روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، خلأ قانونی دارد؟

  • کد خبر: ۳۵۷۰۹۳
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
آیا صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، خلأ قانونی دارد؟
رئیس پیشین پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان، خلأ قانونی ندارد، گفت: این مسئله بخاطر سایر حساسیت‌های موجود در کشور تاکنون اجرا نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدرضا مهماندار با تأکید بر اینکه از لحاظ قانونی، صدور گواهینامه موتورسیکلت برای خانم‌ها، خلأ قانونی ندارد و این مسئله باید توسط مسئولان مربوطه بار دیگر بازنگری شود، افزود: به خاطر نگرانی‌ها و حساسیت‌های موجود، تاکنون شرایط به نحوی بوده که گواهینامه برای زنان صادر نشود و در واقع مشکل قانونی از اول وجود نداشت، اما به خاطر همین نگرانی‌ها، تغییراتی در قانون ایجاد شد که باعث شد این اجازه به خانم‌ها داده نشود. یعنی در آئین نامه سال ۸۴، هیچ اشاره‌ای در قانون وجود نداشت که فقط مردان با موتورسیکلت رانندگی کنند؛ اما به خاطر شکایت زنان به دیوان عدالت اداری، در قانون گنجانده شد که این مسئله باید بازنگری شود.

رئیس پیشین پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در حال حاضر برای رانندگی مردان با موتورسیکلت نگرانی‌های بسیاری دارد؛ زیرا بی قانونی در آقایان بیشتر است؛ اما نکته قابل توجه این است که نمی‌توان به خاطر این نگرانی‌ها، کل مسئله را مغفول نگه داریم یا صورت مسئله را کلا به خاطر عده خاصی که ممکن است مشکلاتی ایجاد کنند یا خلاف عرف عمل کنند؛ پاک کرد.

مهماندار گفت: از آنجایی که بر اساس آمار، آقایان رفتار‌های پرخطرتری نسبت به خانم‌ها در رانندگی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی دارند؛ اگر بخواهیم با این دید به قضیه نگاه کنیم پس به مردان نیز نباید گواهینامه موتورسیکلت بدهیم تا این نگرانی‌ها حذف شود، اما قطعا با این روش نمی‌شود کشور را اداره کرد.

وی افزود: اینکه ما نگران باشیم که ممکن است برخی خانم‌ها پس از دریافت گواهینامه موتورسیکلت رفتار‌های خلاف عرف داشته باشد، دلیل نمی‌شود که کلا برای همه خانم‌ها گواهینامه صادر نشود و تنها باید با متخلفان برخورد شود.

رئیس پیشین پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: من معتقدم اگر این شرایط برای خانم‌ها فراهم شود، قطعا خانم‌ها شرایط جامعه را مدنظر قرار می‌دهند و شرع و عرف را رعایت می‌کنند.

مهماندار تأکید کرد که خانم‌ها همین الان هم سوار موتورسیکلت‌ها می‌شوند و در واقع ترک‌نشین هستند و هیچ فرقی نمی‌کند که زن‌ها موتور‌ها را برانند یا نه و در واقع نگرانی‌های موجود باید رفع شود.

وی افزود: خانم‌ها به طور کلی قانون‌مندتر از آقایان هستند و رانندگی کردن آنها با موتورسیکلت قطعا مشکلات کمتری نسبت به مردان دارد، اما زنان نیز باید آموزش کافی ببینند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->