«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

دلنوشته بهنوش طباطبایی برای نقشش در سووشون

  • کد خبر: ۳۵۹۰۴۱
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹
دلنوشته بهنوش طباطبایی برای نقشش در سووشون
بهنوش طباطبایی در دلنوشته‌اش زری را به عنوان «مام وطن» معرفی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در قسمت نهم سریال «سووشون»، زری مجبور می‌شود کره اسب پسرش خسرو را بر حسب قولی که خان کاکا به ارباب داده به دختر او هبه کند و برای توجیه این کار نیز مجبور به بافتن دورغی برای فرزندش شود. او پیش از این هم مجبور شده بود تا گوشواره‌های زمردی‌اش که یادگار مادر یوسف بود را هم به عروس خان ببخشد.

بهنوش طباطبایی بازیگر نقش زری برای این کاراکتر که اینطور مورد چپاول قرار گرفته دلنوشته‌ای در صفحه شخصی‌اش نوشته. در مطلع این یادداشت آمده: «زری چهره‌ای جز این ندارد که آرامش خانه‌اش، شهر زیبای کوچکش را، با چنگ و دندان ححفظ کند حتی اگر به ترسو بودن متهم شود یا مجبور باشد چشم بر دزدی محترمانه گوشواره‌های زمردش ببندد و یا با دورغی مصلحتی اسب پسرکش را به دختر نازپروده حاکم هبه کند.»

او در ادامه از زری به عنوان «مام وطن» یاد کرده و ادامه داده: «زری نماد مام وطن است، وطنی که فرزندانش به تیر ناحق کشته می‌شوندو همیشه در سوگ فرزندانش «سووشون» دارد.»

طباطبایی دلنوشته خود را اینطور با این بند به پایان رسانده است: «ضارب خود را در هزارتوی تاریکی پنهان می‌کند، به قول زری که شعری از میدلتون را باز می‌خواند:تاریک، تاریک در گرماگرم درخشش نیم‌روز»

است.

سریال «سووشون» اولین حضور بهنوش طباطبایی در شبکه خانگی است. این سریال که اقتباسی است از رمان ماندگار بانو سیمین دانشور به کارگردانی نرگس آبیار تولید شده و جمعه‌ها به شکل اختصاصی از پلتفرم «نماوا» منتشر می‌شود.

منبع: فیلم‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->