مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

مرد مشهدی در یورش مسلحانه به خانه‌اش کشته شد

  • کد خبر: ۳۵۹۷۸
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰
مرد مشهدی در یورش مسلحانه به خانه‌اش کشته شد
در را که گشود، مردی با سر و صورت بسته، پشت آن بود. زن جیغی از سر ترس کشید و تنها تصمیم عاقلانه‌اش بستن در بود، اما لگدی محکم از سوی مهاجم دوباره آن را گشود.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ کوبیدن‌های وحشیانه نیمه‌شب به در حیاط، زن جوان را وحشت‌زده از خواب پراند. او گرفتار در مرز خواب و بیداری، نفهمید بهترین تصمیم کدام است و ناخواسته به سمت در حیاط کشیده شد. در را که گشود، مردی با سر و صورت بسته، پشت آن بود. زن جیغی از سر ترس کشید و تنها تصمیم عاقلانه‌اش بستن در بود، اما لگدی محکم از سوی مهاجم دوباره آن را گشود. محسن، همسر زن جوان که با صدای جیغ زنش از خواب پریده بود، با پای برهنه به حیاط دوید، فرد مهاجم اجازه هیچ واکنشی را به مرد نداد و با اسلحه‌ای که در دست داشت، گلوله‌ای به سمت مرد شلیک کرد و پس از افتادن مرد روی زمین، از صحنه گریخت.

ساعت ۳:۲۰ دقیقه بامداد دیروز کادر درمانی بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد که تلاششان برای بازگرداندن بیمار بدحال به زندگی بی‌نتیجه مانده بود، بعد از هماهنگی با عوامل انتظامی مستقر در بیمارستان، موضوع را به مقام قضایی اعلام می‌کنند.

با حضور تیم جنایی در بیمارستان مشخص شد که جسد متعلق به «محسن. و» مردی حدودا سی ساله است که در اثر شلیک گلوله به قتل رسیده است. بررسی‌های صورت گرفته روی جسد نشان می‌داد که تنها یک گلوله به بالای قفسه سینه مرد برخورد کرده و همان یک گلوله، جان او را گرفته است.


حضور در انتهای بولوار حر

تحقیقات بعدی با توجه به تشکیل پرونده از سوی مأموران انتظامی، نشان می‌داد که این مرد در محله‌ای دورتر از بیمارستان مورد حمله قرار گرفته است. با مشخص شدن محل درگیری در منطقه شهرک شهید باهنر، کوچه حر ۹۰، تیم جنایی و انتظامی به منظور روشن شدن علت قتل و به دست آوردن سرنخ‌های مهم در محل جنایت، به این منطقه رفتند.
محل درگیری یک منزل مسکونی بود. خون زیادی پشت در حیاط ریخته بود، جایی که مقتول آخرین تلاشش برای زنده ماندن را انجام داده بود.


زن جوان تنها شاهد لحظه درگیری

تنها فردی که تمام ماجرا را به چشم دیده بود، همسر مقتول بود. زنی جوان که پس از شنیدن مرگ همسر حال و روز درستی نداشت. گریه صدایش را دورگه و چشم‌هایش را متورم کرده بود. اطرافیان نمی‌توانستند او را به واسطه آنچه دیده بود درک کنند.
صدایش به سختی شنیده می‌شد. او در پاسخ به قاضی کاظم میرزایی، بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دوی مشهد، آنچه دیده و شنیده بود را تعریف کرد. از در زدن‌های وحشیانه و دیدن شبحی سیاه در پشت در گفت. او تک‌تک ثانیه‌هایی که به مرگ همسرش منجر شده را در ذهنش ضبط کرده بود و بازگو کرد. زن جوان دردمندانه نالید و گفت: «کاش پایم می‌شکست و در را باز نمی‌کردم. کاش قبلش محسن را بیدار می‌کردم. کاش به من شلیک می‌کردند، کاش من هم با شوهرم کشته می‌شدم و...»
همسر مقتول دوباره لحظات بی‌خانمانی‌اش را بازگو کرد. یکی شانه‌هایش را می‌مالید و دیگری به او اطمینان می‌داد که قاتل همسرش را دستگیر می‌کنند.

بررسی‌های مقام قضایی نشان از صحت صحبت‌های زن جوان داشت. زنی که به یاد نداشت شوهرش با کسی دشمنی داشته باشد یا حتی به کسی بدهی خاصی داشته باشد که دشمنان و بدهکاران دیروز کمر به قتل امروز همسرش ببندند.


به دنبال شبحی که در شب گم شد

این پرونده شاهدانی از اهالی محل هم داشت که اظهاراتشان با آنچه زن جوان روایت می‌کرد، همخوانی داشت. اما یکی از اهالی که در لحظه وقوع جنایت در کوچه حاضر بود، سرنخ‌های بیشتری در اختیار تیم جنایی قرار داد. جزئیاتی که می‌تواند در شناسایی و دستگیری سریع متهمان مؤثر باشد.
شلیک تنها یک گلوله از فاصله نزدیک و اصابت به سینه مقتول نیز از سوی تیم جنایی تأیید شد. با دستور مقام قضایی گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی، مأمور شدند تا به صورت شبانه‌روزی پرونده را تا شناسایی و دستگیری متهم یا متهمان پیش ببرند و این افراد را برای رسیدن به‌سزای عملشان، به دست عدالت بسپارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->