ترامپ برای دیدار با نخست وزیر ژاپن وارد این کشور شد کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: تدوین پیش‌نویس مقابله با خشونت علیه کادر درمان در حال انجام است همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری و تأمین مالی در صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی با حضور قالیباف آغاز شد نماینده مجلس: روزانه ۱۰ هزار میلیارد تومان پول بدون پشتوانه خلق می‌شود سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: تقاضایی برای خرید «اس ۴۰۰» از روس‌ها نداشتیم فرودگاه ارومیه: تمرین شبیه‌سازی خروج هواپیما از باند باعث نگرانی مردم نشود وزیر کشور از واگذاری برخی اختیارات دولت به استانداران خبرداد مقام روس: غرب هرگز نمی‌تواند روسیه را به زانو درآورد حماس: برای کشف اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم | به دنبال ازسرگیری جنگ نیستیم درگیری مرزی بین پاکستان و هند بالا گرفت (۴ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل مدعی ترور یک مسئول حزب‌الله لبنان شد + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم | حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیئت دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در لبنان سقوط کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا تشدید شد (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شاه اردن: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده باشد

  • کد خبر: ۳۵۸۷۰۷
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
شاه اردن: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده باشد
پادشاه اردن طی سخنانی در نشست دوحه بر ضرورت موضع کوبنده در قبال رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله دوم شاه اردن در سخنانی در اجلاس دوحه گفت: امنیت قطر به مثابه امنیت ما و ثبات آن به مثابه ثبات ما است و ما حمایت تمام عیاری از آن داریم.

وی افزود: اسرائیل به اقدامات خود در کرانه باختری ادامه داده و راهکار دودولتی را به نابودی می‌کشاند.

پادشاه اردن تاکید کرد: باید تصمیمات عملی برای مقابله با این خطر و برای توقف جنگ غزه و ممانعت از کوچاندن ملت فلسطین در نشست ما اتخاذ شود.

وی افزود: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده و روشن باشد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->