هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه به شهادت می‌رسد خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم پاپ به ۲ کشور اسلامی سفر می‌کند نظامیان و خودرو‌های صهیونیست هدف گردان‌های القدس قرار گرفته شدند (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی

  • کد خبر: ۳۵۸۸۲۹
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی
رئیس راهور فراجا در خصوص تخلفاتی که در صدور گواهی معاینه فنی در بعضی از مراکز رخ می‌دهد، گفت: متولی معاینه فنی پلیس نیست. از زمانی که آیین‌نامه جدید معاینه فنی اجرایی شد، این حوزه به زیرمجموعه سایر دستگاه‌ها منتقل شد و حتی در مقطعی، افسر کارشناس ورودی مراکز حذف شد، اما پلیس هیچ‌گاه در این زمینه کوتاه نیامده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سید تیمور حسینی با تأکید بر لزوم نظارت جدی بر مراکز معاینه فنی، اعلام کرد: پلیس با خودرو‌های فاقد معاینه فنی، تغییرات غیرمجاز و ایجاد مزاحمت‌های صوتی و نوری برخورد خواهد کرد.

وی درباره تخلفاتی که در برخی مراکز معاینه فنی برای صدور گواهی معاینه فنی با وجود نقص فنی خودرو رخ می‌دهد، گفت: متولی معاینه فنی پلیس نیست. از سال ۸۷ یا ۸۸ که آیین‌نامه جدید معاینه فنی اجرایی شد، این حوزه به زیرمجموعه سایر دستگاه‌ها منتقل شد. حتی در مقطعی، افسر کارشناس ورودی مراکز حذف شد، اما پلیس هیچ‌گاه در این زمینه کوتاه نیامده است.

سردار حسینی ادامه داد: در یکی از طرح‌ها به همکارانم تأکید کردم خودرو‌های فاقد معاینه فنی را متوقف نکنند، بلکه خودرو‌هایی را که دارای معاینه فنی هستند بررسی کنند و در این طرح خودرو‌هایی که دودزا، دارای شیشه شکسته، چراغ سوخته یا لاستیک معیوب و ... بودند، برگه معاینه فنی آنها ضبط شد. در پایان طرح نیز تعداد قابل توجهی از معاینه‌های فنی غیرمعتبر شناسایی و با مراکز صادرکننده برخورد شد.

حسینی با اشاره به اهمیت نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی گفت: توقع من از ستاد معاینه فنی، شهرداری‌ها و سازمان راهداری به عنوان متولی خودرو‌های سنگین، این است که نظارت جدی بر این مراکز داشته باشند و این موضوع بسیار مهم است.

برخورد پلیس با مزاحمت‌های صوتی و نوری خودرو‌ها

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین تاکید کرد: هرگونه تغییر وضعیت در خودرو‌های سواری که موجب آزار و اذیت مردم شود، چه صوتی و چه نوری، ممنوع است. نور‌های زنون، سیستم‌های صوتی با صدای ناهنجار، صدای اگزوز و دیگر موارد مشابه جزو تخلفات محسوب می‌شوند و پلیس با آنها برخورد خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->