کره جنوبی آغازگر روند بازگرداندن تحریم‌های ضد ایرانی چین از آمادگی برای ارتقای ارتباطات استراتژیک با کره‌شمالی خبرداد آغاز صحن علنی مجلس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | توضیحات قالیباف در مورد نشست غیرعلنی با پزشکیان سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی به مصر می‌رود نماینده مجلس: خواهان انتقال پیام قدرت و انسجام ملی به جهان از سوی رئیس جمهور در نیویورک هستیم آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما توسط کره شمالی پرونده هسته‌ای در تله سیاست چدنی اروپا توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران تهران به ادعا‌های مطرح‌شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس‌جمهور (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم اسرائیل به استان حمص سوریه + فیلم رایزنی غریب‌آبادی با سفرای کره جنوبی و نوردیک درباره اسنپ‌بک دو صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد رسماً ادغام شدند ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت گفت‌وگوی تلفنی بن فرحان و لاوروف (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس در پی کشف ماده خطرناک (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) اظهارات تازه نخست وزیر عراق درباره ایران (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) پژمانفر: گسستگی سامانه‌های مسکن تا پایان مهر پایان می‌یابد| صدور برخط مجوز ساخت در مشهد و ۷ کلانشهر دیگر دولت فرانسه سقوط کرد + جزئیات (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) فرمانده مرزبانی: مرزبانان در حفظ و کنترل نوار مرزی سیستان و بلوچستان از توان بالایی برخوردارند ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت ۴ نظامی در غزه اعتراف کرد واکنش قوه قضائیه به شایعه عدم تخصیص مرخصی به مصطفی تاج‌زاده زمینه چینی ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال به شیکاگو ادعای خبرنگار وال‌استریت ژورنال: عراقچی و گروسی احتمالا سه‌شنبه (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دیدار کنند حملات هوایی اسرائیل به لبنان ۵ شهید و ۵ زخمی برجای گذاشت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) محبوبیت ترامپ در سراشیبی سقوط | مخالفت ۵۵ درصدی مردم آمریکا با اقدامات دونالد واکنش حزب الله لبنان به عملیات ضداسرائیلی در قدس اشغالی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده مرزبانی: مرزبانان در حفظ و کنترل نوار مرزی سیستان و بلوچستان از توان بالایی برخوردارند

  • کد خبر: ۳۵۷۲۰۶
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۸
فرمانده مرزبانی: مرزبانان در حفظ و کنترل نوار مرزی سیستان و بلوچستان از توان بالایی برخوردارند
فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از آمادگی و توان بالای رزمی مرزبانان در حفظ و کنترل نوار مرز در سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد علی گودرزی روز دوشنبه در پایش هوایی مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان و بازدید از حوزه‌های هنگ مرزی، نقش مرزبانان انتظامی کشور در تامین امنیت مرزها را بسیار حساس عنوان کرد.

وی از ارتقاء آمادگی عملیاتی، توان رزمی و روحیه بالای کارکنان خبر داد و تاکید کرد: توان بالای رزمی مرزبانان همراه با روحیه جهادی باعث امنیت پایدار در مرزهای سیستان و بلوچستان شده است.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی مرزداران در تأمین امنیت مرزهای سیستان و بلوچستان و مبارزه با شرارت‌ها و قاچاق، گفت: مبارزه قاطعانه با تهدیداتی مانند عناصر خودفروخته و ضدانقلاب، قاچاق موادمخدر، سوخت، کالا و اتباع غیرمجاز وظیفه ذاتی و اصلی مرزداران است و باید تلاش ویژه‌ای در این راستا صورت گیرد که افکار و اهداف پلید آنها تحقق نیابد.

وی، مسوولیت مرزداران این منطقه از کشور را حساس و بسیار پراهمیت خواند و بیان کرد: تلاش‌های شبانه‌روزی و مجاهدت گونه مرزبانان در حراست از مرزهای جنوب شرقی کشور، نقش به سزایی در جلوگیری از وقوع جرائم و ارتقاء امنیت کشور دارد.

سردار گودرزی تصریح کرد: تلاش‌ها و مجاهدت‌های مرزبانان در سایه وجود خانواده‌ای اسلامی، با استحکام، پایدار و با حمایت معنوی آنها تحقق می‌یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->