تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم چرا بعضی افراد در برابر آنفلوانزا آسیب‌پذیرترند؟ پیگیری درجه سختی‌کار نیرو‌های اورژانس و بازنشستگی با ۲۵ سال خدمت افزایش عفونت‌های تنفسی کودکان در فصل سرما قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟
سرخط خبرها

اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند

  • کد خبر: ۳۵۷۰۵۴
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند
یک بازنشسته تامین اجتماعی گفت: انتظار داریم دیوان محاسبات به جای تبلیغات در جایگاه واقعی خود عمل کرده و حسب وظایف نظارتی خویش، دولت و نهاد‌های عمومی را مجبور به پرداخت بدهی‌هایشان به سازمان تأمین اجتماعی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک بازنشسته سازمان تامین اجتماعی گفت: ورود تبلیغاتی دیوان محاسبات کشوری به موضوع مستمری‌بگیران و معوقات آنها پذیرفتنی نیست.

این بازنشسته سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: انتشار خبر اخیر دیوان محاسبات کشور مبنی بر شروع و حتی اعلام زمان‌بندی پرداخت معوقات مستمری‌بگیران با پیگیری این سازمان، جای تعجب و البته تأسف دارد. دیوان محاسبات نهادی نظارتی است و شأن و وظیفه اصلی‌اش کنترل دخل و خرج دستگاه‌های دولتی و اجرای صحیح قوانین مالی است، نه ورود تبلیغاتی به موضوعاتی که بار مالی آنها به طور کامل بر دوش سازمان تأمین اجتماعی است و به دلیل شرایط ناترازی مالی این نهاد، این حق بازنشستگان با ماه‌ها تاخیر به آنها داده می‌شود. 

وی افزود: اینکه دیوان محاسبات با انتشار خبر پرداخت معوقات، خود را در جایگاه منجی بازنشستگان معرفی کند، چیزی جز بهره‌برداری تبلیغاتی از رنج و مشکلات معیشتی میلیون‌ها مستمری‌بگیر نیست. اگر دیوان واقعاً دغدغه بازنشستگان را دارد، بهتر است توان و ابزار قانونی خود را صرف وصول بدهی‌های انباشته دولت به سازمان تأمین اجتماعی کند؛ بدهی‌هایی که رقم آنها سر به صد‌ها هزار میلیارد تومان زده و اگر به موقع پرداخت می‌شد، امروز صندوق‌ها و بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند. 

این بازنشسته تامین اجتماعی تاکید کرد: دیوان محاسبات به جای آنکه در پی گرفتن افتخار کاری باشد که اساساً ربطی به او ندارد، باید دولت و کارفرمایان بزرگ دولتی را به اجرای قانون وادارد. طبق قانون، دولت مکلف است سهم کارفرمایی بیمه بابت گروه‌های مختلفی که به دلیل قوانین مختلف، متعهد به پرداخت حق بیمه آنها شده و به این صندوق کارگری تحمیل کرده، به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند، اما سال‌هاست از این تکلیف شانه خالی کرده است. 

این فعال حقوق بازنشستگان ادامه داد: از سوی دیگر، در شرایطی که بخش خصوصی از پیامد‌های اقتصادی جنگ اخیر آسیب دیده، لااقل شرکت‌های خصولتی، دولتی و ادارات دولتی به عنوان کارفرما باید موظف شوند حق بیمه کارکنان خود و همین‌طور سهم بیمه قراردادهایشان را حتی زودتر و بهتر از مقررات قانونی سازمان بپردازند. در حالی‌که این بدهی اکنون به حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان (۵۰ همت) رسیده است. 

وی افزود: باید یادآوری کرد سازمان تأمین اجتماعی یک نهاد دولتی نیست؛ این سازمان بر پایه حق بیمه کارگران، کارمندان و کارفرمایان بنا شده و سرمایه و منابع آن کاملاً متعلق به بیمه‌پردازان و مستمری‌بگیران است؛ بنابراین هیچ مقام دولتی یا نهاد نظارتی حق ندارد با رفتار تبلیغاتی، خود را صاحب کارکرد‌های این سازمان معرفی کند. ایکاش دیوان محاسبات در مورد سلب مالکیت بانک رفاه که حاصل اندوخته حق بیمه کارگران و حق الناس بود و واگذاری آن از تامین اجتماعی به بانک مرکزی هم سخت می‌گفت! 

این بازنشسته منتقد در پایان خاطرنشان کرد: انتظار داریم این نهاد نظارتی به جای تبلیغات و مصادره به مطلوب و بازی با روان بازنشستگان، در جایگاه واقعی خود عمل کرده و برای تحقق عدالت مالی و پاسداری از حقوق قانونی بیمه‌پردازان و بازنشستگان، دولت و شرکت‌های دولتی را مجبور به پرداخت بدهی‌هایشان به سازمان تأمین اجتماعی کند.

منبع:ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->