میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ویلیامز از رد پیشنهاد بارسا پشیمان شد ویرتز در حسرت حضور در منچسترسیتی جانشین قلعه‌نویی مشخص شد| گالیاردی جای امیر را می‌گیرد شاهرخ بیانی: نازون استقلال را ۱۰ نفره کرد برنامه کامل ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های کشور‌های اسلامی + عکس
سرخط خبرها

وضعیت نگران‌کننده لیگ برتر ایران | تساوی‌های بی‌رمق و نبود رقابت واقعی!

  • کد خبر: ۳۶۱۴۲۵
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
وضعیت نگران‌کننده لیگ برتر ایران | تساوی‌های بی‌رمق و نبود رقابت واقعی!
کیفیت بازی‌های لیگ برتر ایران در سال منتهی به جام جهانی ۲۰۲۶ به شدت افت کرده، گویی انگار تیم‌ها هیچ رقابتی با یکدیگر ندارند!
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، فصل بیست و پنجم لیگ برتر ایران در حالی در هفته پنجم خود به سر می‌برد که تماشاگران و کارشناسان فوتبال با نگرانی به عملکرد تیم‌ها نگاه می‌کنند. در این مدت، تیم صدرنشین تنها موفق به کسب ۸ امتیاز از ۱۵ امتیاز ممکن شده است؛ آماری که به وضوح نشان‌دهنده نزول کیفیت رقابت‌ها و ضعف تیم‌هاست. این وضعیت نه تنها برای هواداران بلکه برای آینده فوتبال ایران نیز نگران‌کننده است.

فقر گل‌زنی؛ زنگ‌خطری برای لیگ برتر

یکی از بارزترین مشکلات این فصل، فقر گل‌زنی در تیم‌های لیگ‌برتری است. در حالی که انتظار می‌رفت تیم‌ها با آمادگی بیشتری به میدان بیایند، اما واقعیت این است که بیشترین گل زده در ۵ هفته ابتدایی مربوط به تیم‌های استقلال و شمس‌آذر با ۷ گل بوده است؛ آماری که به‌شدت ناامیدکننده و حتی فاجعه‌بار به نظر می‌رسد. این فقر گل‌زنی نه تنها جذابیت بازی‌ها را کاهش داده، بلکه تماشاگران را نیز از پیگیری این رقابت‌ها دلسرد کرده است.

تیم‌های مدعی مانند سپاهان، پرسپولیس و استقلال نیز در این فصل نتایج قابل قبولی کسب نکرده‌اند. آن‌ها که همواره به عنوان مدعیان قهرمانی شناخته می‌شدند، اکنون در میانه جدول قرار دارند و هیچ نشانه‌ای از بهبود عملکرد آن‌ها دیده نمی‌شود. این موضوع باعث شده تا هواداران این تیم‌ها نسبت به آینده تیم‌هایشان ابراز نگرانی کنند.

نبود رقابت واقعی

اختلاف امتیاز میان تیم صدرنشین و تیم سیزدهم فقط ۳ امتیاز است که نشان‌دهنده یکسانی سطح کیفی تمامی تیم‌هاست. این وضعیت به وضوح نشان می‌دهد که در حال حاضر هیچ تیم مدعی قوی وجود ندارد و تمامی تیم‌ها در یک سطح قرار دارند. این یکنواختی باعث شده تا لیگ برتر ایران به یکی از بی‌رمق‌ترین لیگ‌های منطقه تبدیل شود.

یکی دیگر از نکات نگران‌کننده، نبود تاکتیک‌های مؤثر در تیم‌هاست. بیشتر بازی‌ها بدون هیچ برنامه‌ریزی خاصی انجام می‌شود و بازیکنان به راحتی از پس هم برنمی‌آیند. بازی‌ها معمولاً با تساوی به پایان می‌رسد، به ویژه تساوی‌های بدون گل که نشان‌دهنده ناتوانی تیم‌ها در ایجاد موقعیت‌های گل‌زنی است.

در سالی که به جام جهانی نزدیک می‌شویم، انتظار می‌رفت که کیفیت بازی‌ها افزایش یابد و تیم‌ها با آمادگی بیشتری به میدان بیایند؛ اما واقعیت نشان می‌دهد که نه تنها شاهد بهبود کیفیت بازی‌ها نیستیم، بلکه نتایج ضعیف و نمایش نامناسب تیم‌ها، نگرانی‌هایی را درباره آینده فوتبال ایران ایجاد کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->