مردان در خراسان رضوی، ۴.۷ درصد باسوادتر از زنان هستند | نرخ باسوادی در استان به ۹۸.۷ درصد رسید تغییرات دفترچه‌ انتخاب رشته‌ کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد + مشاهده (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) جراحی کوتاه کردن قد، عمل زیبایی عجیب زنان در استانبول ! نقشه ایران در ۲۸۶ سال قبل شامل کدام کشورهای همسایه بود؟ برقی کردن راه‌آهن تهران - مشهد روی میز ایران و چین جان باختن ۲ کارگر بر اثر جان باختن در چاه افزایش چشمگیر روز‌های هوای ناسالم مشهد در نیمه اول سال ۱۴۰۴ کاهش ۲۵ درصدی آب سد‌های مهم کشور افزایش ظرفیت کاروان‌های حج عمره مهر ۱۴۰۴ در برخی استان‌ها خواب نوجوان را پیش از آغاز مدارس اصلاح کنید افزایش اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در مشهد وزارت بهداشت: فرصت طلایی جبران عقب‌ماندگی جمعیت فقط ۵ سال است برگزاری جشن عاطفه‌ها برای رفع نیاز دانش‌آموزان + شرایط مشارکت در طرح درباره رانندگی با خشم و عصبانیت که حال دیگر کاربران ترافیکی را ناخوش می‌کند | خشمگین نرانیم! ساعت کار مراکز تعویض پلاک کشور تغییر کرد + جزئیات رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش: طبیعی است سهم مدارس سمپاد از رتبه‌های برتر کنکور بیشتر باشد؛ اصلاً خلاف عدالت نیست! + ویدئو ضرایب دروس کنکور ۱۴۰۵ چه تغییری خواهد کرد؟ + جزئیات رواج مصرف بی‌رویه دارو‌های کورتونی در کشور پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی ۱۴۰۴ نیمی از دانش‌آموزان استعداد‌های درخشان خراسان رضوی در مشهد تحصیل می‌کنند هیچ کودکی نباید به دلیل فقر از پیش دبستانی جا بماند دستگیری دزد خودروی همراهان بیماران با ردیابی «جی‌پی‌اس» نتایج نهایی آزمون ارشد علوم پزشکی چه زمانی اعلام می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد تا روز‌های پایانی هفته درباره سهم دانش‌آموزان غیردولتی از رتبه‌های برتر کنکور | رتبه‌های طلایی از مدارس پولی واکنش ناسا به بحران جهانی آب | چقدر آب روی کره زمین باقی مانده است؟ + عکس افزایش ۷ درصدی مشارکت بانوان در اهدای خون و نیاز مداوم به خون در کشور
سرخط خبرها

پیگیری مجلس برای معرفی روسای بانک‌های خاطی به دستگاه قضا به دلیل عدم پرداخت وام‌ اشتغال

  • کد خبر: ۳۵۶۷۰۵
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
پیگیری مجلس برای معرفی روسای بانک‌های خاطی به دستگاه قضا به دلیل عدم پرداخت وام‌ اشتغال
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مجلس به دنبال معرفی روسای بانک‌های خاطی در زمینه پرداخت وام اشتغال به دستگاه قضا است. آن‌ها باید پاسخگو باشند که چرا به وظایف قانونی‌شان در زمینه پرداخت وام‌های حمایتی نظیر وام اشتغال عمل نمی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وام اشتغال یکی از مهم ترین وام‌هایی است که حاکمیت باید در راستای کمک به بهبود وضعیت معیشت مردم در اختیار آن‌ها قرار دهد. این نوع تسهیلات در بودجه سال جاری گنجانده شد اما سهمیه هر کدام از بخش‌ها از این نوع وام مشخص نشد. مثلاً مشخص نیست که نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی چه سهمی از این نوع تسهیلات دارند. این سهمیه‌بندی برعهده بانک مرکزی گذاشته شده است.

الان در ششمین ماه از سال هستیم و بانک مرکزی هنوز سهمیه‌ها را به بانک‌ها ابلاغ نکرده است. این امر نشان‌ می‌دهد که پرداخت وام اشتغال در اولویت بانک‌ها قرار ندارد.

در حالی پرداخت وام اشتغال در دستور کار بانک‌ها قرار ندارد که آن‌ها در حال سوق دادن اعتبارات به حوزه‌های غیرمولد هستند و واسطه‌گری را رونق می‌دهد. این در شرایطی است که مقام معظم رهبری بارها بر لزوم سوق دادن اعتبارات به حوزه‌ تولید و حل و فصل مشکلات معیشت مردم تأکید کرده است.

نکته مهم این است که تسهیلات وام اشتغال مصرف محور نیستند و مجدد به چرخه سرمایه‌گذاری برمی‌گردند. این امر به معنای ایجاد یک چرخه مداوم سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مولد است که در شرایط فعلی از ضرورت زیادی برخوردار است. به زعم کارشناسان، تحقق طرح‌های کلانی مانند جوانی جمعیت و جلوگیری از مهاجرت از روستا به شهرها در گروی حل و فصل مشکل بیکاری جوانان است.

نظرات سیدجواد حسینی‌کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن را در خصوص لزوم  پرداخت وام اشتغال به منظور کمک به اشتغال‌زایی در کشور می‌خوانید.

حسینی‌کیا در خصوص لزوم پرداخت وام اشتغال تصریح کرد: در مورد این موضوع که پرداخت وام اشتغال از ضرورت برخوردار است و به منظور حل و فصل مشکل بیکاری جوانان باید این موضوع در دستور کار باشد، شکی وجود ندارد. در حال حاضر، بیکاری یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جوانان است و حاکمیت باید چاره‌ای برایش بیندیشد.

وی ادامه داد: متأسفانه بانک‌ها به وظایف قانونی‌شان در خصوص پرداخت وام‌های حمایتی از جمله وام اشتغال عمل نمی‌کنند. این جزو کم لطفی‌های بانک‌ها به کشور است که تعهدات‌شان را در زمینه پرداخت وام اشتغال انجام نمی‌دهند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: متأسفانه هیچ بانکی عملکرد خوبی در زمینه پرداخت وام اشتغال ندارد و این امر بر گستره مشکلات مردم افزوده است. ناگفته پیداست که بانک‌ها به تکالیف قانونی‌شان بی اعتنا هستند.

حسینی‌کیا گفت: بخشی از نارضایتی‌ها در جامعه به موضوع عدم پرداخت وام‌های حمایتی مانند وام اشتغال برمی‌گردد. بخش زیادی از نارضایتی مردم به عملکرد بانک‌ها مربوط می‌شود. این یک خطای بزرگ از سمت بانک‌هاست که به وظایف خودشان در حوزه پرداخت وام اشتغال عمل نمی‌کنند.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی به دنبال معرفی روسای بانک‌های خاطی در زمینه پرداخت وام اشتغال به دستگاه قضا است و این ظرفیت وجود دارد. آن‌ها باید پاسخگو باشند که چرا به وظایف قانونی‌شان در زمینه پرداخت وام‌های حمایتی نظیر وام اشتغال عمل نمی‌کنند. عملکرد فعلی بانک‌ها و این که حاضر نیستند مبالغ را به حوزه‌های مولد و اشتغال سوق دهند، خیانت بزرگ بانک‌ها به کشور است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->