عراقچی در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی: سیاست دیپلماسی استانی از تأکیدات مقام معظم رهبری است انفجار خط لوله گاز در غرب بغداد، ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه، تأمین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بقایی: شهرآرا در ارتقای برندینگ مشهد نقش مؤثری داشته است + فیلم نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است
سرخط خبرها

عراقچی: سفر رئیس جمهور به نیویورک طبق برنامه انجام می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۷۸۱۹
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
عراقچی: سفر رئیس جمهور به نیویورک طبق برنامه انجام می‌شود
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌ها برای سفر رئیس جمهور به نیویورک در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی‌ها برای سفر رییس جمهور به نیویورک جهت شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل و برخی از محدودیت‌های ایجاد شده از سوی آمریکا برای هیات ایران گفت: «برنامه‌ریزی‌ها برای انجام این سفر در حال انجام است و محدودیت‌ها اهمیتی برای ما ندارد. ما صرفاً برای حضور در سازمان ملل و انجام مذاکرات مرتبط با آن به آنجا سفر می‌کنیم و ماموریت دیگری نداریم و این محدودیت‌ها تأثیری در مأموریت و کار ما نخواهد داشت. این سفر طبق برنامه انجام خواهد شد، مشروط بر آنکه مشکل خاصی در زمینه ویزا یا مسائل دیگر پیش نیاید.»

وی درباره تحریم‌های اسنپ‌بک و مسائلی که در این زمینه مطرح می‌شود، نیز تأکید کرد: «نباید تحریم‌ها را کوچک شمرد و از طرف دیگر نباید تصور اشتباهی داشت که تحریم‌ها ارزشی ندارند یا تهدیدی جدی نیستند. همچنین دیدگاه آخرالزمانی مبنی بر اینکه اگر تحریم‌ها بیایند چه می‌شود و چه اتفاقی می‌افتد، نیز صحیح نیست. باید به آنها ارزش واقعی داد.»

عراقچی با بیان اینکه تحریم‌های اقتصادی اسنپ‌بک در مقایسه با تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا از اهمیت کمتری برخوردارند، افزود: «اما مسئله اصلی بازگشت قطعنامه‌های گذشته شورای امنیت و بازگشت به فصل هفتم منشور سازمان ملل است که پیش‌تر در قطعنامه ۲۲۳۲کنار گذاشته شده بود. این تهدیدات سیاسی و راهبردی باید جدی گرفته شوند و مقابله با آنها ضروری است.»

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در پایان تصریح کرد: «نباید از تحریم‌های اسنپ‌بک غول بی شاخ و دمی ساخت که اگر مثلاً اتفاق بیفتد چه خواهد شد و چه اتفاقی خواهد افتاد. این تصور هم صحیح نیست.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->