زنگنه: پزشکیان تعامل با مجلس را بلد است | می‌ترسیم به موضوع بنزین و نان نزدیک شویم مالکی: سطح مبادلات تجاری و اقتصادی به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد پزشکیان در سنندج: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم تل‌آویو منطقه مرزی با مصر را «منطقه نظامی بسته» اعلام کرد مهلت یک‌ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه وزیر علوم: پیوند دانشگاه با جامعه و صنعت تقویت می‌شود تقدیر بایدن از آمریکایی‌ها برای انتخاب ممدانی رفیع‌زاده: طرح فوریت‌های اداری در استان‌ها به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به دنبال این هستیم که حتماً قانون ازدواج با اتباع خارجی را اصلاح کنیم | به هیچ تبعه خارجی در موضوع ازدواج تابعیت داده نمی‌شود عراقچی: از جنگ ۱۲ روزه، درس‌های بزرگی فرا گرفتیم و از روز ۲۳ خرداد قوی تریم قالیباف در دیدار همتای پاکستانی: از موضع صریح پاکستان در حمایت از کشورمان در جنگ ۱۲ روزه تقدیر می کنم نماینده مجلس: آمریکایی‌ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده‌اند یک ناو هواپیمابر انگلیسی به مدیترانه اعزام شد ترامپ: با زهران ممدانی باید مهربان بود پزشکیان وارد سنندج شد قالیباف: مجلس شورای اسلامی در مسیر توسعه همکاری‌ها با پاکستان گام برمی‌دارد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران لاف‌زنی‌های ترامپ ادامه دارد | از قدرت اتمی جهان تا غیبت در اجلاس گروه ۲۰ رژیم اسرائیل ۳۹ شهروند سوری را ربود پزشکیان: ساختار آموزش کشور را متحول خواهیم کرد
سرخط خبرها

اعلام جرم رژیم صهیونیستی علیه یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران

  • کد خبر: ۳۶۱۲۳۰
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
اعلام جرم رژیم صهیونیستی علیه یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
پلیس و مقامات امنیتی اسرائیلی گفته‌اند که یک شهروند دوتابعیتی آمریکایی-اسرائیلی را به اتهام «جاسوسی برای ایران» دستگیر کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مقام‌های رژیم صهیونیستی علیه فردی به نام «یعقوب پرل» به اتهام «جاسوسی برای ایران» اعلام جرم کرده‌اند. پرل ۴۹ ساله است و گفته می‌شود که تابعیت دوگانه اسرائیلی-آمریکایی دارد.

دادستان‌های رژیم صهیونیستی یعقوب پرل را به جمع‌آوری اطلاعات علیه برخی شخصیت‌های اسرائیلی از جمله هرتزی هالوی، رئیس سابق ستاد کل ارتش اسرائیل، و ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم متهم کرده‌اند. 

رسانه‌های اسرائیل گفته‌اند «یعقوب پرل» که ماه جاری دستگیر شده سال‌ها در مغرب زندگی و نوشته‌های ضدصهیونیستی منتشر کرده است. به گفته دادستان‌ها، پرل نفرتی عمیق از «دولت اسرائیل» دارد و از طریق اینترنت با مأموران اطلاعاتی ایران تماس برقرار کرده بود.

اعلام دستگیری این فرد یک روز بعد از سخنرانی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است. اسماعیل خطیب در آن برنامه ضمن اعلام دستیابی به میلیون‌ها سند محرمانه رژیم صهیونیستی گفته بود که عده‌ای از کارمندان آن رژیم برای کسب منافع مالی و یا نفرت از نتانیاهو اقدام به همکاری با ایران کرده و اسناد را لو داده‌اند.

 خطیب گفت: «خطاب به اصطلاح نخست وزیر فاسد جنایتکار رژیم منحوس، قاتل واراذل می‌گویم به جای حل مشکل آب ایران به فکر رفع مشکل نان عده کثیری از کارمندانت باش که با انگیزه کسب پول با ما همکاری کردند.»

 روزنامه تایمز اسرائیل می‌نویسد یعقوب پرل سال‌ها در مغرب زندگی می‌کرد و در اعتراضات ضداسرائیلی شرکت کرده و مقالاتی علیه صهیونیسم منتشر کرده بود. پرل پس از حضور در تظاهراتی ضداسرائیلی در رباط، پایتخت مراکش، در اکتبر ۲۰۲۳، توجه جهان عرب را جلب کرد.

او در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «یهودیت واقعی و یهودیان واقعی مخالف صهیونیسم هستند». پس از برقراری ارتباط با مأمور ایرانی، پرل تلاش کرد تا اسرائیلی‌ها و کارگران خارجی را نیز برای جاسوسی به خدمت بگیرد.

دادستان‌های اسرائیلی گفته‌اند پرل در سراسر فلسطین اشغالی سفر کرده و برای مأموران اطلاعاتی ایرانی خود اقداماتی از جمله فیلم‌برداری از خانه هالوی و جمع‌آوری اطلاعات درباره تمهیدات امنیتی اطراف اقامتگاه بن‌گویر انجام داده است. 

تایمز اسرائیل نوشته پرل برای انجام این مأموریت‌ها دست‌کم ۱۵۰۰۰ دلار از طریق ارز دیجیتال دریافت کرده بود. مطابق اطلات منتشر شده او در ۴ سپتامبر دستگیر شد و در دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو به جرائمی از جمله کمک به دشمن در زمان جنگ، ارائه اطلاعات به دشمن با قصد آسیب به امنیت داخلی و ارائه اطلاعاتی که می‌توانست به نفع دشمن باشد، متهم شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->