امیر آقایی، آقای منفی و جذاب فیلم‌ها از پوستر «دو روز دیرتر» با بازی سینا مهراد و پردیس احمدیه رونمایی شد + عکس فیلم‌هایی که اکران شدند تا نفروشند! مرز باریک میان تقلید و خلق | چالش تازه‌ ادبیات در عصر هوش مصنوعی مشهد صاحب پردیسی تازه برای تئاتر شد + فیلم برگزیدگان شعر فارسی و عربی کنگره «نبی رحمت» اعلام شدند هالیوود در برابر قدرت پول | «احمق‌های به دردبخور» با مریل استریپ کلید می‌خورد «رامسس دوم» با فروش ۸ میلیاردی صدرنشین جدول تئاتر شد سینمای مقاومت در قاب افق | مرور آثار شاخص دهه‌های انقلاب و دفاع مقدس «الیور توئیست» ۷۹ هزار نفری شد «زنگ امید» مستندی برای نوجوانان، از زبان نوجوانان + زمان پخش وقتی نور هنر به گلستان ادبیات می‌تابد | روایتی از «هرمز وحید» که کتاب‌های خواندنی را تماشایی کرد ماجرای هزینه ۱۵ میلیاردی هر قسمت «کارناوال» و تهیه ۴۲ هزار پرس غذا برای میهمانان + فیلم مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) فصل سوم «کارآگاه علوی» وارد مرحله تولید شد رقابت ۵ فیلم ایرانی در جشنواره هند احتمال اکران «نیم شب» مهدویان در جشنواره فیلم شهر علت غیبت «مهران احمدی» در سریال پایتخت چه بود؟
سرخط خبرها

گفت‌وگو با «شهرام لاسمی» پس از عمل جراحی

  • کد خبر: ۳۶۱۴۴۸
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
گفت‌وگو با «شهرام لاسمی» پس از عمل جراحی
بازیگر عرصه کودک و نوجوان کشورمان، با اعلام بهبودی وضعیت جسمی خود پس از یک عمل جراحی، از دریافت پیشنهادهای جدید کاری در سینما و شبکه نمایش خانگی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام لاسمی از آماده‌سازی یک تئاتر با عنوان «داستان شکارچی» خبر داد که خودش نویسنده و کارگردان آن است. لاسمی در ادامه حسش از انتشار مکرر اخبار نادرست درباره فوتش را توصیف کرد.

شهرام لاسمی که اخیرا به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت، وضعیت جسمی خود در حال حاضر را چنین تشریح کرد: وضعیت جسمی من پس از عمل جراحی خوب است. چند روزی است که از بیمارستان مرخص شده‌ام و خداراشکر حالم بهتر است. عمل جراحی به دلیل گرفتگی دو رگ قلبم صورت گرفت که خوشبختانه خطر رفع شد. در حال حاضر در منزل استراحت می‌کنم.

او درباره اینکه آیا اخیرا فعالیتی داشته یا نه؟ توضیح داد: آخرین بار سال ۹۸ بود که با خانم سارا روستاپور در تلویزیون کاری را اجرا کردم و پس از آن بود که دیگر با تلویزیون خداحافظی کردم و همکاری ندارم. در مورد پروژه‌های جدید در سینما و شبکه نمایش خانگی پیشنهادهایی از سوی شبکه نمایش خانگی داشته‌ام که هنوز به قطعیت نرسیده است. مدتی بیکار بودم؛ در طول یک سالی که در مشهد زندگی می‌کردیم واقعاً سخت بود و به دلیل آن شرایط، حالم بدتر شد. الان در تهران هستم و پیشنهادهایی شده است؛ به امید خدا کار سینمایی پیشنهاد دارم و در تئاتر هم قرار است یک اجرا داشته باشم که نویسنده و کارگردان کار خودم هستم. این اثر «داستان شکارچی» نام دارد و منتظر تایید برای شروع تمرین و اجرا هستم.

شهرام لاسمی در حالی از پروژه‌های آینده خود می‌گوید که برای چندمین بار ناچار شد خبر نادرست فوتش را تکذیب کند. این بازیگر از انتشار مکرر این شایعات ابراز ناراحتی کرد.

این بازیگر عرصه کودک و نوجوان در واکنش به انتشار اخبار نادرست مبنی بر فوتش گفت: از انتشار این اخبار نادرست دلگیر شدم. برای چندمین بار است که این خبرها منتشر می‌شود و من هر بار آن را تکذیب می‌کنم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->