پیش‌بینی بورس دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ مدیرکل صمت استان خراسان رضوی منصوب شد واردات برنج در فصل برداشت ممنوع شد (۲۰ مهر ۱۴۰۴) | معمای قیمت برنج پیچیده تر می‌شود؟ قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۰ مهر ۱۴۰۴) | فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ واردات خودرو در نیمه اول ۱۴۰۴ افزایش ۱۶ درصدی یافت قیمت جدید گل زعفران در خراسان رضوی اعلام شد (۲۰ مهر ۱۴۰۴) قیمت مرغ در تهران رسما گران شد | فروش مرغ در مشهد و خراسان رضوی همچنان با قیمت‌های قبل (۲۰ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت کمبود روغن در بازار جبران می‌شود (۲۰ مهر ۱۴۰۴) رشد بورس تا کجا ادامه دارد؟ | ورود سنگین پول حقیقی به بازار سهام (۲۰ مهر ۱۴۰۴) ظهوریان: واگذاری اختیار واردات برنج به استان‌ها، فساد را بیشتر می‌کند شروط بانک مرکزی برای فعالیت پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا وزارت تعاون: ادعای واریز مرحله سوم کمک معیشتی دولت صحت ندارد قطعات یدکی خودرو نایاب است | نارضایتی خریداران خودرو از خدمات پس از فروش شوک بزرگ به متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۱۵ دلار از دستمزد کارگر ایرانی کمتر شد + اینفوگرافیک نوسان دلار بازار آزاد مشهد در کانال ۱۱۱ هزار تومان (۲۰ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | آغاز توزیع گوشت گوساله تنظیم بازاری در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بورس وارد ابرکانال ۳ میلیون واحد شد (۲۰ مهر ۱۴۰۴) دینار عراق و درهم امارات امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۰ مهر ۱۴۰۴)  طلا در مشهد یک پله افت کرد (۲۰ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۰ مهر ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز کیلویی چند؟ علت افزایش قیمت طلای جهانی چیست؟ ظرفیت های همکاری معدنی خراسان‌رضوی و افغانستان | معدن، فصل مشترک همکاری با همسایه شرقی آغازبه‌کار نمایشگاه تخصصی مادر، سیسمونی، کودک و اسباب‌بازی و تجهیزات ورزشی در مشهد از سه‌شنبه (۲۲ مهرماه ۱۴۰۴) ویدئو | وزیر نیرو: مردم مخزن آب نصب کنند پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

 جزئیات هدیه ۴۸ میلیون تومانی دولت به مادران اعلام شد

  • کد خبر: ۳۵۹۹۲۰
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
 جزئیات هدیه ۴۸ میلیون تومانی دولت به مادران اعلام شد
رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده و عضو حقوقی شورای عالی انقلاب فرهنگی جزئیات هدیه ۴۸ میلیونی به مادران باردار از سال آینده را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «فهیمه فرهمندپور» درباره جزئیات هدیه دولت به مادران در قالب واریز ماهانه ۲ میلیون تومان به «کارت امید مادر» از ۱۴۰۵ گفت: آن بخش از این مصوبه که کاملاً روشن است، مربوط به تولد فرزندانی است که از یکم فروردین ۱۴۰۵ به دنیا می‌آیند. بنابراین مادرانی که در این سال در حال حاضر در ماه‌های اول بارداری هستند و فرزندشان در سال ۱۴۰۵ به دنیا می‌آید یا از این پس باردار می‌شوند و در ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۵ فرزندشان به دنیا می‌آید، مشمول دریافت این کارت هستند.

فرهمندپور تاکید کرد: اینکه  نوزاد متولد شده فرزند چندم یک خانواده باشد، محل سوال نیست  و در ارائه این کارت محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. بنابراین، خانواده‌هایی که فرزند اول‌، دوم، سوم و... آنها به دنیا می‌آید، مشمول این طرح خواهند شد و محدودیتی از نظر تعداد فرزندان و تعداد کودکان خانواده  وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: نکته سوم این است که مدت این پرداخت ۲۴ ماهه، یعنی دو سال کامل است. برای فرزند تا دو سالگی، ماهانه مبلغ مشخصی به مبلغ دو میلیون تومان به حسابی که برای این امر در اختیار مادر قرار دارد، واریز می‌شود.

خانواده‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر بر حمایت  و هدیه دولت حساب کنند

فرهمندپور با بیان اینکه  این مبلغ به عنوان کمک‌هزینه برای شیر خشک، پوشک و سایر مایحتاج ضروری کودکان هزینه می‌شود، گفت: با توجه به اینکه درمان کودکان زیر هفت سال هم در مراکز دولتی رایگان است، به نظر می‌رسد که پوشش قابل‌قبولی برای هزینه‌های جاری کودکان پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: این مبلغ به موارد جاری نیازهای کودکان اختصاص پیدا می‌کند و درمان هم که در مراکز دولتی رایگان است؛ بنابراین می‌توان تقریباً پیش‌بینی کرد که تا حد زیادی دولت در کاهش هزینه‌هایی که به واسطه تولد فرزند به خانواده‌ها تحمیل می‌شود، کمک می‌کند. در مورد جزئیات دیگر، مانند اینکه این کارت در کجا و در چه فرایندی و با مراجعه به چه سامانه‌ای یا در کجا در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد، هنوز اعلام نشده است و به‌زودی و تا هفته‌های آینده جزئیات آن مشخص خواهد شد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی  افزود: آنچه که برای خانواده‌ها اطمینان‌بخش خواهد بود، این است که خوشبختانه بودجه مربوط به این طرح تأمین و پیش‌بینی شده و هیچ نگرانی برای تأمین اعتبارات مربوطه وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر بر حمایت  و هدیه دولت حساب کنند و امیدوار هستیم که بتوانند با آرامش به تولد فرزندان‌شان فکر کنند و برای تولد فرزندان‌شان برنامه‌ریزی کنند. امیدوار هستیم که مردم بتوانند با استفاده از این هدیه، آرامش بیشتری داشته باشند و قطعاً با تأمین این آرامش خاطر برای خانواده‌ها، شاهد رونق بیشتر در توجه به فرزندآوری خواهیم بود.
منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->