرورش، ورزش قهرمانی را در مدارس توسعه بدهیم.

وی با اشاره به بازی‌های جهانی ژیمنازیاد صربستان، اظهار کرد: کاروان ورزش ایران برای نخستین بار در رقابت‌های زیر ١۵ سال این مسابقات به میدان رفت و با کسب ٨۶ مدال به عنوان پنجمی دنیا دست یافت.

وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر سال گذشته حمایت‌های وزیر ورزش و جوانان نبود، ما نمی‌توانستیم به تنهایی این کاروان را به بازی‌های جهانی اعزام کنیم. اما این حمایت‌ها باعث شد که نه تنها کاروان عظیمی را به صربستان بفرستیم بلکه از تمام ظرفیت فدراسیون‌ها هم استفاده کردیم تا موفق شویم.

کاظمی از جذب بسیاری از دانش‌آموزان نخبه در دانشگاه فرهنگیان خبر داد و یادآور شد: دانشگاه فرهنگیان طرحی را ارائه داده که می‌خواهد برای اولین بار سه هزار نفر از دانش‌آموزان نخبه در کشور را بدون آزمون جذب کند. عده زیادی از این آمار، جامعه ورزشکاران هستند. امیدواریم با این اتفاق بیشتر بتوانیم به رونق ورزش مدارس کمک کنیم.

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان هم به اهمیت استعدادیابی نخبگان ورزشی در مدارس سراسر کشور اشاره و تأکید کرد: مهم‌ترین اصل در ورزش قهرمانی، استعدادیابی و پشتوان سازی است.

به گفته وی، مدرسه اولین جایی است که استعداد‌ها از درون آن شناسایی می‌شوند؛ بنابراین وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی اصلی این حوزه باید توجه ویژه‌ای به ورزش مدارس داشته باشد و وظیفه سنگینی در این خصوص دارد.

وی افزود: یقینا وزارت آموزش و پرورش نیز به عنوان محلی که مسئولیت تربیت کودکان و نوجوانان را به عهده دارد در بعد سلامت هم موظف به انجام یکسری تکالیف است. از دیرباز اقدامات برجسته‌ای توسط همکاران آموزش و پرورش در جهت توسعه ورزش مدارس انجام شده است، اما ما می‌خواهیم، این همراهی بیش از پیش تقویت شود. با توجه به این موضوع درصددیم تا با امضا یک تفاهم نامه رسمی به نتایج بهتری برسیم.

دنیا مالی با بیان این که برای رسیدن به این مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز می‌تواند نقش سازنده‌ای داشته باشند، اضافه کرد: از آنجا که بچه‌ها از سنین پایین وارد اردو‌های تیم‌های ملی می‌شوند، جدای از بحث آموزش و تحصیلی آنها، موضوع سلامت آنها باید بیشتر از هر چیزی مهم شمرده شود.

وی اظهار کرد: به همین خاطر ما این آمادگی را داریم که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز که یکی از متولیان اصلی عرصه سلامت جامعه است، وارد عمل شویم و یک کار سه جانبه را انجام بدهیم. آفت چاقی، امروز گریبانگیر بچه‌های ما شده است. ما برای این که بچه‌های بانشاطی داشته باشیم و از مشکلات جسمانی و روحی در سنین بزرگسالی جلوگیری کنیم، به همگرایی بین دستگاهی نیاز داریم تا درخشان‌تر ظاهر شویم.

وزیر ورزش و جوانان همچنین خاطر نشان کرد: ورزش ایران باید با وزارت آموزش و پرورش عجین شود. با همین امکانات و نیروی انسانی می‌توانیم اتفاقات بهتری رقم بزنیم. هیچ رشته‌ای در ورزش مدارس بر دیگری ارجحیت ندارد.

سرپرست فدراسیون ورزش دانش‌آموزی هم گزارشی از بازی‌های ژیمنازیاد پیش‌رو ارائه کرد و گفت با تاکید وزیر ورزش و جوانان مقرر شد از هم اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم برای حضور پرقدرت کاوران ورزش دانش‌آموزی کشورمان در این رویداد‌ها انجام شود.

بازی‌های جهانی دانش آموزی (ژیمنازیاد) هر دو سال یکبار برگزار می‌شود که رقابت‌های زیر ١٨سال و زیر ١۵ سال به ترتیب در سال‌های ٢٠٢۶ و ٢٠٢٧ انجام خواهد شد. با توجه به تغییرات مدیریتی در راس فدراسیون جهانی ورزش مدارس هنوز اطلاعات دقیق رشته‌ها و میزبان این بازی‌ها هنوز اعلام نشده است.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت ورزش و جوانان و آموزش و پرورش در راستای توسعه همکاری متقابل دو دستگاه با حضور دنیامالی و کاظمی امضا شد. استعدادیابی، برگزاری مسابقات و فعالیت‌های ورزشی، نیروی انسانی، امکانات ورزشی و آموزش و پژوهش از جمله محور‌های تعامل و همکاری بین دو وزارتخانه است که در این تفاهم‌نامه لحاظ شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->